Fazla kadınsı olmak üzerine

Beni de erkek bekliyorlarmış. Hatta benim de battaniyem durur hala, mavi mavi :KK70: Kıyafetlerime kadar maviymiş hep. Kendimi bildim bileli hiç "kız" gibi olmadım. Olamam da zaten genlerimde yok :KK70:
Oyy ne olacak bu halimiz yaw :D bizim eşleri müzeye koyalım bari höt höt cekiyooar bizi

Allah askina hangi erkek sen cinsellik konusunca hayir ben konusmayim der😂 konu sahibi, Allah kahretsin yine cok sexiyim moduna girmis ama olay asla bu degil bence, okuduklarimdan anladigim.
Kesinlikle yani son dediğinden anladığım muhabbet birkaç saat içinde cinselliğe dönüyor sonra hop en kısa zamanda birlikte olunuyor sonra herkes yoluna ...Kimseyi yqdirgamam banane ama erkeklerin bundan anladığı kadinslilik değil farklı bir kavram işte ki yine söylüyorum tutucu vs değilim ama cinsellik herkesle yaşanip konusulmamali işte ..illaki evli olacak diye birşey yok ama değer verilen kisiyle yasanmamli önüne gelenle yaşanırsa herkes hayal edecek yuzu bulur

hepinize cok tesekkur ederim. Sorun su ki, iliskilerime cok yansiyor bu durum bir sure sonra yalnizca cinsellik konusmaya basliyoruz. ve yasayip bitirince de bu muymus diyerek ayriliyoruz. Heves meves gidiyor. Konusmam doludur kendime guvenirim. Ama bu durum canimi sıkmaya basladi. sanki yalnizca bunun icin benim yanimda oluyorlarmis gibi

Buyuk ihtimalle hissettigin gibi. Cinsellige ulasmak icin seni pohpohluyorlar. Hislerine guven baktinki muhabbet bir sekilde hep oraya geliyor ve sen bu durumu istemiyorsun uzaklas. Tabiki kadin erkek birbirini arzulayacak normal olan budur ama cinsellik sonrasi herkes kaciyirsa tek amac beden tatmini olabilir.

Kesinlikle yani son dediğinden anladığım muhabbet birkaç saat içinde cinselliğe dönüyor sonra hop en kısa zamanda birlikte olunuyor sonra herkes yoluna ...Kimseyi yqdirgamam banane ama erkeklerin bundan anladığı kadinslilik değil farklı bir kavram işte ki yine söylüyorum tutucu vs değilim ama cinsellik herkesle yaşanip konusulmamali işte ..illaki evli olacak diye birşey yok ama değer verilen kisiyle yasanmamli önüne gelenle yaşanırsa herkes hayal edecek yuzu bulur
Valla ben bu fikri savunuyorum diye geri kafali dedi bana gecen biri😂 yaw orasi umuma acik mi olmasi lazim? Tabiiki adam seni yataga atmak icin bin tane sey diyecek.. tabiiki en guzel en sexi en kadinsin hissini verecekki sen oltaya gelesin. Hem cinsellik yasayinca bumuymus derken😂 valla cinselligi istemek bazen onu yasamaktan daha eglencelidir.. cunku bi yere ulasma dusuncesi ulasmaktan daha guzeldir bazen. Hani tam olarak flort etmeden sevgili olmadan once ki isimlenemeyen bir zaman vardir ya.. iste onun gibi..iliskinin en guzel kismidir...

İnanılmaz çekici bir kadın kısmında kahkaha attım özür dilerim.Bir de üç nokta falan atmışsınız,çok derin bir şey yazmışsınız gibi ahsjdjkd
Konu sahibi güzel bir kadın olabilirsiniz kimse buna bir şey demiyor da konuyu öyle bir anlatmışsınız ki ''lanet olsun ya yine çok güzelim'' der gibi :KK53: İnsan ciddiye alamıyor.

Valla ben bu fikri savunuyorum diye geri kafali dedi bana gecen biri😂 yaw orasi umuma acik mi olmasi lazim? Tabiiki adam seni yataga atmak icin bin tane sey diyecek.. tabiiki en guzel en sexi en kadinsi hissini verecekki sen oltaya gelesin. Hem cinsellik yasayinca bumuymus derken😂 valla cinselligi istemek bazen onu yasamaktan daha eglencelidir.. cunku bi yere ulasma dusuncesi ulasmaktan daha guzeldir bazen. Hani tam olarak flort etmeden sevgili olmadan once ki isimlenemeyen bir zaman vardir ya.. iste onun gibi..iliskinin en guzel kismidir...
Kesinlikle mesela biz eşimle öğrencilik döneminde tanıştık evlenene kadar 5-6 sene geçti aynı ortamda çok.bulundum ama cinsellik yaşamadık yani bizim dusuncemizdi istemedik dediğim gibi yaşayan yaşar ama bizim için o beklemek bile güzel gelmişti ne bileyim ..Geri kqfqlilik mi bilemem ama benim için dogru zamanda oldu

