Evet ama bu biraz benim eşimle alakalı bir durum. Vücudu hemen şişebiliyor, aynı şekilde şişliği de iniyor. Kendisi çok rahatladığını belirtiyor. Hani şey değil demek istediğim (sen öylesin anlamında demiyorum kesinlikle) bıngıl bıngıl yap olup da hemen üç günlük antrenmanla gözle görülür inceliyor. Dediğim gibi vücudundaki değişiklikler kendini belli ettiği için belli oluyor baya.
Herkese iyi akşamlar diliyorum
10 kg fazlam var..
Pilates reformer mı? Yoksa fitness mı?
Sizler fazla kilolarınızdan nasıl kurtuldunuz?
Çok fazla spor geçmişim olmadığı için nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum. 10 kg fazlam+göbeğim, yanlarım var yani fitnessta dümdüz bir karına sahip olabilir miyim?
Yoksa pilatese gidip kendim yürüyüş yaparak mı ilerlemeliyim.. her ikiside demeyin okadar bütçe ayıramam ne yazıkki...
Kibem Diyeti diye bir kitap çıktı hatice karslıoğlu'nun kitabı. Geçen gün onu inceledim çok kafama yattı. Kilo vermek isteyen arkadaşlara da tavsiye ederim. Verilen kiloların geri alınmaması için efsane öneriler var. Her şey kafada bitiyo, seni irdeliyo sonra alternatif menüler vs var başarılı buldum. Onu da inceleyebilirsiniz.
Hangi ildesiniz bilmiyorum ama İstanbulda belediyelerin spor salonlarında hemde salonlar baya lüks, kadın erkek ayrı gruplarla , ücretsiz spor imkanı var 2 tane birden secebiliyosunuz ben fitnes plates seçmiştim haftada 2 gün gidiyordum onu arastirabilirsiniz
Danışayım tabii. :) Eşim fizyoterapist ama pilates eğitmenliği için pilates okullarından birine gidiyor. Yağ yakmak kilo vermek için fitness, sıkılaşmak, postürü düzeltmek için pilates dedi. Pilatesde de zayıflanıyormuş ama fitness direkt zayıflamaya yönelik olduğu için daha etkiliymiş.
Danışayım tabii. :) Eşim fizyoterapist ama pilates eğitmenliği için pilates okullarından birine gidiyor. Yağ yakmak kilo vermek için fitness, sıkılaşmak, postürü düzeltmek için pilates dedi. Pilatesde de zayıflanıyormuş ama fitness direkt zayıflamaya yönelik olduğu için daha etkiliymiş.