- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
bende zayıf olmayı seviyorum canım ama birdende 7 kilo verdim ve dengem altust oldu
sen bunu saglıklı yollardan yap 63te fazla degil ama 55 bence aideal sana onerim
diyetisyenle görüsüp saglıkla zayıflamak bol sanslar
Ben denemiştim. 70'li kilolarda olmama rağmen en fazla 5 kilo verdim. O kadar aç kalmaya 14 günde 5 kilo az bile.yok mu isveç diyeti uygulayan.
Ben denemiştim. 70'li kilolarda olmama rağmen en fazla 5 kilo verdim. O kadar aç kalmaya 14 günde 5 kilo az bile.
Aldım tabiki. Metabolizma resmen aç bırakılıyor, sonrasında normal hatta diyet beslenmeye başlasan bile. Ya kilo veremiyorsun yada kilo alıyorsun.sonra geri aldın mı peki. aslında ben isteyince çok çabuk kilo verebiliyorum. kendi kendime az yiyorum günde 4 litre su içiyorum, ekmek şeker bunlarıda bırakınca gayet çabuk kilo veriyorum ama sonra tekrar kilo alıyorum aç kaldığıma değmiyor.
Aldım tabiki. Metabolizma resmen aç bırakılıyor, sonrasında normal hatta diyet beslenmeye başlasan bile. Ya kilo veremiyorsun yada kilo alıyorsun.
her diyeti bıraktığında kilo alımı olur... yani şok diyetlerden bahsediyorum... elma diyeti yap acelen varsa ama sonrasında alırısn... lahan kürüde bir o kadar etkili...ama bunlar ilk bir kaç kiloyu atmaya etkili uzun vadede işe yaramıyor malesef...bayrama da çok az kaldı.... o kadar sürede çok fazla kilo vermek istiyoorsun... bayramda hepsini geri almak için mi :)
lahana kürü nasıl oluyor. şu an evde lahana suyu mevcut. annem haşlamıştı bugün suyu duruyor olur mu?
Yavaş yavaş verin sağlığınızdan olmayın lütfen.
kilonuz cok yüksek degil.birden o miktarda bir kiloyu kaybederseniz,saglik sorunu yasarsiniz.bayramda ne olucak bilmiyorum ama kimse icin yada herhangi birsey icin kilo verilmemeli.sabirli olun ve yavas yavas verin derim.tekrardan geri alacaginiz kilo icin onca aciyi cekmeye,ac kalmaya gerek yok :)
olur tabi lahanasından da ye... çiğ lahanada aynı etkiyi gösteriyo benim gibi tembelsen yani... üç öğünde de yiyebildiğin kadar ye... mideni doldur lahanayla... ama tiroidin varsa yememen lazım araştır bi artılarını eksilerini gör... mesela ablam bunu yapamadı... tiroidi olduğu için... bende 1 hafta zor katlandım lahanayı sevmeme rağmen.... sonrada işe yaramamaya başladı zaten.... wc problemini çözüyo o benim en büyük sorunum olduğu için bende çok işe yaramış saydım bu kürü...
kesinlikle katılıyorum... 62 den 47 ye düşmüştüm şok diyetlerle saçlarım çok döküldü kafamdakinin yarısını kaybettim ve heryerim sarktı va aşırı unutkanlık başlamıştı... sonrada 5 -6 ay sonra kilo almaya başladım ve ömrümde ilk defa 70 leri gördüm hatta 73.9.... ve bunu yaşayan çok insan var dikkatli ol.... kiloyu başkası için değil kendin için ver... geleceğin için ver... yaşlandığında ne kadar hafif olursan yürümen o kadar kolay olur şişko yaşlıları görüyorum heryerde otobüse binmeleri dert inmeleri dert her adımları eziyet ne gerek var... hafif yavaşamak lazım...
işte o tekrar almak kötü. bir ara 3 ayda 10 kilo verip istediğim kiloya ulaşmıştım ama 1 , 1,5 yıl içinde geri aldım halbuki şok diyette yapmadım öyle spor yaptım. az yedim suyu çok içtim. ama diyetten sonra kendi normal yeme düzenine dönünce tekrar alıyorsun. öyle çok yiyen biri değilim aslında ilaç falan kullandığım zaman mutlaka kilo yapıyor. metebolizmam yavaş çalışıyor. sebebi ne acaba bilemiyorum. hep ondan geri alıyorum verdiğim kiloları.
olur tabi lahanasından da ye... çiğ lahanada aynı etkiyi gösteriyo benim gibi tembelsen yani... üç öğünde de yiyebildiğin kadar ye... mideni doldur lahanayla... ama tiroidin varsa yememen lazım araştır bi artılarını eksilerini gör... mesela ablam bunu yapamadı... tiroidi olduğu için... bende 1 hafta zor katlandım lahanayı sevmeme rağmen.... sonrada işe yaramamaya başladı zaten.... wc problemini çözüyo o benim en büyük sorunum olduğu için bende çok işe yaramış saydım bu kürü...
kesinlikle katılıyorum... 62 den 47 ye düşmüştüm şok diyetlerle saçlarım çok döküldü kafamdakinin yarısını kaybettim ve heryerim sarktı va aşırı unutkanlık başlamıştı... sonrada 5 -6 ay sonra kilo almaya başladım ve ömrümde ilk defa 70 leri gördüm hatta 73.9.... ve bunu yaşayan çok insan var dikkatli ol.... kiloyu başkası için değil kendin için ver... geleceğin için ver... yaşlandığında ne kadar hafif olursan yürümen o kadar kolay olur şişko yaşlıları görüyorum heryerde otobüse binmeleri dert inmeleri dert her adımları eziyet ne gerek var... hafif yavaşamak lazım...
o kadar kiloyu ne kadarda ve nasıl verdin
hayırlı bir sebepten vermedim doğrusu... bir takım sorunlar yeme içmeden kesilmeme sebep oldu... bir yıla yakın bir sürede verdim... rejim değildi benimki bazı günler hiç bir şey yemiyordum... millet ölcen kalcan diyordu.... el birliğiyle şişmanlattılar beni.... sonuç olarak o dönemde gideni hızla geri aldım... normalde yesem artık kilo alımının önüne geçemedim.. bir kaç yıldırda o beğenmediğim 62 leri bile göremiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?