Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy ne olacak bu halimiz yawBeni de erkek bekliyorlarmış. Hatta benim de battaniyem durur hala, mavi maviKıyafetlerime kadar maviymiş hep. Kendimi bildim bileli hiç "kız" gibi olmadım. Olamam da zaten genlerimde yok
![]()
Bunlara ek olarak göbek kıvrımı da olur muBakin kadinsi deyince aklima ne gelir benim? Oyle zayif siska bi kadin gelmiyor, sisman biride gelmiyor.. ama bol kivrimli gotu memesi dolgun guzel yuzu saci olan kadin geliyor.
Sendeyse olurBunlara ek olarak göbek kıvrımı da olur mu![]()
Kesinlikle yani son dediğinden anladığım muhabbet birkaç saat içinde cinselliğe dönüyor sonra hop en kısa zamanda birlikte olunuyor sonra herkes yoluna ...Kimseyi yqdirgamam banane ama erkeklerin bundan anladığı kadinslilik değil farklı bir kavram işte ki yine söylüyorum tutucu vs değilim ama cinsellik herkesle yaşanip konusulmamali işte ..illaki evli olacak diye birşey yok ama değer verilen kisiyle yasanmamli önüne gelenle yaşanırsa herkes hayal edecek yuzu bulurAllah askina hangi erkek sen cinsellik konusunca hayir ben konusmayim derkonu sahibi, Allah kahretsin yine cok sexiyim moduna girmis ama olay asla bu degil bence, okuduklarimdan anladigim.
Evet ayva değil ama karpuz diyeyimSendeyse olur![]()
hepinize cok tesekkur ederim. Sorun su ki, iliskilerime cok yansiyor bu durum bir sure sonra yalnizca cinsellik konusmaya basliyoruz. ve yasayip bitirince de bu muymus diyerek ayriliyoruz. Heves meves gidiyor. Konusmam doludur kendime guvenirim. Ama bu durum canimi sıkmaya basladi. sanki yalnizca bunun icin benim yanimda oluyorlarmis gibi
Valla ben bu fikri savunuyorum diye geri kafali dedi bana gecen biriKesinlikle yani son dediğinden anladığım muhabbet birkaç saat içinde cinselliğe dönüyor sonra hop en kısa zamanda birlikte olunuyor sonra herkes yoluna ...Kimseyi yqdirgamam banane ama erkeklerin bundan anladığı kadinslilik değil farklı bir kavram işte ki yine söylüyorum tutucu vs değilim ama cinsellik herkesle yaşanip konusulmamali işte ..illaki evli olacak diye birşey yok ama değer verilen kisiyle yasanmamli önüne gelenle yaşanırsa herkes hayal edecek yuzu bulur
Kesinlikle mesela biz eşimle öğrencilik döneminde tanıştık evlenene kadar 5-6 sene geçti aynı ortamda çok.bulundum ama cinsellik yaşamadık yani bizim dusuncemizdi istemedik dediğim gibi yaşayan yaşar ama bizim için o beklemek bile güzel gelmişti ne bileyim ..Geri kqfqlilik mi bilemem ama benim için dogru zamanda olduValla ben bu fikri savunuyorum diye geri kafali dedi bana gecen biriyaw orasi umuma acik mi olmasi lazim? Tabiiki adam seni yataga atmak icin bin tane sey diyecek.. tabiiki en guzel en sexi en kadinsi hissini verecekki sen oltaya gelesin. Hem cinsellik yasayinca bumuymus derken
valla cinselligi istemek bazen onu yasamaktan daha eglencelidir.. cunku bi yere ulasma dusuncesi ulasmaktan daha guzeldir bazen. Hani tam olarak flort etmeden sevgili olmadan once ki isimlenemeyen bir zaman vardir ya.. iste onun gibi..iliskinin en guzel kismidir...
Ben kendim kivrimli degilim cok.. meme filan yerinde ama zayifim, ama kivrimli kadin severim.. erkek olsaydimda zayif degil oyle bi kadin isterdimEvet ayva değil ama karpuz diyeyimkilodan dolayı bol miktarda o dediğin kivrimlardan var yuzum de güzel sayılabilecek durumda saçta fena dwgil ama eşim yakında hacı dayı diye çağıracak
naapcoouukk
![]()
Bence konu sahibinin zaten tam kavrayamadigi kavramlar var. Cinsellik konusmak beraber olmak esit degildir illaki sexi kadin olmak.. kadinsi olmak.. yoksa bize neki? Kim kimle cinsellik yasiyor, kimsenin bekcisi degilizKesinlikle mesela biz eşimle öğrencilik döneminde tanıştık evlenene kadar 5-6 sene geçti aynı ortamda çok.bulundum ama cinsellik yaşamadık yani bizim dusuncemizdi istemedik dediğim gibi yaşayan yaşar ama bizim için o beklemek bile güzel gelmişti ne bileyim ..Geri kqfqlilik mi bilemem ama benim için dogru zamanda oldu
Ciddimisin kızKendimi bildim bileli böyleyim iste. Etrafimdakiler beni hep kadinsi bulurlar. Inanilmaz çekici bir kadın... Başlarda bu durum çok hoşuma gidiyrodu. Hala zaman zaman da gidiyor tabii. Ama durum şu ki artık bunu istemiyorum ve bu küçük oyunlar beni çok yormaya başladı. Biri var... Benden yaşça çok büyük. Ve aramizdaki yas farkini ikimiz de umursamasak da o orada bir yerde duruyor. Beni kullanmak istemedigine eminim. Ama asiri kadinsisin seni hayal etmeden duramiyorum diyor. (not:evli degil) Bu bende dert haline geldi. Nasil daha az kadinsi olunur diye dusunur oldum. Diger taraftan artik buyudum ve eskiden oynadigim o kucuk eglenceli kovalamacalar, kacamaklar bana cocukca geliyor. Etrafimdakileri bu yobde etkilemek istemiyorum. Fikriniz nedir bu konuda ? Simdiden tesekkur ederim
Hayir o olamaz kendisi artik guzel ve zeki olmaktan cok sıkılmış kültür ve turizm bakanı olmak istediğini belirttibanu alkan sen misin![]()
Şunu şunu yapıyorum, acaba bu yüzden mi diye sorsan neyse de
Nerden bilinsin senin neye işve cilve dediğin?
Belki sana ve çevrendekilere göre işve tahrik edici beden dili, belki günlük konuşmada ölçüsüzlük,
Ne saçma konuymuş
hepinize cok tesekkur ederim. Sorun su ki, iliskilerime cok yansiyor bu durum bir sure sonra yalnizca cinsellik konusmaya basliyoruz. ve yasayip bitirince de bu muymus diyerek ayriliyoruz. Heves meves gidiyor. Konusmam doludur kendime guvenirim. Ama bu durum canimi sıkmaya basladi. sanki yalnizca bunun icin benim yanimda oluyorlarmis gibi
Konuşurken gulmeyin. Giyim kuşam sade düz olsun. Gözleriniz konuşurken sabit olsun.
Belki bunlar işinize yarar