- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Şunu okuyunca ''Seyahate mi çıkıyormuş?'' deyiverdi.Mesela çantam çok dolu olur. Örneğin sıradan bir günde diş fırçası diş macunundan tutun yoğurda kadar, çikolatadan ojeye kadar, tablet bilgisayardan iki çeşit mendil dezenfektana, koca parfüm şişesinden şarj aletine kadar çok fazla şey var.
Geçen gün Sex and The City izliyordum, Big Carrie'nin evine geldi ve bu gece sanırım burada kalacağım dedi. Benim o an düşündüğüm ilk şey, "sabah yüzünü neyle yıkayacak, gece ne giyecek, dişini nasıl fırçalayacak"
Seçme şansım olsa sizin gibi olabilmeyi seçerdim herhalde.
Ben evden çıkarken odamı kilitleyip çıkarım rezil olmayayım diye, gelen misafirler odamın yüzünü bile göremezler.
En güzeli ortasını bulabilmek... Ama bunun için çaba sarfetmek lazım.
Yıllardır uğraşırım küçücük bir düzen tutturabilmek için ama yok, ne zaman uğraşsam işin içinden çıkamıyorum kalıyor gene öyle.
Aşırı düzensizlik normal gibi yazıyosunuz:)))
bir an çantandan ayşe teyze gibi ace de çıkacak zannettim.
aslında düzenli olmak güzel şey.
keşke bende olabilsem.
çantamın içinden aradığımı hemen bulabilsem mesela
düzenlilik insana zaman kazandırır.
bence düşünce tarzını birazcık değiştirsen yeter.
mesela "düzenim bozulacak kötü olacak diye değilde aman bozulsa bile hemencik toplayıveririme" dönüştür düşünceni.
bende sendenım arkadasım
hatat baz cumleler aynı ben.Bende kac yıllık temızlıge gelen ablamızı evde tek bırakamam. Annem olmazsa ben ısımı bırakır gıderdım.Şirkette kendı masamı kendım temızlıyorum odam temızlenırkende basında duruyorum.Elimin degmedıgı ıs sonra benı donduruyo tekarar yaptırıyo.
insanların sorumsuz olmasına bende katlanamıyorum.planlıyımdır.5 yıllık yıllık aylık haftalık planlarım vardır ajandam elımın altındadır.
markete gıdıp nelacagını bılmeyenlerden hıc olmadım.Alısverıse cıktıgımda ne alacagımı cok ıı bılrıım.
haftanın gunlerıne gore evde yapılacak işlerim bellidir.mısafır gelse uyumam yaparım.
yapacagım spor kendı bakımım hepsı planlıdır.
Ama ben hıc sıkayetcı degılım böyle olmak cıın caba harcadım.planlı olmak bana vakıt kazandırıyor.sevıyorum bunu.
Takıntılarımlada kendım mucadele ettım.bende imla noktalamaya dıkkat ederdım
ama suankı yazımdanda anlayacagın gıbı aştım bunu:) asla yanlsıımı duzeltmeden devam edıyorum yazmaya.
Ben meslegini merak ettım???
birde evlenınce zor olur dıyen arkadaslara
benıme rkek arkadasım okadar dagınık plansızdıkı
msnden konsuurken arkasındakı dagınıklıga takılmaktan yazı yazamazdım.Ama onunda suan bı ajandası var.sabah toplamadıysa bıle işten kaçta gelirse gelsin odasını toplar duşunu alır.
Düzenli vakıt gecırmek ınsana vakıt kazandırır.konu sahıbesı arkadas sana verdıgı zararlar neler onlardan gıdelım.Belki bı care buluruz.
Bu arada tebrık ederım bukadar duzenlı olmak bı basarıdır imrendim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?