- 13 Ocak 2017
- 381
- 205
- 53
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
Çok mu yiyorsunuz yoksa dengeli mi beslenmiyorsunuz.Merhaba KK Üyeleri,
71 kilodayım ve boyuma göre fazla... diyetisyene gittim verdiği diyet listesini uygulayamıyorum farklı bir önerisi olan var mı?
Sıkılıyorum galiba 2 gün uyguluyorum daha sonra bırakıyorumniye uygulayamıyosun?
Çok mu yiyorsunuz yoksa dengeli mi beslenmiyorsunuz.
Mesela hamur işlerini kesince bile fark ediyor.
Koşmayı filan düşündünüz mü? ya da koşmayı sevmiyorsanız evde hareketli müzikte dans edip bol terleyip her gün eriyebilirsiniz belki de... Ben lise çağlarında öyle yapmıştım :)
Sıkılıyorum galiba 2 gün uyguluyorum daha sonra bırakıyorum
meyve filan yesen geç saatte , erken de yemek yesen?meyve bastırır biraz..Çok yemiyorum ama yemek yeme düzenim yok geç saatte yiyorum.
Birde karnım dok olmazsa asla uyuyamıyorum
ben az ama her şeyden yiyerek 10 kilo verdim 2 ayda. atıyorum kek mi yaptım yarım dilim kahveyle yedim. mesela günde 2 ker nescafe ikisibirarada içiyordum onu yarım paket olarak içmeye başladım. suyu bol içiyorum. bardağım hep dolu. spor diye öğle aralı 1 saate yakın çıkıp dolaşıyorum. atıştırmalık olarak form bisküvilerden yiyorum. ama yarım paket şeklinde yine. ne yemek varsa eve bir kase yiyorum 1 kase de yoğurt salata falan yanına. yoksa bir diyet listesi işlemiyor bende. ve karatay gibi 2 öğün olan beslenmede olmuyor bana. sık sık az az yiyorum.
Bu alışkanlık.Çok yemiyorum ama yemek yeme düzenim yok geç saatte yiyorum.
Birde karnım dok olmazsa asla uyuyamıyorum
geç satte meyve yediğim zaman daha çok acıkıyorum meyveyi ara öğünlerde kullanıyorum.meyve filan yesen geç saatte , erken de yemek yesen?meyve bastırır biraz..
Geç yemenin önüne geçebilsen işin kolaylaşır... başka çözüm bilmiyorum..geç satte meyve yediğim zaman daha çok acıkıyorum meyveyi ara öğünlerde kullanıyorum.
Bu alışkanlık.
Bir ara sabaha karşı açlıktan uyanır kalkar yemek yerdim.
Sonra baktım her gün kalkmaya başladım, alışkanlığı yok etmek için uyuyamasam da yemedim birkaç gün.
Gece beslenmesi de böyle, yer yatardım artık onu da yapmıyorum.
Birkaç gün sabredin, bu bile fark ettirecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?