Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burnunuzu atar mısınız belki o kadar kötü değildir size öyle geliyorfazla kısa, küçük, dar. Kesilmiş, oyulmus bir burnum var. Doğallaştıracak doktor arıyorum.
Gercekten cok kotuBurnunuzu atar mısınız belki o kadar kötü değildir size öyle geliyor
Eski burnum daha guzeldi...Revizyonla mutlu olan hikayeler olmuyor . Daha kötü olabılır yapmayın kendınızı sevin . Kişiliğiniz önemli .
Bir çok insan kaza yada yanık yaralanma sonucu yüzünün yarısını tamamını kaybediyor
Seni çok iyi anlıyorum tahmin edebiliyorum aynı zaman psikolojik olarak da nasıl bir halde olduğunun bende hiç iç açıcı şeyler yaşamadım her günüm kabus gibiydi hala da devam ediyor geçmiş değil. Umarım gönlünce olur her şey ama iyi araştırma yap ve acele karar verme Allah hepimizin yardımcısı olsunfazla kısa, küçük, dar. Kesilmiş, oyulmus bir burnum var. Doğallaştıracak doktor arıyorum.
Siz kime revizyon olmayı düşünüyorsunuz? Ben ameliyat öncesi burun şeklimi geri istiyorumSeni çok iyi anlıyorum tahmin edebiliyorum aynı zaman psikolojik olarak da nasıl bir halde olduğunun bende hiç iç açıcı şeyler yaşamadım her günüm kabus gibiydi hala da devam ediyor geçmiş değil. Umarım gönlünce olur her şey ama iyi araştırma yap ve acele karar verme Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kaçıncı aydasınız? Benim 15 gün oldu önden çok geniş ama ödemeler çok diye o şekilde teselli ediyorum kendimiBenim burnum malesef öncekinden daha kalın ve önden geniş oldu
Şu an bu siteden de en çok olumlu yorum aldığım doktorlarında başında engin Erkal geliyorSiz kime revizyon olmayı düşünüyorsunuz? Ben ameliyat öncesi burun şeklimi geri istiyorum![]()