Evet ayva değil ama karpuz diyeyim 🤪 kilodan dolayı bol miktarda o dediğin kivrimlardan var yuzum de güzel sayılabilecek durumda saçta fena dwgil ama eşim yakında hacı dayı diye çağıracak 🤪 naapcoouukk 😁
Ben kendim kivrimli degilim cok.. meme filan yerinde ama zayifim, ama kivrimli kadin severim.. erkek olsaydimda zayif degil oyle bi kadin isterdim💕

Kesinlikle mesela biz eşimle öğrencilik döneminde tanıştık evlenene kadar 5-6 sene geçti aynı ortamda çok.bulundum ama cinsellik yaşamadık yani bizim dusuncemizdi istemedik dediğim gibi yaşayan yaşar ama bizim için o beklemek bile güzel gelmişti ne bileyim ..Geri kqfqlilik mi bilemem ama benim için dogru zamanda oldu
Bence konu sahibinin zaten tam kavrayamadigi kavramlar var. Cinsellik konusmak beraber olmak esit degildir illaki sexi kadin olmak.. kadinsi olmak.. yoksa bize neki? Kim kimle cinsellik yasiyor, kimsenin bekcisi degiliz

Kendimi bildim bileli böyleyim iste. Etrafimdakiler beni hep kadinsi bulurlar. Inanilmaz çekici bir kadın... Başlarda bu durum çok hoşuma gidiyrodu. Hala zaman zaman da gidiyor tabii. Ama durum şu ki artık bunu istemiyorum ve bu küçük oyunlar beni çok yormaya başladı. Biri var... Benden yaşça çok büyük. Ve aramizdaki yas farkini ikimiz de umursamasak da o orada bir yerde duruyor. Beni kullanmak istemedigine eminim. Ama asiri kadinsisin seni hayal etmeden duramiyorum diyor. (not:evli degil) Bu bende dert haline geldi. Nasil daha az kadinsi olunur diye dusunur oldum. Diger taraftan artik buyudum ve eskiden oynadigim o kucuk eglenceli kovalamacalar, kacamaklar bana cocukca geliyor. Etrafimdakileri bu yobde etkilemek istemiyorum. Fikriniz nedir bu konuda ? Simdiden tesekkur ederim
Ciddimisin kız 😂

Şunu şunu yapıyorum, acaba bu yüzden mi diye sorsan neyse de

Nerden bilinsin senin neye işve cilve dediğin?

Belki sana ve çevrendekilere göre işve tahrik edici beden dili, belki günlük konuşmada ölçüsüzlük,

Ne saçma konuymuş
😳Kekremsi,neredesin sen☺

Aklima bir erkek arkadasim geldi.
Alisverise cikmistik...aldim ettim birseyler ..posetlerimi mutlu mesut tasiyorken elimden koparmisti niye bana birsey yaptirmiyorsun hic diye :KK70: neye ugradigimi sasirmistim valla. odun bizim göbek adimiz:halay:

saka bir yana...kadin erkek iliskilerinde bu rolleri hic sevmem. öncelik insandir.
bir erkegin benim posetlerimi tasimasi onu daha erkek yapmaz g0zumde veya beni daha kadin.

bir kiz arkadasimda erkekler büyük memiklerden hoslaniyor dedigini duyunca sogumustum..bukadar basit ruhsuz bir bakis acisi acinasidir benim gözümde.
dünyada hersey seks memikler ve totodan ibaret degildir hepimiz bir ruh tasiyoruz sonucta. kendi degerimizi düsürmeyelim iki uc kaliplara göre yasamayalim.
erkegin gözünden bir obje olarak görülmek tiksindirici dir. bahsettiginiz oyunlari oynamayin öyle kisilerle de görüsmeyin direk eleyin madem. kendi elinizde sonucta..

hepinize cok tesekkur ederim. Sorun su ki, iliskilerime cok yansiyor bu durum bir sure sonra yalnizca cinsellik konusmaya basliyoruz. ve yasayip bitirince de bu muymus diyerek ayriliyoruz. Heves meves gidiyor. Konusmam doludur kendime guvenirim. Ama bu durum canimi sıkmaya basladi. sanki yalnizca bunun icin benim yanimda oluyorlarmis gibi

Bacım senin yanlış anladığın bir şeyler var.

Şişeyi şey yapan adamlar var dünyada biliyorsun dimi?
Yani şişeyi bile arzulayabilen manyaklar varken, arzulanan herkes
vayy çok seksiyim acayip kadınsıyım diye düşünürse komik olur bence.

Çok güzel olmanıza gerek yok.
Hatta hiç güzel olmasanız da olur.
Cinsellik konuşmak istediğinizde ya da yaşamak koşa koşa ortak olan çok olur.
Günümüzde çok az insan seçici davranıyor bu konuda emin olabilirsin..

Back
X