Fazla düşünmeye başladım

Anlayan biri çıktı sonunda teşekkür ederim 😊 eleştirmek için yer aramak yerine anlamaya çalışan bi kaç insan çıkar diye tahmin etmiştim ki buraya yazacak kadar darlandım 😊 etrafımdaki kimseye anlatamam derdimi heleki bu aralar bunlara taktığımı düşündüğümü anneme dahi anlatmam hem hatırlatmak istemem çünkü ailece baya sıkıntı yaşattı bize hemde üzüldüğüm için üzülürler. Özlem istek sevgi vs hiç bi şey yok içimde sadece kaldıramadım yapılanları galiba affettim desemde affedememişim 🙄
Affetme niye affediyorsun.
Bunlar da hep kandırmaca bence. Affetmeyi çözüm olarak görmüyorum ben halının altına süpürmekte başka bir şey değil.
Haksızlık affedilir mi?
Yaşadığın her ne ise öncelikle kabul edeceksin. Evet ben bunu yaşadım.
Sonra da yüzleşeceksin. Şu sebepten dolayı yaşadım. Kendi payına düşeni de karşı tarafınkini de ortaya koyacaksın.
Hayatın bu yaşadıklarından ibaret olmadığını, bunların bütünün bir parçası olduğunu, diğer parçalarla birlikte tamamlanacağını idrak edeceksin.
Her parçayı nereye koyacağını ve her parçaya ne kadar yer ayıracağını bileceksin ve yoluna devam edeceksin.
Benim bakış açım böyle.
Yoksa takılıp kalmak zaten mümkün değil.

Affetme niye affediyorsun.
Bunlar da hep kandırmaca bence. Affetmeyi çözüm olarak görmüyorum ben halının altına süpürmekte başka bir şey değil.
Haksızlık affedilir mi?
Yaşadığın her ne ise öncelikle kabul edeceksin. Evet ben bunu yaşadım.
Sonra da yüzleşeceksin. Şu sebepten dolayı yaşadım. Kendi payına düşeni de karşı tarafınkini de ortaya koyacaksın.
Hayatın bu yaşadıklarından ibaret olmadığını, bunların bütünün bir parçası olduğunu, diğer parçalarla birlikte tamamlanacağını idrak edeceksin.
Her parçayı nereye koyacağını ve her parçaya ne kadar yer ayıracağını bileceksin ve yoluna devam edeceksin.
Benim bakış açım böyle.
Yoksa takılıp kalmak zaten mümkün değil.
Bu anlattıklarınızın hepsini yaptıktan sonra azad ettim kendi hayatımdan ve kötü düşüncelerimden yani affettim diyorum kısacası affetmesem yaşadıklarımdan sonra toparlanmam daha zor olacaktı takıntı işte o zaman olurdu

Back