fatmagülün suçu ne??tecavvüze uğrayanların suçu ne??

yine beren saat yine beren saat...kadın muhteşem rol yapıyor..umarım yurtdışına açılır en kısa zamanda..yıllardır turk filimlerinde şahit olduğumuz bir sahnenin bizi bu kadar etkilemesinin,konu açtırma sebebi sadece beren saatin muhteşem performansı..kanım dondu resmen o sahneyi izlerken..ömrümün sonuna kadar son nefesime kadar küfürler etsem o hayvanlara yine icim rahat etmez..
Allah kimseye göstermesin,yaşatmasın..

yönetmen yardımcısı ablamın eşi olur kızlar.
bu sahne çekilirken resmen barikat kurmuşlar çevrede. çok zor olmuş çekimler. parça parça ve farklı açılardan çekildiği içinde tabi beren saat çok zorlanmış tabi çekerkende çok zorlanmışlar. herkesin kanı çekilmiş.
ay allah kimsenin başına vermesin.

Sanirim dizilerden etkilenmeyen herkes bile çok etkilenmis, etkilenmeyecek bir sahne de degildi, o sahneyle daha iyi anladim "tecavüz" denilen olayi, ama asil aci olanin bu olaylarin gerçekte yasaniyor olmasi, böylelerini öldürünce bide ceza aliyorlar, idam etceksin bunlari.

Allah'im kimseye yasatmasin, yasamis olanlara,ailelerini, tanidiklarina sabir versin güc, kuvvet versin.
Yasatanlarinda belasini versin.

yok yaa ne küfür etlerini cimbizla yolsam yine geçmez içimdeki nefret yine geçmez!!!hayvan diyerek hayvanlara hakaret ettim..

evet aynen kanmım donarak izledim sanki etlerimi koparırcasına içim acıdı.eyvahedigeldismile

Ay rabbim böyle kötü emelleri olan insanlardan muaf etsin bizi yarabbim

cidden çok etkileyiciydi inanmazsınız ama 2 yaşında oğlum var o sahneyi nasıl pür dikkat izledi anlamadım ben oğluma bakmaktan izleyemedim kumandayı bana vermedi gidip kapattım hemen gitti açtı.. hadi biz anladıkta o neye istinaden o kadar dikkatli izledi anlamadım

Bende izlerken gerilmekten kaskatı kesildim..Allah düşmanıma yaşatmasın..Başına gelene de çok sabır versin..Allah yardımcısı olsun..Söyleyecek brişey bulamıyor insan ya :s

Konuyu görünce internetten o sahneyi izledim ve moralim çöktü...
Evet bu sadece bir dizi ama bunu ve bundan daha beterlerini gerçek hayatta yaşanlar var...
Allahım sen koru kimseyi bu duruma düşürme...

ben izlemedim,kötü oldum.acaba tecavüze uğrayan biri bu filmi izlerse ne hisseder?ben bunu düşündüm.ben onlar kızı koyunlarla gördüğü sahnede tahmin ettim başka kanalı geğiştirdim.

izlerken içim nasıl içim acıdı ve hala etkisindeyim kendine sahip olamayıp günahı olmayan insanların canını yakanları bi güzel meydanda sallandıracaksın geberiseceler

şimdi izledim ve titriyorum gözyaşlarıma hakim olamadım ve ağladım.o insanı öldürseniz bundan daha büyük bi kötülük yapamazsınız.benimde hayatta en korktuğum şey tecavüze uğramak ve işkence ye uğramak.Allah hepimizi korusun

İki dkaikalık zevkleri için o kızın bütün hayatını mahvettiler. Allah böyle sapkınlardan korusun. Bu durumu yaşamış olanlarada Allah sbaır versin mafoldumben

ya onu bırakın buda acıda ya o çocukları düşünün tecavüze uğrayan..6-8-12-14 yaşlarındakini..can acısını..off offf

yani
peki bayanlar bu sahneden etkilenilir tabiki ama niye bukadar dehşet derecede etkilendiğimizi düşündünüzmü

çünkü;

cinsel suçların çok yaygın olduğu bir ülkede yaşıyoruz.haberlere bakın.kimse çocuğunu bir sokak öteye yollayamaz hale geldi.biz kadınlar hava kararınca sokağa çıkamıyoruz.yürüdüğümüz yol azıcık tenhalaşsa korkuyoruz.bastırılmış cinsellik yüzünden yanlış eğitim yüzünden sapıkların gidip rahatlayabilecekleri o yerlerin kapatılması yüzünden cezaların yetersiz kalması yüzünden masum insanlar kurban oluyor bu ülkede.kimsede bunun önlemini almıyor.

aynen öyle allahlık bizim işimiz.düşünün 80 yaşındaki nenenin evine girip tecavüz edecek kadar hap almamış sapıklar arasında yaşıyorz
..

bu arada bu filmdeki adamlar kafa yapıcı hap kullandılar..normalde böyle bişeye kalkışamazlar..anaları çıksa götürebilcek şekilde beyinler etkileniryor.

kocamın bjk aşkından dolayı izleyemedim ama netten izledim
ne kötü bi durumdur o öyle yaa..a
allah bunu yapan erkekleri nasıl biliyosa öyle yapsın
bunun küçük çocuklara yapıldığını düşündükçe çıldırasım geliyo
,yapanları hadım edesim geliyo yaa...
lmaz:

Hadım fikrine katılıyorum hatta daha da ileri gidip bazı durumlarda şeriat kanunlarının uygulanması taraftarıyım.
O izlediğimiz belki bir kurguydu, diziydi ama gerçek hayatta buna benzer yaşanan öyle çok olay var ki o sebeple bu öfkemiz.
Biz eşimle izledik, henüz kızı sıkıştırdıkları esnada eşim kanalı değiştirmeye kalktı engel oldum.
o sahne başlayıp bittiğinde ikimizde de çıt yoktu, sessizliği bozan eşimin şu lafı oldu,
"çok canı yanmıştır değil mi?" neden herkes bu kadar duyarlı olamıyor neden bazı insancıkların içinde hayvan yatıyor.
Eşimle gurur duydum, bu kadar duyarlı bu kadar içli olduğu için.
Allahım kimseyi böyle bir acıyla imtihan etmesin, kimseyi bu durumlara düşürmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…