fazla kiloyla hamile kalan var mı?

hamile kalmak için kilo vermek şart mı sizce? fazla kiloyla hamile kalıp bundan şikayeti olan ya da olmayan var mı?

fazla kilo ile hamile kalanlar da var evet ama bence kilo vermek gerekli, evlendiğimde 64 kiloydum hamile olduğumu yeni öğrendim 67 kiloymuşum 15 kilo alırsam ne hale geleceğimi siz düşünün artık :(

hamile kalmak için kilo vermek şart mı sizce? fazla kiloyla hamile kalıp bundan şikayeti olan ya da olmayan var mı?

ben varım :5: eğer hamile kalmayı düşünüyorsan ve verebiliyorsan kilo verde öyle hamile kal 68 le hamile kaldım şuan yanaklarım falan şişmiş durumda çirkinleşiyorum ama yapacak bişey yok.artık doğumdan sonra uğraşacağım:40:

bende 87 ile hamile kaldım ilk 3 ay 6 kilo verdim kusmakdan. 102 kiloyla doğuma girdim çıkdığımda 97 kiloydum. 40. gün 84 kiloya inmişdim yani hamile kaldığım kilonun altına düşdüm ama vücut esniyo sanırım eski kıyafetlerim olmuyo. ben bi sorun yaşamadım şeker çıkar dediler çıkmadı tansiyon çıkar dediler çıkmadı hatta çok dinamik ve enerjikdim.

bende 87 ile hamile kaldım ilk 3 ay 6 kilo verdim kusmakdan. 102 kiloyla doğuma girdim çıkdığımda 97 kiloydum. 40. gün 84 kiloya inmişdim yani hamile kaldığım kilonun altına düşdüm ama vücut esniyo sanırım eski kıyafetlerim olmuyo. ben bi sorun yaşamadım şeker çıkar dediler çıkmadı tansiyon çıkar dediler çıkmadı hatta çok dinamik ve enerjikdim.

canım benim çok teşekkür ederim cevap yazdığın için. beni nasıl sevindirdin anlatamam. üzücü mesajlardan sonra bu ilaç gibi geldi.

dr.unu iyi seçmen lazım zaten tedirgin olduğun bi dönem seni ooo çok kilolusun, kilo almıyacaksın şöyle olur böyle olur diye göz korkutan drlarda var. benim dr kiloyla ilgili hiç yorum dahi yapmadı eger yapsaydı benim moralimi bozsaydı sanırım ben 102 ile değil 120 ile doğuma girerdim çünkü normalde de stesli zmanlarda hep yemek yerim.

bende kiloyu aldığım dönemde hamile kaldım bide kusmalar olmayınca ilk zamanlarda aldım,, kan hapı şurubu derken günde 2 içerek kiloma kilo kattım..68 le başladım 85 oldum daha 31+5 deyim önümde kocaman 7 hafta var :((( nası yapcammm..

bende kiloyu aldığım dönemde hamile kaldım bide kusmalar olmayınca ilk zamanlarda aldım,, kan hapı şurubu derken günde 2 içerek kiloma kilo kattım..68 le başladım 85 oldum daha 31+5 deyim önümde kocaman 7 hafta var :((( nası yapcammm..

şimdiye kadar 17 kilo almışşsın biraz fazla ama dert etme drun ne diyo sana tansiyon şeker falan ne durumda mesala. birde seni korkutmak ve endişelendirmek istemem ama son haftalarda asıl kilo alınıyo druna sorup bi kilo kontrolü sağlasa sana daha rahat olursun belki. mesala bende 15 kilo aldım ama bunun 7 kilosunu 7 ayda aldım diğer 8 kiloyu 2 ay içinde aldım nasıl oldu bilmiyorum ama 2 ayda 8 kilo aldım tartıya çıkınca şok geçiriyodum resmen. hep son aylar dikkat et derlerdide inanmazdım

ben çok kilolu hamile kaldım 90 kiloyla :)tedaviyle oldu bebeğim tedavi sırasında çok kilo aldım şu an 17 haftalık hamileyim ve sadece 1 kilo almışım nasıl oldu anlamadım kesin 100 ü geçerim diyordum :)iğneler ilaçlar kan şurpları...bu arada ankaradayım...doktorum tolga ecemiş çok memnunum kendisinden:)

selam kızlar ben geldim:)

