Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazar burada cok kadin demek istemis. Bir de orta kadin ve az kadin var.Bir kadın kadındır, kadınsı değildir. Bir erkeğe kadınsı diyebiliriz ancak. Sen hiç bir bibere çok bibersi diyen duydun mu? Ayrıca doğan neyse öyle davran. Başka türlü yapmacık olur.
hahahahahah harika bir gorus olmusKadınsılık sadece cinsellik değil de adam neden seni hayal etmeden duramıyorum diyor?işveli cilveli olmak da işte bunlar hep seks.
Cevaba gelince;bence kasma.zira erkeksi de olsan ülkemiz topraklarında seni yatay düzlemde hayal edecek birileri illa ki olacaktır,olmaya da devam edecektir
Çok qlemsiniz ya valla çok güldüm Allah ta sizi güldürsünLisedeydim, rock'n roll zamanlar
Saçlarımın yarısını kazıtmıştım diğer yarısı şekilli şukullu uçları mavi ama kısa"erkek modeli" denilebilecek durumda. (bu arada da saç modellerinin cinsiyeti olduğuna inanmıyorum, neyse)
Otobüste amcanın birine yer vermek için kalkmıştım. Ve amca omzumdan tutup bastırarak "Sen otur delikanlı" demişti.
Hayatımda dönüm noktası oldu, şöyle bir bakınca evet, beni de hep delikanlımsısı bulmuşlardı. (buralarda arka fona yıldız tilbeden delikanlımı koyarsanız sevinirim)
Bu da böyle bir anımdır...
Sizin konunuza gelince hanımefendi, birisi size kadınsı dediyse sıkıntı büyük.
Çünkü kadınsı, kadın olmadığı hâlde kadın gibi olan demektir.
Sıkıntı büyük derken de yanlış anlamayın, her türlü cinsel eğilime yönelime saygılıyımdır.
Ama hani... Kendinizi afeti devran gibi görürken elin herifinin "vay be travestiyse çok güzelmiş!" demesi bozar biraz... Sizi bozar yani... Benim için sorun olmaz 
Iğneleme yapmamaya, kırıcı olmamaya çalıştım da elim delik deşik![]()
neden eksilediginizi de anlamis degilim he. sanki kotu bir sey sordukKendimi bildim bileli böyleyim iste. Etrafimdakiler beni hep kadinsi bulurlar. Inanilmaz çekici bir kadın... Başlarda bu durum çok hoşuma gidiyrodu. Hala zaman zaman da gidiyor tabii. Ama durum şu ki artık bunu istemiyorum ve bu küçük oyunlar beni çok yormaya başladı. Biri var... Benden yaşça çok büyük. Ve aramizdaki yas farkini ikimiz de umursamasak da o orada bir yerde duruyor. Beni kullanmak istemedigine eminim. Ama asiri kadinsisin seni hayal etmeden duramiyorum diyor. (not:evli degil) Bu bende dert haline geldi. Nasil daha az kadinsi olunur diye dusunur oldum. Diger taraftan artik buyudum ve eskiden oynadigim o kucuk eglenceli kovalamacalar, kacamaklar bana cocukca geliyor. Etrafimdakileri bu yobde etkilemek istemiyorum. Fikriniz nedir bu konuda ? Simdiden tesekkur ederim
Kac yasindasiniz?Kendimi bildim bileli böyleyim iste. Etrafimdakiler beni hep kadinsi bulurlar. Inanilmaz çekici bir kadın... Başlarda bu durum çok hoşuma gidiyrodu. Hala zaman zaman da gidiyor tabii. Ama durum şu ki artık bunu istemiyorum ve bu küçük oyunlar beni çok yormaya başladı. Biri var... Benden yaşça çok büyük. Ve aramizdaki yas farkini ikimiz de umursamasak da o orada bir yerde duruyor. Beni kullanmak istemedigine eminim. Ama asiri kadinsisin seni hayal etmeden duramiyorum diyor. (not:evli degil) Bu bende dert haline geldi. Nasil daha az kadinsi olunur diye dusunur oldum. Diger taraftan artik buyudum ve eskiden oynadigim o kucuk eglenceli kovalamacalar, kacamaklar bana cocukca geliyor. Etrafimdakileri bu yobde etkilemek istemiyorum. Fikriniz nedir bu konuda ? Simdiden tesekkur ederim
