Fazla kadınsı olmak üzerine

Bir kadın kadındır, kadınsı değildir. Bir erkeğe kadınsı diyebiliriz ancak. Sen hiç bir bibere çok bibersi diyen duydun mu? Ayrıca doğan neyse öyle davran. Başka türlü yapmacık olur.
Yazar burada cok kadin demek istemis. Bir de orta kadin ve az kadin var. :KK45:

Daha az güzel daha az kadınsı daha az seksi olsan da seni güzel, kadınsı ve seksi bulacak erkekler olacaktır. Sonuçta herkesin kendine göre bir beğenen oluyor. Sen bunları çok rahat duyuyorsan seksi kadınsı gibi kelimeleri bunu sorgulamalısın bence. Senin müsade ettiğin ölçüde sana yaklaşabilirler. Ne kadar hoşsun ne kadar zarifsin demiyor karşındaki söylediği kelime seni arzuluyorum gibi bişey. Bunu duymaktan hoşnutsan sorun yok ama değilsen mesafeni korumalısın.

Lisedeydim, rock'n roll zamanlar 😎
Saçlarımın yarısını kazıtmıştım diğer yarısı şekilli şukullu uçları mavi ama kısa :KK70: "erkek modeli" denilebilecek durumda. (bu arada da saç modellerinin cinsiyeti olduğuna inanmıyorum, neyse)
Otobüste amcanın birine yer vermek için kalkmıştım. Ve amca omzumdan tutup bastırarak "Sen otur delikanlı" demişti.
Hayatımda dönüm noktası oldu, şöyle bir bakınca evet, beni de hep delikanlımsısı bulmuşlardı. (buralarda arka fona yıldız tilbeden delikanlımı koyarsanız sevinirim)
Bu da böyle bir anımdır...
Sizin konunuza gelince hanımefendi, birisi size kadınsı dediyse sıkıntı büyük.
Çünkü kadınsı, kadın olmadığı hâlde kadın gibi olan demektir.
Sıkıntı büyük derken de yanlış anlamayın, her türlü cinsel eğilime yönelime saygılıyımdır.
Ama hani... Kendinizi afeti devran gibi görürken elin herifinin "vay be travestiyse çok güzelmiş!" demesi bozar biraz... Sizi bozar yani... Benim için sorun olmaz 😅
Iğneleme yapmamaya, kırıcı olmamaya çalıştım da elim delik deşik :KK43:

Kadınsılık sadece cinsellik değil de adam neden seni hayal etmeden duramıyorum diyor?işveli cilveli olmak da işte bunlar hep seks.
Cevaba gelince;bence kasma.zira erkeksi de olsan ülkemiz topraklarında seni yatay düzlemde hayal edecek birileri illa ki olacaktır,olmaya da devam edecektir
hahahahahah harika bir gorus olmus

Lisedeydim, rock'n roll zamanlar 😎
Saçlarımın yarısını kazıtmıştım diğer yarısı şekilli şukullu uçları mavi ama kısa :KK70: "erkek modeli" denilebilecek durumda. (bu arada da saç modellerinin cinsiyeti olduğuna inanmıyorum, neyse)
Otobüste amcanın birine yer vermek için kalkmıştım. Ve amca omzumdan tutup bastırarak "Sen otur delikanlı" demişti.
Hayatımda dönüm noktası oldu, şöyle bir bakınca evet, beni de hep delikanlımsısı bulmuşlardı. (buralarda arka fona yıldız tilbeden delikanlımı koyarsanız sevinirim)
Bu da böyle bir anımdır...
Sizin konunuza gelince hanımefendi, birisi size kadınsı dediyse sıkıntı büyük.
Çünkü kadınsı, kadın olmadığı hâlde kadın gibi olan demektir.
Sıkıntı büyük derken de yanlış anlamayın, her türlü cinsel eğilime yönelime saygılıyımdır.
Ama hani... Kendinizi afeti devran gibi görürken elin herifinin "vay be travestiyse çok güzelmiş!" demesi bozar biraz... Sizi bozar yani... Benim için sorun olmaz 😅
Iğneleme yapmamaya, kırıcı olmamaya çalıştım da elim delik deşik :KK43:
Çok qlemsiniz ya valla çok güldüm Allah ta sizi güldürsün 😁

hepinize cok tesekkur ederim. Sorun su ki, iliskilerime cok yansiyor bu durum bir sure sonra yalnizca cinsellik konusmaya basliyoruz. ve yasayip bitirince de bu muymus diyerek ayriliyoruz. Heves meves gidiyor. Konusmam doludur kendime guvenirim. Ama bu durum canimi sıkmaya basladi. sanki yalnizca bunun icin benim yanimda oluyorlarmis gibi

Kendimi bildim bileli böyleyim iste. Etrafimdakiler beni hep kadinsi bulurlar. Inanilmaz çekici bir kadın... Başlarda bu durum çok hoşuma gidiyrodu. Hala zaman zaman da gidiyor tabii. Ama durum şu ki artık bunu istemiyorum ve bu küçük oyunlar beni çok yormaya başladı. Biri var... Benden yaşça çok büyük. Ve aramizdaki yas farkini ikimiz de umursamasak da o orada bir yerde duruyor. Beni kullanmak istemedigine eminim. Ama asiri kadinsisin seni hayal etmeden duramiyorum diyor. (not:evli degil) Bu bende dert haline geldi. Nasil daha az kadinsi olunur diye dusunur oldum. Diger taraftan artik buyudum ve eskiden oynadigim o kucuk eglenceli kovalamacalar, kacamaklar bana cocukca geliyor. Etrafimdakileri bu yobde etkilemek istemiyorum. Fikriniz nedir bu konuda ? Simdiden tesekkur ederim
neden eksilediginizi de anlamis degilim he. sanki kotu bir sey sorduk 😐

