Hiç moralini bozma canım bu sürece girmek bile önemli. Ben artık uzun bir yol olarak görüyorum ilk zamanlar 2 3 haftada veririm diyodum ama gerçekler farkliymis:)) Bu uzun süreçte de muhakkak nefsimizi dinledigimiz anlar olacak, negatif yanı şu' bugün zaten dikkat etmedim ucu kaçtı şunu da yiyeyim yarın bi şey yemem' demek:))) Ben şöyle bir yöntem uygulayacam bir kilo verdigimde kendime bir ödül vercem sadece bu olacak kaçamak:)
Sabah klasik zeytin peynir şekersiz çay yarım dilim tam buğday ekmeği (diğer yarısını kızım yedi). Ara yapmadım acıktım saat 1.30 da sebze yemeği yanında ayran içtim ekmek yok.Sonra bir kupa sade sekersiz nescafe. Ara, kuru kayısı yicem birazdan, bi de yeşil çay içerim, aksama bakalım neler olacak:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabah klasik zeytin peynir şekersiz çay yarım dilim tam buğday ekmeği (diğer yarısını kızım yedi). Ara yapmadım acıktım saat 1.30 da sebze yemeği yanında ayran içtim ekmek yok.Sonra bir kupa sade sekersiz nescafe. Ara, kuru kayısı yicem birazdan, bi de yeşil çay içerim, aksama bakalım neler olacak:)
Sabah 2 dilim ekmek kk peynir sekersiZ cay domstes
Oglen 2adet krsker cizi peynirli
Ara 3kepekli galeta
Aksam 3 kofte kadar tavuk az yagli salata 2 dilim ekmek 5bardak su ictim suana kafar
Napıyosun canım nerelerdesin. Ben yaş pasta molası verdim2 gün
Yaaa doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yıllara. Benim doğumgünüm olsa oooo ben neler yerim neler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?