Bir süre sonra cinsellik konuşmaya başlıyoruz ,yaşayıp bitince de bu mu diyoruz Demissiniz ya işte bu herkesle yasanmamli bence .Cinsellikle ilgili tu kaka filan diye düşüncelerim yok ama bence biraz özel olmalı yani herkesle bu muhabbet yapılmamalı ..Kusura bakmayın burada durum "kadinsiliktan " çıkıp baska şeylere giriyorhepinize cok tesekkur ederim. Sorun su ki, iliskilerime cok yansiyor bu durum bir sure sonra yalnizca cinsellik konusmaya basliyoruz. ve yasayip bitirince de bu muymus diyerek ayriliyoruz. Heves meves gidiyor. Konusmam doludur kendime guvenirim. Ama bu durum canimi sıkmaya basladi. sanki yalnizca bunun icin benim yanimda oluyorlarmis gibi
Katiliyorum konu sahibi. O kadinsilik degil. Nickteki gibi biraz ciddi olsaniz hicbi erkek size seni hayal etmeden duramiyorum diyemez demez..Bir süre sonra cinsellik konuşmaya başlıyoruz ,yaşayıp bitince de bu mu diyoruz Demissiniz ya işte bu herkesle yasanmamli bence .Cinsellikle ilgili tu kaka filan diye düşüncelerim yok ama bence biraz özel olmalı yani herkesle bu muhabbet yapılmamalı ..Kusura bakmayın burada durum "kadinsiliktan " çıkıp baska şeylere giriyor
Hehe ya yanlış cinsiyetle mi doğurmuşlar neGeçen gün eve geldim. Eşimin babası haa doğruymuş dedi. Olay ne dedim. Merdivenleri çıkarken öyle basıyormuşum ki yer gök inliyormuş. Eşim wolfrog geliyor demiş babası da yok oğlum baksana gelen apartmanı sallıyor demişZaten de hep yere böyle basıyormuşum. Bu arada 45 kilo bişeyim
Evde tamir tadilat benden sorulur. Dağa bayıra çıkılacaksa ben çağrılırım. Kardeşimle güreş yaparım...
Şimdi düşündüm de kendimi biraz yontmanın vakti gelmiş de geçiyor bile![]()
Hahahahahah öldümmmAşırı kadınsı olmak nasıl oluyor?lütfen kısaca tanımlayıp konunuza editler misiniz?
Yazdıklarınız bayağı ben seks bombasıyım anlamı taşıyor da çünkü,belki biz yanlış anlıyoruzdur o bakımdan
Allah askina hangi erkek sen cinsellik konusunca hayir ben konusmayim derBir süre sonra cinsellik konuşmaya başlıyoruz ,yaşayıp bitince de bu mu diyoruz Demissiniz ya işte bu herkesle yasanmamli bence .Cinsellikle ilgili tu kaka filan diye düşüncelerim yok ama bence biraz özel olmalı yani herkesle bu muhabbet yapılmamalı ..Kusura bakmayın burada durum "kadinsiliktan " çıkıp baska şeylere giriyor
Hehe ya yanlış cinsiyetle mi doğurmuşlar nebizimkiler beni erkek saniyolarmis niyeyse doktor annemin karnının şeklinden bu kesin erkek demiş durmus o zaman ultrason yok tabi
işte baş hurafeci bababnenm ve çetesi koltuk ortuusnun altına makas ve bıçak koymuşlar yok hangisine oturursa ona göre cinsiyet belliymis
neye otyrduysa erkek olacak cikmis filan herseyim mavi hatta bataniyemi oğluma bile kullandım
bı doğmuşum tataaattatmmm kız
Bunlar bilincaltima nasıl kazindiysa 10 yaşına kadar otobüs şoförü olmak istiyodumsonrada asker olmak istedim hep nasip olmadı tabi ...