• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fazla ilgiden sıkıldım artıkkk

busram16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
208
17
38
İstanbul
erkek arkadaşım benle aşırı ilgili sürekli konuşmak istiyo arıyo saatlerce konuşuyoruz kapatıyo 1 dk olmadan mesaj atmaya başlıyo cevap vermezsem kızıyo felan 1 dk bileboş bırakmıyo beni sabahın köründe bi başlıyoruz gece yarılarına kadar sürekli mesajlaşıyoruz ama ben sıkıldım artık ya konuşcak bişeyimiz bile kalmadı ve her cümlenin sonunda seni seviyorum diyo günde en az 100 defa bende seni seviyorum demekten sıkıldım artık tamam seviyosun biliyorum ama yeter artık ezberledim yanımdaykende sürekli seni sveiyorum sen şöylesin sen böylesin çok mutlu olucaz hiç ayrılmıycaz başka tek bi kelime ettiği yok ya bişey oluyo kızıyorum tokat atıyorum buna o tutuyo elimi felan öpüyo allahım sinir oluyorum ya kavga etmek istiyorum hep alttan alıyo ben suçluyum o özür diliyo ikide bi bana sarılıyo 10-15 dk bırakmıyo felan belkide her kızın istiyceği şeyleri yapıyo ama ben sıkıldım artık bunaldım onu seviyorum ama yeter artık onun böyle yapmasını nasıl engelleyebilirim ilginden sıkıldım nasıl diycem ?

Benim nişanlımda sevgili dönemlerimizde böyleydi. Saatlerce telefonda konuşuyorduk. Bizde mesajlaşma alışkanlığı yoktu. Saatlerce konuş konuş sıkılıyordum. Bana anlat diyordu ne anlatayım diyordum. Bizde kavga edemiyorduk. Özürle diler yalvarır beni affet diye benim suçlu olduğum zamanlarda bile. En sonunda bu kadar ilginin beni sıktığını söyledim. Böyle davranarak beni kendinden ittiğini soğuttuğunu söyledim. Artık öyle değil ama evlenince ben olmadan bir yere gidemezsin falan demeye başladı. Tedirgin ediyor bu lafları beni açıkçası. Hiç sevmediğim şeyler siyam ikizleri gibi sürekli birlikte.

Çocuk buldumcuk olmuş biraz. Yaşı gereği ilişki kavramı biraz farklı belli ki. Daha olgun(yaşca değil kafaca) kişilerden hoşlanıyorsun belli ki.

Benim nişanlımda sevgili dönemlerimizde böyleydi. Saatlerce telefonda konuşuyorduk. Bizde mesajlaşma alışkanlığı yoktu. Saatlerce konuş konuş sıkılıyordum. Bana anlat diyordu ne anlatayım diyordum. Bizde kavga edemiyorduk. Özürle diler yalvarır beni affet diye benim suçlu olduğum zamanlarda bile. En sonunda bu kadar ilginin beni sıktığını söyledim. Böyle davranarak beni kendinden ittiğini soğuttuğunu söyledim. Artık öyle değil ama evlenince ben olmadan bir yere gidemezsin falan demeye başladı. Tedirgin ediyor bu lafları beni açıkçası. Hiç sevmediğim şeyler siyam ikizleri gibi sürekli birlikte.

söylemeye korkuyorum kırılır diye ama aksine o bana biraz romantik ol çok odunsun diyo :)

Yapacak işi yok mu bunun saatlerce telefonda seninle muhabbet ediyor?
Sana odun diyene bak. Kendinin ne kadar anlayışsız ve dışarıdan ne kadar aptal görünebileceği konusunda bir fikri var mı acaba?
Böyle bencillere de hiç tahammülüm yok ya.
Kırılacak bir şey yok bu durum hakkında rahatsızlığını dile getirmende.

Yapacak işi yok mu bunun saatlerce telefonda seninle muhabbet ediyor?
Sana odun diyene bak. Kendinin ne kadar anlayışsız ve dışarıdan ne kadar aptal görünebileceği konusunda bir fikri var mı acaba?
Böyle bencillere de hiç tahammülüm yok ya.
Kırılacak bir şey yok bu durum hakkında rahatsızlığını dile getirmende.

o ne kadar zamanı olursa olsun bana zaman bulur konuşmaktan başka çarem kalmadı galiba

Bazıları da fazla ilgiden yakınıyorlar,ah bana da öyle olsa keşke..Benim yeni açtığım konuya bak istersen..

o 22 ben 21 yaşla alakası yok bence tamamen olgunlukla alakalı o hala 15-16 yaşlarında gibi

yaşı küçük yine de, biraz daha romantik olabilir o yaşlarda ama karakterle ve tecrübeyle de alakalı tabi.

Son düzenleme:
Çok iğrenç bir durum.Her şeyin aşırısı zarar.Benim de böyle bir sevgilim vardı en sonunda dayanamayıp terketmiştim,sonra beni tehdit etmeye,takip etmeye,rahatsız etmeye başlamıştı.

Dikkat et bence,böyle fazla hassas davranan,sevgi pıtırcığı tiplerden korkulur.

Çok iğrenç bir durum.Her şeyin aşırısı zarar.Benim de böyle bir sevgilim vardı en sonunda dayanamayıp terketmiştim,sonra beni tehdit etmeye,takip etmeye,rahatsız etmeye başlamıştı.

Dikkat et bence,böyle fazla hassas davranan,sevgi pıtırcığı tiplerden korkulur.

bende ayrılmayı düşünüyorum diyoki ben senden ayrılırsma delirirm ya seni öldürürüm ya kendimi yapmaz dimi ya ?

bende ayrılmayı düşünüyorum diyoki ben senden ayrılırsma delirirm ya seni öldürürüm ya kendimi yapmaz dimi ya ?

kendine güveni pek olmayan biri mi... yakın çevrenizde değilse ayrılmak daha kolay olur, o da daha kolay atlatır...

Yapmaz herhalde,benimki de zamanında öyle diyordu.Ama çok rahatsız edici bir durum.Güzellikle ayrıl bence,ailem izin vermiyor filan de.

Sonuçta ülkedeki 3.sayfa haberlerinde görüyoruz kimisi kezzap döküyor kimisi benzinle yakıyor allah korusun.

Back
X