Fazla kadınsı olmak üzerine

Bi erkek size rahatça , seni hayal etmeden duramıyorum , diyebiliyorsa...sizde kadınsılıktan daha ciddi bir problem var demektir..
Bence bende çok güzelim.
Ama hiç bir erkek bana bu tarz bi cümle kurmaya cesaret edemedi edemezde.

Başlığı görünce, oğlunuzda ya da erkek kardeşinizde hormonal sıkıntı var sandım.

Ya da siz Transbirey olabilir misiniz? Hiçbir kadının böyle sorun yazacağını düşünmüyorum. Fazla kadınsı derken basitlikle mi karıştırdınız? Bin soru geldi aklıma. Sorun çekicilik değil gibi. Kadınsanız, rahatsız oluyorsanız bu seksapaliteden ona göre davranırsınız olur biter. (İstemiyorsanız Mesafe koyun erkeklerle aranıza, her güzel kadınla herşey konuşulmuyor)

Kendimi bildim bileli böyleyim iste. Etrafimdakiler beni hep kadinsi bulurlar. Inanilmaz çekici bir kadın... Başlarda bu durum çok hoşuma gidiyrodu. Hala zaman zaman da gidiyor tabii. Ama durum şu ki artık bunu istemiyorum ve bu küçük oyunlar beni çok yormaya başladı. Biri var... Benden yaşça çok büyük. Ve aramizdaki yas farkini ikimiz de umursamasak da o orada bir yerde duruyor. Beni kullanmak istemedigine eminim. Ama asiri kadinsisin seni hayal etmeden duramiyorum diyor. (not:evli degil) Bu bende dert haline geldi. Nasil daha az kadinsi olunur diye dusunur oldum. Diger taraftan artik buyudum ve eskiden oynadigim o kucuk eglenceli kovalamacalar, kacamaklar bana cocukca geliyor. Etrafimdakileri bu yobde etkilemek istemiyorum. Fikriniz nedir bu konuda ? Simdiden tesekkur ederim
Yani şimdi ne anlamamız gerek bacım. ???

Kendimi bildim bileli böyleyim iste. Etrafimdakiler beni hep kadinsi bulurlar. Inanilmaz çekici bir kadın... Başlarda bu durum çok hoşuma gidiyrodu. Hala zaman zaman da gidiyor tabii. Ama durum şu ki artık bunu istemiyorum ve bu küçük oyunlar beni çok yormaya başladı. Biri var... Benden yaşça çok büyük. Ve aramizdaki yas farkini ikimiz de umursamasak da o orada bir yerde duruyor. Beni kullanmak istemedigine eminim. Ama asiri kadinsisin seni hayal etmeden duramiyorum diyor. (not:evli degil) Bu bende dert haline geldi. Nasil daha az kadinsi olunur diye dusunur oldum. Diger taraftan artik buyudum ve eskiden oynadigim o kucuk eglenceli kovalamacalar, kacamaklar bana cocukca geliyor. Etrafimdakileri bu yobde etkilemek istemiyorum. Fikriniz nedir bu konuda ? Simdiden tesekkur ederim

Bende çok çocuksuyum. Yaşim 27 olacak nerdeyse bazen bebek gibi konuşuyorum agzima iki tane yapiştirasim geliyor 😂😂😂
Şaka bi yana da soylediginiz şey 3 kadindan 1 inin istedigi bir ozellik.. ama sizde ne kadar rahatsiz olursniz olun bunu degistiremezsinizzz.. uzerinizde asiri yapmacik durur. Ben simsiyah far kipkirmizi ruj daracik mini elbise icinde bile 'yiii iskiiiimmm pimikli sikir ililimmi ' flan diyorum yani.

