Ben de ilk seneden çıkmayı çok çok isterdim ama ailemin emeği bu lojmana çok fazla,onlara bırakıp gitmek istemiyorum.Üstelik şu an ilçede boş bir ev bulup bulamayacağımı bilmiyorum.
bilmiyorum,küçük bir ilçeye bağlıyız.Ailemede
maddi destek oluyorum,o yüzden 1 sene dişimi sıkmak istemiyorum.
Maaş cebime kalmıyor zaten, aileme destek oluyorum.1 seneye kadar onlara destek olup gerisinde kendi huzuruma bakmak istiyorum.
bi evladın ailesine destek olması hoş bişey
ama bunu o evlat imkanları dahilinde yapmalı
ailelerimiz başımızın tacı ama kendimizi geri plana atma noktasına gelmemeliyiz
başınızda ne gibi durumlar var bilmiyorum ama aile de olsa kendinden bu kadar çok vermemelisin
ev arkadaşlarınla olan durumlarını katlanılabilir seviyede görmüyorum
seni tanımıyorum objektif yorum yaptığıma emin olabilirsin
hatta belki biraz sert bile gelebilir içinden konuşması kolay söylemesi kolay bile diyo olabilirsin bana
ki bence destek olmak bu değil destek olmak demek sende fazla olan bişeyi vermektir
kendini toparladıktan sonra eline kalanla destek olabilirsin istersen ömrünün sonuna kadar o başka
sen şuan onlara destek olmak için kendinden çalıyorsun
ve bunlar sana uzun vadede psikolojik sıkıntılar hatta allah korusun fiziksel sağlık sorunları olarak dönebilir
mesela lojmana ailem çok emek verdi onlara bırakıp gitmek istemiyorum demende dikkatimi çekti
çok emek verdim diye berbat ilişkilerinden ayrılmayan kadınlarla benzer bi mantık bu
siz lojman için emek verirken arkadaşlarınla bunları yaşayacağını bilmen mümkün değildi
yaşadın ve iğrenç insanlar olduklarını gördün
aslında şu an bırakıp gitsen mesela bu verilen emekleri harcadığın anlamına gelmez , emekler boşa gider anlamına gelmez
insanın bazen gitmesi gerekiyor çünkü bazen tek kurtuluş bırakıp gitmek oluyor
çok emek vermiş olman bu insanlık dışı tipleri çekmen gerektiği anlamına gelmiyor
bazen emek verirsin denersin ama olmaz
zamanında başkalarıyla , hiç istemediğim insanlarla beraber yaşamak zorunda kalmış ve
kurtulduktan sonra bile en az 2 sene psikolojik yükünü taşımış biri olarak konuşuyorum yanlış anlama