Vallahi ben de anlamadim. Cok guzel bir sey gibi gorunuyor disardan ama neredeyse tum erkekleri sadece kadinsiliginla cekmis oluyorsun benim durumumda ve sonuc aci cekmek olabiliyorBöyle dert hepimizin başına diyorum
Biz kadınlar kadınsı bulunmasakta kızıyoruz, kadınsı bulunsakta. Neden bir ortamız yok acaba diye düşündüm şu an.
Kadınsılıktan kastınız seksi olmak mı ?Vallahi ben de anlamadim. Cok guzel bir sey gibi gorunuyor disardan ama neredeyse tum erkekleri sadece kadinsiliginla cekmis oluyorsun benim durumumda ve sonuc aci cekmek olabiliyor
şöyle... Evet beni tepede goruyorlar ilk bakista. ama cok guler yuzlu biriyim ve sicak kanliyim. Ve cok kibar biri oldugum icin de tersleyemem kimseyi. Zamanla yakin olabiliyoruz boylelikle deKadınsılıktan kastınız seksi olmak mı ?
Ama şöyle bir durum var seksi kadınlar (yani benim düşüncemde ki kadınsı olanlar) genelde çok cool da olur. Kolay kolay kimse yaklaşamaz. Acaba sizin davranışlarınız da bir yakınlık mı seziyorlar ?
yok yahu kadinsilik sadece cinsellikle alakali olamaz ki. Fazlasiyla isveli cilveliymisim iste.Aşırı kadınsı olmak nasıl oluyor?lütfen kısaca tanımlayıp konunuza editler misiniz?
Yazdıklarınız bayağı ben seks bombasıyım anlamı taşıyor da çünkü,belki biz yanlış anlıyoruzdur o bakımdan
Kadınsılık sadece cinsellik değil de adam neden seni hayal etmeden duramıyorum diyor?işveli cilveli olmak da işte bunlar hep seks.yok yahu kadinsilik sadece cinsellikle alakali olamaz ki. Fazlasiyla isveli cilveliymisim iste.
Al benden de o kadar.Nasıl kadınsı oluyorsunuz nolur bana da söyleyinciddi soruyorum. Valla bıktım odun gibi olmaktan
Hımmm öyle böyle değil diyorsunuzEtrafimdakiler beni hep kadinsi bulurlar. Inanilmaz çekici bir kadın...
Ben hiçbir kadına bu kelimeyi kullanmayı doğru bulmuyorum ama böyle birine kullanmadan edemeyeceğim siz hoppalıkla seksiliği karıştırıyor olabilir misiniz ne kadar kadınsı olursam olayım hiçbir insan evladı bana gelip aşırı kadınsısın seni hayal etmeden duramıyorum diyemez asla o çizgiyi geçerse ne olacağını duruşumdan bilir siz kadınsıdan ziyade herkese mavi boncuk dağıtan biri olabilir misiniz buna dikkat edinKendimi bildim bileli böyleyim iste. Etrafimdakiler beni hep kadinsi bulurlar. Inanilmaz çekici bir kadın... Başlarda bu durum çok hoşuma gidiyrodu. Hala zaman zaman da gidiyor tabii. Ama durum şu ki artık bunu istemiyorum ve bu küçük oyunlar beni çok yormaya başladı. Biri var... Benden yaşça çok büyük. Ve aramizdaki yas farkini ikimiz de umursamasak da o orada bir yerde duruyor. Beni kullanmak istemedigine eminim. Ama asiri kadinsisin seni hayal etmeden duramiyorum diyor. (not:evli degil) Bu bende dert haline geldi. Nasil daha az kadinsi olunur diye dusunur oldum. Diger taraftan artik buyudum ve eskiden oynadigim o kucuk eglenceli kovalamacalar, kacamaklar bana cocukca geliyor. Etrafimdakileri bu yobde etkilemek istemiyorum. Fikriniz nedir bu konuda ? Simdiden tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?