Kadınsı olmakla işveli cilveli olmak aynı şey değil bana göre gayet ciddi duruşlu çok çekici kadınlarda var... İşve ve cilve ise bence adamın ilgisini çekmiş sadece size yürüyebileceği hissi vermiştir... Biraz ciddi ve soğuk olursanız sorun ortadan kalkar...

egomu tatmin ettim tesekkurler 😃 Hakaretleriniz icin de tesekkur ederim. Umrumda degillerdi. Her birini teker teker okuyorum. sag olun var olun. (sacma konular kategorisi acilirsa hepimiz seviniriz)

Bu mesajı okuyunca eski açtığın konulara baktım. Bence egonu kadınlığınla tatmin etmeye çalışmak yerine daha dikkatli ve daha özenli bir hayat yaşamaya çalışmalısın.

Öyle olduğunuza emin miyiz peki?
Değilsiniz demiyorum, öyle olabilirsiniz ama şu da olabilir:
Bir arkadaşım vardı. Kız yüz olarak ortalama güzellikte, fiziği ise gerçekten standarttı. Bir numarası yok yani.
Ama yürüyen, koşan, uçan her erkek birey kıza kilitlenip kalıyordu. Aynı anda 5-6 kişinin yürüdüğüne kendim şahitim.
Çünkü kızın yaydığı tek enerji şuydu: Çok hanım hanımcığım, çok minnoşum, çok narin ve çok safım; ama yatakta innnanılmaz şeyler vaadediyorum ve hepinizin benimle bir şansı var.

Çok ciddiyim, benim kadın olarak bile kızdan aldığım tek enerji buydu.

Erkekler için güzellik, seksilik tabii ki önemli. Ama ilk önemli şey elde edilebilirlik bence. Kimse bir şansı olmadığını düşündüğü birine yanaşmaz sonuçta.

"Sorun su ki, iliskilerime cok yansiyor bu durum bir sure sonra yalnizca cinsellik konusmaya basliyoruz. ve yasayip bitirince de bu muymus diyerek ayriliyoruz. "

Şöyle bir şey söylemişsiniz. O yüzden sorun sizin tavırlarınızda olabilir.
Kimsenin size "seni hayal etmeden duramıyorum" demesine izin vermeyin ve herkesin elde edebileceğini düşündüğü biri olmayın. Böylece bir sorununuz kalmaz.

Kadınsı olduğu için rahatsız olan, inanılmaz çekici bir kadın kendisi. Hem kadın hem de kadınsı üstelik. İnanılmaz ama gerçek. Memeleri de varmış.
Aaaaaaa ölemiiii:) Yani ne demememizi istiyomuş?Bacım bıyık bırak kaşlarını alma bacaklarını alma makyaj yapma

Erkekler size sadece cinsel amaçlı yaklaşıyor. Doyumlu, dostane yanı da olan bir ilişki yaşatmıyorlar.

Üniversite zamanlarımı hatırladım. Erkekler pek de albenisi olmayan kızlarla uzun, evliliğe yönelik ilişkiler yaşarken böyle seksi ve sıcakkanlı kızları daha çok günübirlik görürlerdi.

Sorununuz tam olarak bu sanıyorum. Yapacağınız şey cinselliği bir süre erteleyip o kişiyi dostluğunuz ve kişiliğinizle etkilemek olabilir.

Ya allah aşkına bi kadını bi erkek çekici bulurken öbürü itici bulabilir..İstisnasız herkes çekici bulur diye bişi yok yani...En sexi ünlü seçilen kişileri bile bepenmeyenler var...Ee napalım şimdi ter kokulu gez bakalım kaç kişi çekici bulacak ...Ne diim yani hayret bi konu

Üçüncü sınıf Amerikan romantik komedilerini fazla kaçırmışsınız bırakın düzelirsiniz.

O kadınsılıktan değildir yahu
Sizin elektrikler açık kalmış
Herkes fazla elektirik alınca
Elektrikçiler arızamı var diye gelmişler
:KK70: ben ne dedim böyle kim açtı bu elektrikçiiii konusunu ben suçsuzum

Back
X