Fazla İş Yaptım Diye Tartaklanıyorum.

valla ben dogru duzgun utu bile yapmiyom bende sorun var galiba neyse erkekleri cok simartmaya gerek yok

dön eski konularına bir bak da ne tip adamla muhatap olduğunu hatırla:

-sifonu çekmeyen, elini yıkamayan, banyo yapmaktan hazzetmeyen bu yüzden cinsellikten kaçan pis ve tembel bir koca.
ama senin yaptığın işlere kulp takıyor utanmadan.

-daha doğmamış öz çocuğunun sorumluluğunu başkalarına yıkmakta bir beis görmeyen rahat koca.
sen bir de bundan ciddi ciddi çocuk mu istiyorsun?

daha bir yıl önceki mesajlarında eşinle aranın iyi olduğunu yazarken, bu kadar kısa sürede ne değişti ki tartaklama ve eleştiri, hakaret boyutuna geldi evliliğiniz?
bence önce sorunu bulun ve çözmeye odaklanın, ilişkiniz şiddete varmadan.
ay hatırladım o konuyu.o konuyudamı konu sahibi açmıştı, gusülsüz gezen adamdan zaten ne hayır gelir :kusmuk:

Sende oturacaksın baş köşeye hiçbişey yapmayacaksın o zaman kıymetli olunuyor
Benim genel halim o kiymette veriliyor :D
Ilk zamanlar sasirip soyleniyordu alıştı. Hatta fazla kiymet biliyor sağolsun sanki türlü turku yemekler isler yapıyorum hic bisey yaptığım da yok oysa bende kendime kızıyorum benden yana sanssiz.

Bence bu kadar mükemmel olma, zaten anlamıyorda :işsiz: yorma kendini bu kadar bence hem çalışıyormuşsunda........

Benim genel halim o kiymette veriliyor :KK70:
Ilk zamanlar sasirip soyleniyordu alıştı. Hatta fazla kiymet biliyor sağolsun sanki türlü turku yemekler isler yapıyorum hic bisey yaptığım da yok oysa bende kendime kızıyorum benden yana sanssiz.
Yani bencede öyle olması lazım.
sabahtan akşama kadar çalış
gel yemek yap mutfağı topla etrafı topla bulaşık makinesini çalıştır diz çamaşır makinesi çalıştır as
hafta sonu dip köşe temizliğini yap bütün kıyafetleri inci gibi diz sonra poğaça börek yap böyle bencede herife yaranamazsın yapma ki kıymetini bilsin .
dört dörtlük alışmasın.

B
Yani bencede öyle olması lazım.
sabahtan akşama kadar çalış
gel yemek yap mutfağı topla etrafı topla bulaşık makinesini çalıştır diz çamaşır makinesi çalıştır as
hafta sonu dip köşe temizliğini yap bütün kıyafetleri inci gibi diz sonra poğaça börek yap böyle bencede herife yaranamazsın yapma ki kıymetini bilsin .
dört dörtlük alışmasın.
aynen canım böyle iyi. Nasilsin bu arada kilo verme nasil gidiyor. Sanirim eskiden bizim gruptaydin

B
aynen canım böyle iyi. Nasilsin bu arada kilo verme nasil gidiyor. Sanirim eskiden bizim gruptaydin
1-2 aydır hep aynı kilodayım cnm ramazan bitsin inş. tekrardan başlayacağım.
Gruplardan çıktım ben , evet eskiden sizin gruptaydım

Konu sahibi banlanmamış, bence gerçekleri duymak zor gelmiş bu nedenle hesabını kapatmış

Konu sahibi banlanmamış, bence gerçekleri duymak zor gelmiş bu nedenle hesabını kapatmış
iyi de istediği kadar duymak istemesin bunu yaşatan biz değiliz ki kocası
burdaki erkek saf kan bir öküz ama bu öküze İngiliz atı gibi davranan kendini savunmayan konu sahibi de suçlu
ne ev hanımları var bal gibi ütü yapmasını bildiği halde ben pantolon ütüleyemem çift iz çıkarıyorum beğenmiyorsan ya kendin ütüle ya ütücüye ver diyen
sen bütün evin sorumluluğunu üzerine alıp her şeyi dört dörtlük yapmak için kendine paralarsan bir gün dört üçlük yaptığında dünyanın lafını yersin

iyi de istediği kadar duymak istemesin bunu yaşatan biz değiliz ki kocası
burdaki erkek saf kan bir öküz ama bu öküze İngiliz atı gibi davranan kendini savunmayan konu sahibi de suçlu
ne ev hanımları var bal gibi ütü yapmasını bildiği halde ben pantolon ütüleyemem çift iz çıkarıyorum beğenmiyorsan ya kendin ütüle ya ütücüye ver diyen
sen bütün evin sorumluluğunu üzerine alıp her şeyi dört dörtlük yapmak için kendine paralarsan bir gün dört üçlük yaptığında dünyanın lafını yersin

Konu sahibine ben de kızdım, yani adam sifon bile çekmiyor (evinde çekiyormuş). Yani bu kadar kafasına çıkmasına izin veren eş bencede.

Başka kadin olsa bu ne der o 1 taneyi utulemez demişsin ya ben evlendigim gunden beri eşimin 1 çöpünü utulemedim. Herkes kendininkini ütüler. Kim once kalkarsa o kahvalti hazirlar. Yani sizin bakış açınizda sorun var. Inci gibi dizdin de ne oldu kıyafetleri simdi?

Ne yapsam yaranamıyorum. 10 aylık evliyim. En yakın zaman diliminde olanlar.

Hafta sonu o kadaaaar işim vardı temizlik ütü vs o arada kayınvalidemle yaprak bile sardık. O arada akşama poğaça yaptım cok da güzel oldu yanına bi sürü çeşit yaptım. Poğaçanın boyutunu beğenmedi ‘ bu böyle olmaz’’ dedi diye bir sürü laf dedi. ve bunun gibi her yemekte bi şey buluyor eleştirecek. Ayran yaparım su ayarı yoğurt ayarını geçmişmiş. Hiç bişey bulamazsa masaya getirdiğim su’ya laf eder. Biraz ılık diye.

Bu sabah da bütün uzun kollu, kısa kollu gömlek bütün tişörtleri pantalonları ütüledim inci gibi dizdim –ki her zaman yaptığım şey.. gece yatarken giydiği bi parça tişört için demediğini bırakmadı ne gerek var bunu ütülemişsin bilmem ne diye.. biz sonbahara yakın evlendik tişörtlerini ezberleyemedim bilmeden ütülemişim. söylemediği hakaret kalmadı bi tişört fazla ütüledim diye.

Başka kadın olsa bakar neyse bu kalsın der kenara koyar. Ben risk bile almadım.

Bi de söyleniyo bana bir sürü gömlek tişört aldın diye.

Ben işe giderken aynı şeyleri giyip duruyorum ona çeşit çeşit giydiriyorum yine yaranamıyorum.

… bunun gibi kızlar genel durum ben ne yapmazsam değil ne yaparsam aşırı tepki. Yapmazsam zaten tepki de.

Nasıl başa çıkacağım. Değerimi anlayacak bu adam.
Konu şaka demi?

Back
X