Fazla küçültülmüş bir burnu revizyon yapacak doktor arayışındayım. Önerilerinizi bekliyorum.

lotusisa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
381
112
18
29
fazla kısa, küçük, dar. Kesilmiş, oyulmus bir burnum var. Doğallaştıracak doktor arıyorum.

Revizyonla mutlu olan hikayeler olmuyor . Daha kötü olabılır yapmayın kendınızı sevin . Kişiliğiniz önemli .

Bir çok insan kaza yada yanık yaralanma sonucu yüzünün yarısını tamamını kaybediyor

Çok zor bir durum benımde çok küçük yapmıs çocuk burnu resmenn revizyon istiyorum kasabın dogradıgı burnu tekrar bır doktor nasıl düzeltie diye düşünğyorum

fazla kısa, küçük, dar. Kesilmiş, oyulmus bir burnum var. Doğallaştıracak doktor arıyorum.
Seni çok iyi anlıyorum tahmin edebiliyorum aynı zaman psikolojik olarak da nasıl bir halde olduğunun bende hiç iç açıcı şeyler yaşamadım her günüm kabus gibiydi hala da devam ediyor geçmiş değil. Umarım gönlünce olur her şey ama iyi araştırma yap ve acele karar verme Allah hepimizin yardımcısı olsun

Seni çok iyi anlıyorum tahmin edebiliyorum aynı zaman psikolojik olarak da nasıl bir halde olduğunun bende hiç iç açıcı şeyler yaşamadım her günüm kabus gibiydi hala da devam ediyor geçmiş değil. Umarım gönlünce olur her şey ama iyi araştırma yap ve acele karar verme Allah hepimizin yardımcısı olsun
Siz kime revizyon olmayı düşünüyorsunuz? Ben ameliyat öncesi burun şeklimi geri istiyorum :(

Benim burnum malesef öncekinden daha kalın ve önden geniş oldu
Kaçıncı aydasınız? Benim 15 gün oldu önden çok geniş ama ödemeler çok diye o şekilde teselli ediyorum kendimi
En az 6 ay-1 yıla kadar kafaya takmamak gerekmiş değişiyormuş şekli

Back
X