Kacirilcagi icine dogms demekki
fatmagül tüyoları
Fahrettin ve Kerim hafif yaralı...Mustafa ise kaçak... Fatmagül'e bir koruma veriliyor. Adı Mirzat... Terapist bu defa eve geliyor. Fatmagül'ün terapiste anlattıkları Kerim'in yüreğini burkuyor.
Fatmagül: Onunla gittim çünkü içeri girer girmez, silahı gösterdi bana... Dediğini yapmazsam Kerimi öldüreceğini söyledi. Gerçekten Kerim için kalktım oradan...Ona bir şey yapacak diye çok korktum.
Selim ve Erdoğan kaçıyorlar. Bu ikisinin kaçış hikayeleri de çok komik.. Kerim yine kendi başına iş yapmaya kalkışıyor. Yaşaranlar'ın evine gidiyor.
Kerim: Artık hesaplaşma zamanı Reşat Yaşaran, bugüne kadar yaptıklarınızın hesabını bir bir vereceksiniz.
Asu ortadan kayboluyor. Fahrettin ve Sami onu arıyorlar. Bölüm sonu sürpriz…Polis bu defa öyle sıkı çalışıyor ki Yaşaranlar'ın başı ciddi şekilde belada..
kizlarrrr ben biseyi anlamadim yaa perihan evdeki yardimcisina emanetleri ver dedi neydi onlarr?????
biri beni aydinlatsin???? CD diye hatirliorum ama ne?
Perihan canta hazirlarken ben kendisine hazirliyor zannetmistim. Resat Yasarinin foyasini meydana cikarip kacacak diye düsünmüstüm. Ama polisler gelince cantayi kocasina verince bi sok oldum. Güzel bir ayrintiydi.
Kerimle Fatmagül son sahnede cok tatlilardi.
Ha bu arada, bu Fatmagülün korumasinin ilerde önemli bi rolü olacagini düsünüyorum, yoksa bu kadar gözümüze sokmazlardi.
Yazarken aklima geldi. Deniz durmayip gelebilir, ve bu korumayla birbirlerine asik olabilirler.
Seviyorum bu diziyi ben ya bitmesin
g.b.t: Gerizekalı Selimi bulma taktiği
Ne güldüm şu Erdoğan'ın lafına
Bende çok güldüm, tüm didişmelerine, ne güzel uyarladı Selim için
O polis umarım Fatmagül e aşık olmaya falan kalkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?