Fatmagül'ün Suçu Ne ? Kanal D

Güzel bir bölüm gelecek gibi fragman cok güzel

ya şimdi mahkeme günüde gelmiş fatmagülün lehine sonuçlanırsa geriye ne kalacak dizide 1 yıl neyle idare edeceklerki?
fatmagül aşkını da itiraf etti

Sezon arasında bitirirler belki ,bitirirlerse iyide olur.
Fatmagülle Kerim mutlu olsunlar öteki pisliklerde hapsi boylasınlar mutlu sonla bitirsinler ne güzel işte :))

bu sezon bitsin artık...

işlenecek konu bile kalmadı

hem fatmagül hala naasıl akşamları tek çıkabiliyo,korkar insan azcıık...

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Fatmagül'ün Suçu Ne'nin yarın akşam yayınlanacak bölümünde, farklı bir konsept izleyeceğiz.

Güncelleme:16 Kasım 2011 07:36

Basın ve televizyon dünyasının ünlüleri, tecavüz davasında Fatmagül'ün yanında saf tutacak

- Yeni bölümde, televizyon dünyasından Fatmagül'e büyük destek geliyor. Dizide, Fatmagül'ün tecavüz davası basına yansıyor.
- Mehmet Ali Birand, ana haber bülteninde davayı ve ona verilen desteği işliyor.

- Okan Bayülgen, Gülben Ergen, Saba Tümer, Petek Dinçöz ve Cüneyt Özdemir de, kendi programlarında Fatmagül'ü konu ediyor.
- Dizide ünlüler sırayla ekrana gelerek, kısa sürelerle yer alacak.
- Tecavüz davasının çekimlerinde de, çeşitli kadın örgütlerinin temsilcileri bizzat rol almıştı.

çok saçma.yok basına yansıyacakta,destek vereceklerde iyice aptal yerine koyuyolar insanı

peki vatandaş sormayacak mı kerimle nasıl tanıştınız diye? ben tuttum onlarda tecavüz etti mi dyecek merak ettim

basına yansıdıtan sonra normal bir aile yaşantıları olacak mıı? sanmıyorum

insanı aptal yerine koymasın şu senaristler bi yürüyün gidin ya

dizi bu sezon bitiyormuş Beren SAAT'de Amerika'ya gidiyormuş uzun bir süre orda kalacakmış.

Zibinim alemsin yaa
İyi dedin oyalıyorlar bizi arada bir heyecanlanıyor sonra yine monoton

galiba çook güzel bir bölüm olacak...

sonuçta bu bi dizi..medyanın desteğini alması felan...

asla yalnız yürümeyeceksin demeleri.. çok hoşuma gitti

Zibinim alemsin yaa
İyi dedin oyalıyorlar bizi arada bir heyecanlanıyor sonra yine monoton

ama bjklim baştan sona saçmalık.kerimi ne diye tanıttılar merak ediyorum

verilen msj ne? mağdurun yanındayız mı? gerçek hayatta işler öyle değil işte

duu bi tane daha vurcam dizi ekibine

yeni bölüm başlamak üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…