- Konu Sahibi kaburgadolmasi
hamile kalmak için kilo vermek şart mı sizce? fazla kiloyla hamile kalıp bundan şikayeti olan ya da olmayan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile kalmak için kilo vermek şart mı sizce? fazla kiloyla hamile kalıp bundan şikayeti olan ya da olmayan var mı?
ben ilk hamileliğimde 74le başladım 87'yle doğuma girmiştim şimdi 87yim![]()
bende 87 ile hamile kaldım ilk 3 ay 6 kilo verdim kusmakdan. 102 kiloyla doğuma girdim çıkdığımda 97 kiloydum. 40. gün 84 kiloya inmişdim yani hamile kaldığım kilonun altına düşdüm ama vücut esniyo sanırım eski kıyafetlerim olmuyo. ben bi sorun yaşamadım şeker çıkar dediler çıkmadı tansiyon çıkar dediler çıkmadı hatta çok dinamik ve enerjikdim.
öncelikle nickin süper :)) ankaradaysan bana tavsiye edebileceğin doktor var mı canım?
bende kiloyu aldığım dönemde hamile kaldım bide kusmalar olmayınca ilk zamanlarda aldım,, kan hapı şurubu derken günde 2 içerek kiloma kilo kattım..68 le başladım 85 oldum daha 31+5 deyim önümde kocaman 7 hafta var(( nası yapcammm..
ben çok kilolu hamile kaldım 90 kiloyla :)tedaviyle oldu bebeğim tedavi sırasında çok kilo aldım şu an 17 haftalık hamileyim ve sadece 1 kilo almışım nasıl oldu anlamadım kesin 100 ü geçerim diyordum :)iğneler ilaçlar kan şurpları...bu arada ankaradayım...doktorum tolga ecemiş çok memnunum kendisinden:)
selam kızlar ben geldim:)
benim 2. hamileliğim daha doğrusu 3. hamileliğim 2. bebeğim karnımda ölmüştü:2: şimdi üstün ön sezilerimle doktora gittim ve doktora hamile olduğumu söyledim
doktor bebeğimi göremedi adet söktürücü verdi ama ben kan tahlili istedim veee hamileyim tam 3 haftalık
o kadar istememem rağmen gebelik öncesi kilo veremesemde şu anda 66 kiloyum. vira bismillah..
9 ayın sonunda ne olur bilemem ama size ilk hamileliğimi açıklayım
kilo 54
9 ay sonu kilom 70
hastane çıkışı kilom 60
doktor bile şaşırmıştı
amaa bu 4.5 sene sonunda üstüne 6 kilo aldım![]()
haftaya doktora ve diyetisyene gidecem size beslenme tablomu gösterticem ilgilenen arkadaşlara duyurum.
bide normalde pilates yapan biri olarak şimdi gidip d&r dan ebrunun pilates cd sinide alacam
allahım fazla kilo almak istemiyorum bu arada boyum 171
öptümmm
![]()
selam kızlar ben 92 ile hamile kaldım 9+2 deyim ve su an 89 kiloyum istahım kapalı kusmam falan yok ama adeta eriyorum![]()
bugün akaya gittim ben ama tolga bey çıkmış coşkun beye gittim. coşkun bey hakkında birfikrin var mı canım? bilgili ve ciddi birine benziyor. ben tolga beye gitmek istiyordum :44: