fazla kilo istemiyorum :(

geçmiş olsun umarım bir daha o kötü şeyleri yaşamazsın.
peki şimdi niye kilo veremiyorsun?

Allah kimseye yaşatmasın hiç bir kötü şey... veriyorum aslında bir ayda 5.8 kg verdim bu benim için süper bir şey.... şu an biraz duraksadı... devam ediyorum diyetime... bakalım zamanla daha da vericeğimi umuyorum...

amin tatlım sana da yaşatmasın tekrar. ben telvizyonda bir diyetisyenden şunu duymuştum. ' eğer insanlar kilo vermeye başladıklarında uzun süre yıllarca kaldıkları bir kiloya inerse beyin bu kiloyu tanıyormuş ve kilo vermen duraksıyormuş.' sen diyetine devam et zamanla tekrar kilo vermeye başlarsın. kolay gelsin.

bende bi dönem isveç diyetini yaptım.8 kilo verdim 13 günde.
kabızlık problemi yapıyo kesinlikle,çünkü bişey yemiyosun resmen bu diyette.
halsizlik çok oluyo.
ardındanda verdiğin kilo fazlasıyla geri dönüyo hemen.
çok sağlıksız bi diyet.tabi bu benim deneyimimin sonucu.

lütfen söylermisin nasıl bir diyet o nasıl bir liste uyguladın?

ben de vazgeçtim zaten hiç halsiz hasta düşmeye niyetim yok bu kış gününde. sağol uyarın için. yavaş yavaş veririm artık kilolarımıda.

'' şişko yaşlılar '' diye bi tabir kullanman hiç hoş değil.

'' şişko yaşlılar '' diye bi tabir kullanman hiç hoş değil.

yavrucum bende şişkoyum annemde teyzelerimde... şişkoyuz yani... aşağılamak alay etmek için söylemedim... cümlenin tamamını göz önüne alırsan kilonun ileriki yaşlarda hareketi kısıtlayan insanı sağlıksal olarak olumsuz etkileyen bir etmen olduğundan yaşlanmadan bu problemin önüne geçilmesi gerektiğinden bahsettim... cümlenin ana fikri bu.... sen bir kelimeye takılıp onu ön plana çıkarırsan konu saptırılmış olur... sanki ben manken gibiyimde insanları mı beğenmiyomuşum gibi.... yok öyle bir şey...

Anladığım kadarıyla cümle kurarken sözcük seçimlerinizde sıkıntı var. Mesela ben sizin yavrucuğunuz değilim. Ama polemiğe girmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…