fazla kilo istemiyorum :(

kelebekmenekse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
952
119
73
bugün araştırma yaparken isveç diyetini gördüm 3 günde 4,5 kilo verdiriyormuş ben 53 kilo olmak istiyorum şuan tartı 63 kiloyu görteriyor. bayram tatilinde hazır evdeyken bu diyeti yapayım diye düşündün. ne dersiniz uygulayan var mı aranızda. varsa lütfen sonuçtan memnun musunuz yazar mısınız.? ya da bana kısa sürede 7-8 kilo verdirecek bir uygulama önerecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende zayıf olmayı seviyorum canım ama birdende 7 kilo verdim ve dengem altust oldu
sen bunu saglıklı yollardan yap 63te fazla degil ama 55 bence aideal sana onerim
diyetisyenle görüsüp saglıkla zayıflamak bol sanslar

sağol canım. onu düşündüm canım da ben diyet programını uzun süre uygulayamam. şu dönem çok yoğunum ve bu bayram arası anca diyet yapabilirim. şimdi diyetisyene gitsem bana bir iki aylık program verecek biliyorum. hiç vaktim yok.

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Paylaşımınıza ister açtığınız başlık altında, isterseniz de aşağıdaki linkten İsveç diyeti deneyimlerini paylaşan üyelerimizle birlikte devam edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/293817-isvec-diyeti-deneyimlerimiz.html

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Ben denemiştim. 70'li kilolarda olmama rağmen en fazla 5 kilo verdim. O kadar aç kalmaya 14 günde 5 kilo az bile.

sonra geri aldın mı peki. aslında ben isteyince çok çabuk kilo verebiliyorum. kendi kendime az yiyorum günde 4 litre su içiyorum, ekmek şeker bunlarıda bırakınca gayet çabuk kilo veriyorum ama sonra tekrar kilo alıyorum aç kaldığıma değmiyor.

Aldım tabiki. Metabolizma resmen aç bırakılıyor, sonrasında normal hatta diyet beslenmeye başlasan bile. Ya kilo veremiyorsun yada kilo alıyorsun.

Aldım tabiki. Metabolizma resmen aç bırakılıyor, sonrasında normal hatta diyet beslenmeye başlasan bile. Ya kilo veremiyorsun yada kilo alıyorsun.

anladım canım. ben en iyisi yavaş yavaş vereyim. vazgeçtim aç karna kahveden dolayı mide hastası olanlarda varmış. ilgilendiğin için sağol.

her diyeti bıraktığında kilo alımı olur... yani şok diyetlerden bahsediyorum... elma diyeti yap acelen varsa ama sonrasında alırısn... lahan kürüde bir o kadar etkili...ama bunlar ilk bir kaç kiloyu atmaya etkili uzun vadede işe yaramıyor malesef...bayrama da çok az kaldı.... o kadar sürede çok fazla kilo vermek istiyoorsun... bayramda hepsini geri almak için mi :)

lahana kürü nasıl oluyor. şu an evde lahana suyu mevcut. annem haşlamıştı bugün suyu duruyor olur mu?

kilonuz cok yüksek degil.birden o miktarda bir kiloyu kaybederseniz,saglik sorunu yasarsiniz.bayramda ne olucak bilmiyorum ama kimse icin yada herhangi birsey icin kilo verilmemeli.sabirli olun ve yavas yavas verin derim.tekrardan geri alacaginiz kilo icin onca aciyi cekmeye,ac kalmaya gerek yok :)

lahana kürü nasıl oluyor. şu an evde lahana suyu mevcut. annem haşlamıştı bugün suyu duruyor olur mu?

olur tabi lahanasından da ye... çiğ lahanada aynı etkiyi gösteriyo benim gibi tembelsen yani... üç öğünde de yiyebildiğin kadar ye... mideni doldur lahanayla... ama tiroidin varsa yememen lazım araştır bi artılarını eksilerini gör... mesela ablam bunu yapamadı... tiroidi olduğu için... bende 1 hafta zor katlandım lahanayı sevmeme rağmen.... sonrada işe yaramamaya başladı zaten.... wc problemini çözüyo o benim en büyük sorunum olduğu için bende çok işe yaramış saydım bu kürü...

Yavaş yavaş verin sağlığınızdan olmayın lütfen.

kesinlikle katılıyorum... 62 den 47 ye düşmüştüm şok diyetlerle saçlarım çok döküldü kafamdakinin yarısını kaybettim ve heryerim sarktı va aşırı unutkanlık başlamıştı... sonrada 5 -6 ay sonra kilo almaya başladım ve ömrümde ilk defa 70 leri gördüm hatta 73.9.... ve bunu yaşayan çok insan var dikkatli ol.... kiloyu başkası için değil kendin için ver... geleceğin için ver... yaşlandığında ne kadar hafif olursan yürümen o kadar kolay olur şişko yaşlıları görüyorum heryerde otobüse binmeleri dert inmeleri dert her adımları eziyet ne gerek var... hafif yavaşamak lazım...

yok canım bir arkadaş da öyle anlamış bayramda bir şey yok. ben okuyorum sürekli ev dışında olduğumdan dışarda haliyle enerji harcayıp acıkıyorum. diyet yapamıyorum. bayram tatilinde diyet yapmak istiyorum . yoksa beni beğenen böyle beğensin hiç umrumda olmaz. :)

işte o tekrar almak kötü. bir ara 3 ayda 10 kilo verip istediğim kiloya ulaşmıştım ama 1 , 1,5 yıl içinde geri aldım halbuki şok diyette yapmadım öyle spor yaptım. az yedim suyu çok içtim. ama diyetten sonra kendi normal yeme düzenine dönünce tekrar alıyorsun. öyle çok yiyen biri değilim aslında ilaç falan kullandığım zaman mutlaka kilo yapıyor. metebolizmam yavaş çalışıyor. sebebi ne acaba bilemiyorum. hep ondan geri alıyorum verdiğim kiloları.

geri alınmasa keşke ama alınıyor o yüzden bayramda tatlı yemeyerek bari kilo alımının önüne geçersin... lahanada metabolizmanı çalıştırır.. ve yeşil mercimek çok faydalı yemen lazım.... ebru şallı çok anlattı aynı şekilde karatayda anlattı... hatta şeyda coşkun bile anlattı daha ne olsun... yememiz lazım... tabi erişteli felam değil...

o kadar kiloyu ne kadarda ve nasıl verdin

o kadar kiloyu ne kadarda ve nasıl verdin

hayırlı bir sebepten vermedim doğrusu... bir takım sorunlar yeme içmeden kesilmeme sebep oldu... bir yıla yakın bir sürede verdim... rejim değildi benimki bazı günler hiç bir şey yemiyordum... millet ölcen kalcan diyordu.... el birliğiyle şişmanlattılar beni.... sonuç olarak o dönemde gideni hızla geri aldım... normalde yesem artık kilo alımının önüne geçemedim.. bir kaç yıldırda o beğenmediğim 62 leri bile göremiyorum....

geçmiş olsun umarım bir daha o kötü şeyleri yaşamazsın.
peki şimdi niye kilo veremiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…