- 26 Ekim 2014
- 60
- 24
- 88
- Konu Sahibi meyveliturta
-
Çayı bende şekersiz içebiliyorum artık :) 2-3 sene önce 3-4 şeker atarken birden artık şeker yok dedim o gün bügündür şekersiz içerim çayımı :) karatay diyetini bende denedim 1.5 gün sürdürebildim sanırım hahahahahasilkelenip kendine gelmen lazım bak ben karatay diyetiyle beş ayda yavaş yavaş on kilo verdim.sivilcelerin için doktora git ayrıca sulandırılmış sirke sivilcelere iyi geliyor.iyiyki diyet yapmışım hiç bir yerimden fazlalık taşmadan kıyafet giymenin zevkini çıkarıyorum. şimdi hafta içi diyetime devam ediyorum hafta sonu istediğimi yiyorum ve kilomu koruyorum.haftada üç gün bir saat yürüyüş yapıyorum.insan tembelliğe alışıyor vucudumuz herşeye hemen adapte oluyor.eskiden şekersiz çay içemezdim şimdi banamısın demiyorum.2 haftaya herşey kolaylaşıyor.
17 yaşındayım
Teşekkür ederim ama kendimi güzel bulan bir kız da değilimdir.Boyum 1.67 ve 60-61 kilo civarlarındayım.Takmayın diyorsunuz ama etrafımdaki herkes çok güzel ve bakımlı olunca insan ister istemez dert ediyor17 yaş kilo dert etmen için çok erken, bilmiyorum kaç kilosun ama 5 kilo çok değiştirmez bence seni. sivilceler için eğer yağlı bir cildin varsa La Roche Possay kullanabilirsin, özellikle yıkama jelini çok etkili. en güzel zamanlarını kendine zehir ederek geçirme ablacığım, eminim çok güzel bir kızsın :)
Cips yerine meyve ye sivilceler için de gece yatmadan beyaz kalıp savunla yüzünü yıka ve Bebek pudrası sür ama sivilceyi asla sıkmaSiteyi uzun zamandır takip ediyorum üye olmak bugüne kısmetmiş.Çenem ve alnımdaki sivilcelerim geçmek bilmiyor.Yaklaşık 5-6 kilo fazlam var ve olduğum kilodan çok daha fazla gösteriyorum bu yüzden hep bol şeyler giyiyorum ve giydiklerim yakışmıyor.Kendime hiç bakmıyorum ne zaman heves edip kendime bakım ürünleri alsam ikinci gün üşenip devam ettirmiyorum ne zaman diyete başlasam iki saat sonra kendimi cips,çikolata vs yerken buluyorum,yemek yemekten asla vazgeçemiyorum,hiçbir zaman doymuyorumKendi elimde olan bir şey bunun farkındayım ancak bu istikrarsızlığını yenemiyorum bu durum canımı çok sıkmaya başladı artık bende güzel ve bakımlı görünmek istiyorum
Şişmeyi boşver de nasıl bıraktn sigarayıbanada bi el atın sigarayı bıraktıktan sonra şiştim bea
Şişmeyi boşver de nasıl bıraktn sigarayı
Offffff offff çok zoranlatatayım gardaş "canın isteyince içmiceksin o kadar"
Bir ara kalori sayımıyla 2-3 kilo verdim verincede bıraktım kalori saymayı.E bide okullar açıldı.Okul zamanı kilo vermeyi bırak kilo almamak bile çok zor.Sürekli kantinden bir şeyler yiyorum iyice kilo aldımsivilcelerin için bi cilt doktoruna git.kremler falan geçirmiyosa ve fazlaysa doktor roaccutane verir.kullanımı biraz sorunlu ama sonuç için değer.kilolar içinde kalori sayımıyla kilo verebilirsin.günde bi saat yürüyüşle motive de olursan çok kolay verirsin.akıllı telefon kullanıyosan sana kalori sayımı yapan bi program söyleyebilirim.forumda da zayıflama grupları var.onlara katılabilirsin.ama en önemlisi motivasyon.bende 60-61 kilo arasındayım.fazlalıklarım daha çok bacaklarda.kendimi hep açık renk dar pantolonla hayal ediyorum ve sporcuların fotoğraflarına bakarak motive oluyorum.yürüyüş bile yapmadan kalori sayarak kilo veriyorum.
Offffff offff çok zor
Hem cipsimi yiyorum hem meyvemi :) sivilce sıkmam zaten yapacağım en büyük hata olcağını bilirimCips yerine meyve ye sivilceler için de gece yatmadan beyaz kalıp savunla yüzünü yıka ve Bebek pudrası sür ama sivilceyi asla sıkma
Bir ara kalori sayımıyla 2-3 kilo verdim verincede bıraktım kalori saymayı.E bide okullar açıldı.Okul zamanı kilo vermeyi bırak kilo almamak bile çok zor.Sürekli kantinden bir şeyler yiyorum iyice kilo aldım
Arada bir kafama eserse hava kötü olursa antrede yürürüm zaten :) bu sefer kararlıyım ama diyet-spor yapmasam bile abur cubur tüketimimi minimuma indircrm bir yerden başlamak lazımcips yemek istediğiniz zaman en küçük paketlerinden alın, çikolata yemek istediğiniz zaman da küçük bir tane yiyin hani bayramlarda misafirlere dağıtılanlardan...günün belli saatlerinde yürüyün mesela en basidinden, kışın evde bile yapabilirsiniz bunu düşününce saçma geliyor ama ben salondaki sehpanın önünde dönüp duruyorumsivilceleriniz için de bir doktora görünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?