olur tabi lahanasından da ye... çiğ lahanada aynı etkiyi gösteriyo benim gibi tembelsen yani... üç öğünde de yiyebildiğin kadar ye... mideni doldur lahanayla... ama tiroidin varsa yememen lazım araştır bi artılarını eksilerini gör... mesela ablam bunu yapamadı... tiroidi olduğu için... bende 1 hafta zor katlandım lahanayı sevmeme rağmen.... sonrada işe yaramamaya başladı zaten.... wc problemini çözüyo o benim en büyük sorunum olduğu için bende çok işe yaramış saydım bu kürü...
kesinlikle katılıyorum... 62 den 47 ye düşmüştüm şok diyetlerle saçlarım çok döküldü kafamdakinin yarısını kaybettim ve heryerim sarktı va aşırı unutkanlık başlamıştı... sonrada 5 -6 ay sonra kilo almaya başladım ve ömrümde ilk defa 70 leri gördüm hatta 73.9.... ve bunu yaşayan çok insan var dikkatli ol.... kiloyu başkası için değil kendin için ver... geleceğin için ver... yaşlandığında ne kadar hafif olursan yürümen o kadar kolay olur şişko yaşlıları görüyorum heryerde otobüse binmeleri dert inmeleri dert her adımları eziyet ne gerek var... hafif yavaşamak lazım...