Kendimi bildim bileli böyleyim iste. Etrafimdakiler beni hep kadinsi bulurlar. Inanilmaz çekici bir kadın... Başlarda bu durum çok hoşuma gidiyrodu. Hala zaman zaman da gidiyor tabii. Ama durum şu ki artık bunu istemiyorum ve bu küçük oyunlar beni çok yormaya başladı. Biri var... Benden yaşça çok büyük. Ve aramizdaki yas farkini ikimiz de umursamasak da o orada bir yerde duruyor. Beni kullanmak istemedigine eminim. Ama asiri kadinsisin seni hayal etmeden duramiyorum diyor. (not:evli degil) Bu bende dert haline geldi. Nasil daha az kadinsi olunur diye dusunur oldum. Diger taraftan artik buyudum ve eskiden oynadigim o kucuk eglenceli kovalamacalar, kacamaklar bana cocukca geliyor. Etrafimdakileri bu yobde etkilemek istemiyorum. Fikriniz nedir bu konuda ? Simdiden tesekkur ederim
Kac yasindasiniz?

hepinize cok tesekkur ederim. Sorun su ki, iliskilerime cok yansiyor bu durum bir sure sonra yalnizca cinsellik konusmaya basliyoruz. ve yasayip bitirince de bu muymus diyerek ayriliyoruz. Heves meves gidiyor. Konusmam doludur kendime guvenirim. Ama bu durum canimi sıkmaya basladi. sanki yalnizca bunun icin benim yanimda oluyorlarmis gibi
Bir süre sonra cinsellik konuşmaya başlıyoruz ,yaşayıp bitince de bu mu diyoruz Demissiniz ya işte bu herkesle yasanmamli bence .Cinsellikle ilgili tu kaka filan diye düşüncelerim yok ama bence biraz özel olmalı yani herkesle bu muhabbet yapılmamalı ..Kusura bakmayın burada durum "kadinsiliktan " çıkıp baska şeylere giriyor

Bir süre sonra cinsellik konuşmaya başlıyoruz ,yaşayıp bitince de bu mu diyoruz Demissiniz ya işte bu herkesle yasanmamli bence .Cinsellikle ilgili tu kaka filan diye düşüncelerim yok ama bence biraz özel olmalı yani herkesle bu muhabbet yapılmamalı ..Kusura bakmayın burada durum "kadinsiliktan " çıkıp baska şeylere giriyor
Katiliyorum konu sahibi. O kadinsilik degil. Nickteki gibi biraz ciddi olsaniz hicbi erkek size seni hayal etmeden duramiyorum diyemez demez..

Geçen gün eve geldim. Eşimin babası haa doğruymuş dedi. Olay ne dedim. Merdivenleri çıkarken öyle basıyormuşum ki yer gök inliyormuş. Eşim wolfrog geliyor demiş babası da yok oğlum baksana gelen apartmanı sallıyor demiş :KK70: Zaten de hep yere böyle basıyormuşum. Bu arada 45 kilo bişeyim 🙄 Evde tamir tadilat benden sorulur. Dağa bayıra çıkılacaksa ben çağrılırım. Kardeşimle güreş yaparım...

Şimdi düşündüm de kendimi biraz yontmanın vakti gelmiş de geçiyor bile :KK70:
Hehe ya yanlış cinsiyetle mi doğurmuşlar ne 😁 bizimkiler beni erkek saniyolarmis niyeyse doktor annemin karnının şeklinden bu kesin erkek demiş durmus o zaman ultrason yok tabi :D işte baş hurafeci bababnenm ve çetesi koltuk ortuusnun altına makas ve bıçak koymuşlar yok hangisine oturursa ona göre cinsiyet belliymis 🤣 neye otyrduysa erkek olacak cikmis filan herseyim mavi hatta bataniyemi oğluma bile kullandım 😁bı doğmuşum tataaattatmmm kız 🤪
Bunlar bilincaltima nasıl kazindiysa 10 yaşına kadar otobüs şoförü olmak istiyodum 🤣 sonrada asker olmak istedim hep nasip olmadı tabi ...

Allah askina hangi erkek sen cinsellik konusunca hayir ben konusmayim der😂 konu sahibi, Allah kahretsin yine cok sexiyim moduna girmis ama olay asla bu degil bence, okuduklarimdan anladigim.

Hehe ya yanlış cinsiyetle mi doğurmuşlar ne 😁 bizimkiler beni erkek saniyolarmis niyeyse doktor annemin karnının şeklinden bu kesin erkek demiş durmus o zaman ultrason yok tabi :KK70: işte baş hurafeci bababnenm ve çetesi koltuk ortuusnun altına makas ve bıçak koymuşlar yok hangisine oturursa ona göre cinsiyet belliymis 🤣 neye otyrduysa erkek olacak cikmis filan herseyim mavi hatta bataniyemi oğluma bile kullandım 😁bı doğmuşum tataaattatmmm kız 🤪
Bunlar bilincaltima nasıl kazindiysa 10 yaşına kadar otobüs şoförü olmak istiyodum 🤣 sonrada asker olmak istedim hep nasip olmadı tabi ...

Beni de erkek bekliyorlarmış. Hatta benim de battaniyem durur hala, mavi mavi :D Kıyafetlerime kadar maviymiş hep. Kendimi bildim bileli hiç "kız" gibi olmadım. Olamam da zaten genlerimde yok :D

Back
X