benim 2. hamileliğim daha doğrusu 3. hamileliğim 2. bebeğim karnımda ölmüştü:2: şimdi üstün ön sezilerimle doktora gittim ve doktora hamile olduğumu söyledim
doktor bebeğimi göremedi adet söktürücü verdi ama ben kan tahlili istedim veee hamileyim tam 3 haftalık
o kadar istememem rağmen gebelik öncesi kilo veremesemde şu anda 66 kiloyum. vira bismillah..
9 ayın sonunda ne olur bilemem ama size ilk hamileliğimi açıklayım
kilo 54
9 ay sonu kilom 70
hastane çıkışı kilom 60
doktor bile şaşırmıştı
amaa bu 4.5 sene sonunda üstüne 6 kilo aldım :50:
haftaya doktora ve diyetisyene gidecem size beslenme tablomu gösterticem ilgilenen arkadaşlara duyurum.
bide normalde pilates yapan biri olarak şimdi gidip d&r dan ebrunun pilates cd sinide alacam
allahım fazla kilo almak istemiyorum bu arada boyum 171
öptümmm
:49::54:

selam kızlar ben 92 ile hamile kaldım 9+2 deyim ve su an 89 kiloyum istahım kapalı kusmam falan yok ama adeta eriyorum:21::21::21:

ben çok kilolu hamile kaldım 90 kiloyla :)tedaviyle oldu bebeğim tedavi sırasında çok kilo aldım şu an 17 haftalık hamileyim ve sadece 1 kilo almışım nasıl oldu anlamadım kesin 100 ü geçerim diyordum :)iğneler ilaçlar kan şurpları...bu arada ankaradayım...doktorum tolga ecemiş çok memnunum kendisinden:)

bugün akaya gittim ben ama tolga bey çıkmış coşkun beye gittim. coşkun bey hakkında birfikrin var mı canım? bilgili ve ciddi birine benziyor. ben tolga beye gitmek istiyordum :44:

selam kızlar ben geldim:)

benim 2. hamileliğim daha doğrusu 3. hamileliğim 2. bebeğim karnımda ölmüştü:2: şimdi üstün ön sezilerimle doktora gittim ve doktora hamile olduğumu söyledim
doktor bebeğimi göremedi adet söktürücü verdi ama ben kan tahlili istedim veee hamileyim tam 3 haftalık
o kadar istememem rağmen gebelik öncesi kilo veremesemde şu anda 66 kiloyum. vira bismillah..
9 ayın sonunda ne olur bilemem ama size ilk hamileliğimi açıklayım
kilo 54
9 ay sonu kilom 70
hastane çıkışı kilom 60
doktor bile şaşırmıştı
amaa bu 4.5 sene sonunda üstüne 6 kilo aldım :50:
haftaya doktora ve diyetisyene gidecem size beslenme tablomu gösterticem ilgilenen arkadaşlara duyurum.
bide normalde pilates yapan biri olarak şimdi gidip d&r dan ebrunun pilates cd sinide alacam
allahım fazla kilo almak istemiyorum bu arada boyum 171
öptümmm
:49::54:

ben ilk hamileliğimde 74le başladım
ilk aylar kusmaktan 71 oldum.
87 ile doğuma girdim.
doğumdan 1 hafta sonra 76 idim.
boyum 1.72

şu an 88 kiloyum
hamile kalmak istiyorum. bugün dokotra gittim. kan değerlerime baktı. ultrasona baktı. sporun yok dedi. sadece folik asit başladı. ve idrar kültürü aldı çunku enfeksiyon vardı 3 hafta once ve antibiyotik almıştım.

bugün akaya gittim ben ama tolga bey çıkmış coşkun beye gittim. coşkun bey hakkında birfikrin var mı canım? bilgili ve ciddi birine benziyor. ben tolga beye gitmek istiyordum :44:

canım ben tüp bebekle hamile kaldım...tolga bey hastanede sadece infertiliteyle ilgileniyor,gidebilirsen muayenehaneye git...mükemmel birdoktordur...ama coşkun bey içinde şunu söylemeliyim tolga beyin yönlendirmesiyle coşkun bey beni muyene etmiişti gebeliğimin ilk 3 ayı kanamayla geçti bende coşkun beye gittim birkaç kez oda alanında çok başarılı bir doktor...herşeyi açıklıyor...detaylı muayene ediyor...ben ondan da çok memnun kaldım...için rahat olsun...

Back
X