Fazla kadınsı olmak üzerine

Cinselliğin kullanılmak olduğunu düşünüyorsunuz. ?! "Beni kullanmak istemediğine eminim"
Pardon zaten sizi kullanamaz . Eşya mısınız siz ?!
Dünyanın en kadinsisi olsaniz ne olur..

Mesela şu çarkıfelekteki harfleri açan kadın aşırı işveli cilveli ama bana çok itici geliyor
Nickin gibi ciddikız olsan karşındaki bu kadar cürret edemezdi.
Sen çizgini koymadıktan sonra bunun önüne geçemezsin
Senden yaşça çok büyük amcayla ne işin var yahu
Höst diyemiyor musun
Biraz hayır demeyi öğren

kadınsı, çekici, işveli, cilveli olabilirsiniz de, aranızda ciddi bir ilişki olmayan bir adam gelip size ‘aşırı kadınsısın, seni hayal etmeden duramıyorum’ diyemesin bir zahmet.

bunun sizin neye izin verdiğinizle alakası var.

bu ufak tefek oyunlar dediğiniz ilgi gösterenlerle flörtleşmekse, uzun vadede size kaybettirir.

yaşınız tahminim 25 yaş altı, sahip olduğunuz değeri yönetmeyi öğrenememişsiniz.

kadınsı olmak sorun olmaz.
ama ilgiden hoşlandığınız için bunu kullanmanız olur.

Sıcak kanlı insanlar her zaman kolay gibi görünür sıcak kanlı olmayı birakmanizsa fayda var gibi .. herkesin acik.kapi bıraktığınız.dusunmesini istemezsiniz sanırım.. bi çizginiz olmalı
.

Bir kadinin kadinsi olmasindan daha dogal ne olabilir ki? Soeun kadinsi olmaniz degil. Yazdiginizdan anladigim siz kadinsiliginizi kullaniyorsunuz. Bu oyunlardan vazgecmeliyim falan yazmissiniz. Kadinsi olmakta problem yok ama bunu olur olmaz kullanan kadinlari samimi bulmuyorum. Bir erkek hangi curetle ve sifatla size seni hayal etmeden duramiyorum diyebiliyor? Bunu dusunun bence. Bana cok garip geldi. Bence kadinsi olmaya devam edin, ama bahsettiginiz 'kucuk oyunlari' oynamaktan vazgecin.

Kadın olarak doğan aşırı kadınsı olan kadını, biz kadınlar olarak yadırgayacak değilizdir umarım. Bu konunun altında, kadınsı olmakla alakalı olmayan başka şeyler yatıyor.

Son düzenleme:
Yalniz bi yaşı büyük abinizin niyetini ben hic begenmedim.Sizin tarziniz ne olursa olsun bir adamın bismillah hayallerinden bahsetmesi gerekmiyor.Seninle elele romantizm yasini coktan gecmistir baska seyler icin şansını zorluyor.Yaşı yaşına uygun ,seni tanımak ve anlamak isteyen insanlara şans ver.

İlişkide (sevgililik, evlilik gibi) olmadığım bir erkek “seni hayal etmeden duramıyorum” diyemez bana. Alacağı tepkiden, arkadaşlığın biteceğinden korkar. Sizden bu tepki gelmeyeceğini biliyorlar belli ki. Bu yüzden daha rahat davranıyorlar. İşve cilveden farklı bir şey bu. Malum ördeğe, damacanaya falan hallenenlerin ülkesindeyiz çok da şaapma bence.

ayy istemediğim biri benim yüzüme yüzüme kırmızı işaretlediğim cümleyi kuracak, ağzıyla burnunun yerini değiştiririm. ben niye daha az kadınsı olayım, adam adam olsun.
siz farkında olmadan insanlara fazla mı yüz veriyorsunuz acaba?
çok güleryüzlü bir insanımdır ama yıllardır karşı cinse gülümsememeyi öğrendim. arkadaşım nezaket hep mi yanlış anlaşılır.

Sizde mesafe koyma sorunu var demekki. Ortalık sapık kaynıyor siz adamın böyle konuşmasını normal mi karşılıyorsunuz?
Ayrıca anlattığınız gibi birisiniz madem yaşıtınız olan birini bulmanız zor olmaz.
Ama bana konuda abartı var gibi geldi.

şu durumun bana özetini geçebilir misiniz ben de kadınsı mıyım merak ettim fiziki özelliklerle mi kadınsılık bunun ölçütü nedir

Siz bu durumu karsi cinsi etkilemek adina fazlasiyla kullanmissiniz ve artik kendinizden ,bu yaptiginizdan rahatsiz oluyorsunuz .Yapmayin.Bu kadar basit.Nasil seksi olmamayi basariyorsunuz diye konu mu acilir ? Zamaninda elinizdeki en buyuk koz hosunuza giderken, artik sizi seks objesi gormeleri rahatsiz ediyor.Bu normal.Siz de normal davranin.Devamli mi dudaklarinizi aralayarak konusuyosunuz ne bileyim yapmayin iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…