- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
Öncelikle sizi kullanmak istemediğinden emin olmayın lütfen. Kadınsı olmaktan kastınız enerjinizse bunda değişiklik yapamazsınız ama kadinsiniligi dekolteyle etek boyuyla dar kiyafetle sağlıyorsanız o sorun olabilir . İnsanların açık kapalı vs giyinmesi beni ilgilendirmez ama ben çekiciliğin daha enerjisel olmasından tavırsal olmasından yanayım . Yani bı eda bi bakış vs vsKendimi bildim bileli böyleyim iste. Etrafimdakiler beni hep kadinsi bulurlar. Inanilmaz çekici bir kadın... Başlarda bu durum çok hoşuma gidiyrodu. Hala zaman zaman da gidiyor tabii. Ama durum şu ki artık bunu istemiyorum ve bu küçük oyunlar beni çok yormaya başladı. Biri var... Benden yaşça çok büyük. Ve aramizdaki yas farkini ikimiz de umursamasak da o orada bir yerde duruyor. Beni kullanmak istemedigine eminim. Ama asiri kadinsisin seni hayal etmeden duramiyorum diyor. (not:evli degil) Bu bende dert haline geldi. Nasil daha az kadinsi olunur diye dusunur oldum. Diger taraftan artik buyudum ve eskiden oynadigim o kucuk eglenceli kovalamacalar, kacamaklar bana cocukca geliyor. Etrafimdakileri bu yobde etkilemek istemiyorum. Fikriniz nedir bu konuda ? Simdiden tesekkur ederim
Neden erkeklerle arkadaş olunmaz bende isterdim samimi erkek arkadaşları ama olmuyor yanlıs anlaşılıyor biraz da yumuşak yüzlü sıcak kanlı oldun mu zor yaniYanlış anlama da benim de çevremde böyle 1-2 kişi vardı. Yani görsen konuşurken bir işve bir cilve sanki kimle konuşsa onla flört eder gibiydi ve bana çok itici gelirdi bu durum. Aynı şekilde konuştuğu erkekler de onlara karşı aynı samimiyeti gösterirdi. Seni bilmiyorum ama sorun senin gösterdiğin yakınlıktan kaynaklanıyor olabilir.
Olunur tabi neden arkadaş olunmasın ama her şeyin bir sınırı vardır diye düşünüyorum.Neden erkeklerle arkadaş olunmaz bende isterdim samimi erkek arkadaşları ama olmuyor yanlıs anlaşılıyor biraz da yumuşak yüzlü sıcak kanlı oldun mu zor yani
vurdu ve golllll oldu kendine ben cok sexsiyim isveliyim cilveliyim sifatlari yerine var bi kelimede daha dün kalkti engelim yazmicam kendisi anlar onu cok guzel bakimli kadin var ve seksi hepside hafif kadin olsa ooo mercimekler firinda yanardiBen hiçbir kadına bu kelimeyi kullanmayı doğru bulmuyorum ama böyle birine kullanmadan edemeyeceğim siz hoppalıkla seksiliği karıştırıyor olabilir misiniz ne kadar kadınsı olursam olayım hiçbir insan evladı bana gelip aşırı kadınsısın seni hayal etmeden duramıyorum diyemez asla o çizgiyi geçerse ne olacağını duruşumdan bilir siz kadınsıdan ziyade herkese mavi boncuk dağıtan biri olabilir misiniz buna dikkat edin
Yalnız değilmişim şükürÇok şükür ki hiç böyle dertlerim yok. Bugün de kamyon şoforuyuz
Değil mi? Ben hayatımda onun gibi kadın görmedim. Bizim ne kadar hoşumuza gitmese de erkekler bayılıyor bu tip kadınlara.Mesela şu çarkıfelekteki harfleri açan kadın aşırı işveli cilveli ama bana çok itici geliyor
Geçen oğlumla dolaşıyorum oradan eşimin iş yerine uğradım .Bir abi diyoki kızım canlı bomba ihbarı yapıldı dolaşmasana kalabalık yerlerde ,eşim diyoki "abi ona bişey olmaz valla gider canlı bombayı parçalar " dedim ben ne yapmışım kendime ya adamda bir merak duygusu yok tövbe yarabbimHiç hem de hiçç
Geçen oğlumla dolaşıyorum oradan eşimin iş yerine uğradım .Bir abi diyoki kızım canlı bomba ihbarı yapıldı dolaşmasana kalabalık yerlerde ,eşim diyoki "abi ona bişey olmaz valla gider canlı bombayı parçalar " dedim ben ne yapmışım kendime ya adamda bir merak duygusu yok tövbe yarabbimbaşkası düşüp tırnağını kirsa adam hastaneye giturur bizimki canlı bombayı parçalar nasılsa diye avunuyo hey gidi hayat heyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?