Fazla mı eski kafalı düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle basit bir olayda yalan söylüyor ve ağlıyorsa sanki fazlası var gibi geldi
Birkaç sonra gün apartmanda birileri konuşuyordu yakaladım "geldi bir şeyler ikram ettim" dedi bana doğruyu söyle senden mi bahsediyorlardı gidip kendim sorarım de.

ağlaması manipülasyon siz tekrar uyarın rest çekin gerekirse tabiki yardım edebilir ama yalan söylemesi çok saçma hem korkuyor hemde geri kalmıyor yapacağından üstüne de ağlıyor reezil
kesinlikle korkmasından kaynaklı yalan söyledi ama bunlar güven sorunu yaratan şeyler ayrıca eşimde aşırı hayır diyememe durumu vardır o anda bahane bulamıyor ayrıca bu kadar 3. kişileri düşünmesi rahatsız ediyor beni daha önce iş yerinden bi kadın hasta olmuştu dikkat edin kendinize bol bol c vitamini uzun uzun mesaj atmış karşısındaki insan da canımlı cicimli konuşmuş kalp mesajları ben şunu söylemeye çalışıyorum fazla kahramanlıkta iyi bişey değil kızı tanımıyorum ama genelleme yapıyorum her ihtimal olabilir belki önceden gördü evli olduğu bilmiyor bahane de olabilir her şey olabilir niye başkalarının ekmeğine yağ sürüyor tamam ilerlerse eşim tabiki sınır koyar ama ben o raddeye gelecek kadar da kimseye fırsat versin istemiyorum tanımıyor etmiyor yardım için tanımadığım insanın kapısını çalmam her şeyi düşünürum ben

Kocamı koli taşıdı diye ağlarken hayal ettim de bi gülme geldi. Bu kadınlar böyle şeyler yaşayıp nasıl gülmeyip ciddi kalıyorlar?
Yıllar yıllar önce bir sevgilimle ayrılık konuşması yapıyordum ben kafamda bitirmişim tabi çoktan. Karşımda ağlamaya başladı, değişik değişik hareketlere girdi. Sandı ki etkileneceğim. Beni bir gülme krizi tuttu Medeni şekilde ayrılamadım maalesef

niye mesaj atıyor niye bu kadar ,ilgili kadınlarla onane? yok güvenmemekte aşırı haklısın biraz yanlış anlama ama eşinin yayları gevşemiş hayır diyemiyor diye niye uzun mesaj atıyor niye herseye bu kadar maydonoz uyuz oldum

yatana kadar yalvardı gece de sarıldı her fırsatta karşılık vermedim sabahta öperek işe giderdim öpmedim kalktı geldi kapıya hadi görüşürüz dedim ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım kafamda da kuruyorum dediğiniz gibi yüz verdi mi

Bütün sorun kadınlarda, evet…

Eşiniz sizin sandığınız kadar iyiniyetli değil emin olabilirsiniz. Hasta olan erkek çalışanlara kadınlara attığı gibi uzun uzun mesajlar attığını sanmıyorum. Ayrıca o kadınla daha önce de samimiyeti olmuştur yoksa bir hastalık mesajına canımlar cicimler havada uçuşmaz. Eşiniz iyiniyetinden değil işgüzarlığından atıyor bence o mesajları

kadınlarla samimiyet için hiçbir fırsatı geri tepmiyor adam. Hastaysa yazıyor, koli taşınacaksa taşıyor. Siz saftirik olarak görmeye devam edin.

Eşeğin aklını bırak biyerlerine kadar karpuz kabuğu kaçmış. Eşiniz sizi oyalıyor. Ağlamak nedir? Böyle bir meseleden kendini haklı çıkarmak için ağlar insan suçlu olduğu için.
biraz daha detay yorumlar mısınız

Yani eşinize güvenmiyorsunuz. Başkasına yardımcı olmasa, eve kapatsanız, hareketlerini engelleseniz anca o şekilde mi güvenilir olacak eşiniz? İş arkadaşına mesaj falan da atmış, bence elinden telefonu da alın.

Eşinizin bu zaafı biraz fettan bir kadına denk geldiğinde hayvan gibi kullanılacak iş ortamında, eşinize söyleyin de her hıyara tuzla koşmasın.

E komik cunku.

Yaptigi seyde iyi niyetliyse "yardim ettim ne var" der gecer. Hepimiz kadiniz, yeri geldiginde insanlardan yardım istiyoruz.

Gecen gun elim kolum dolu marketten ciktigimda yan arabadaki adamcağız sagolsun kostu geldi bagajimi acti, yardim etti posetleri yerlestirmeme. Arabada karısının kizdigini ve adamin iki poset koydugu icin agladigini dusunemiyorum.

Ha esinizin koli tasimakta art niyeti varsa da "Allahim elim kirilaydi da tasimasaydim" diye pişmanlıktan degil de siz olay cikardiginiz icin tuh yakalandik diye agladigina yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Eşinizin bu zaafı biraz fettan bir kadına denk geldiğinde hayvan gibi kullanılacak iş ortamında, eşinize söyleyin de her hıyara tuzla koşmasın.
Adamın saf olduğuna inandın mı gerçekten katip? Kadınlarla samimiyet kurmak için çok yardımsever ayağına yatıyor. O uzun geçmiş olsun mesajlarını erkek iş arkadaşlarına da attığını hiç sanmıyorum. Fettan kadına denk gelmesine gerek yok adamın direkt kendisi fettan

Daha önceden vukaatımı var? Bu özür dilerken ağlayanlar bana nedense hiç samimi gelmiyor.

İş yerinde bi kız hasta olmuştu mesajını gördüm geçmiş olsun bol bol dinlen c vitamini al uzun uzun düşünüyormuş gibi mesaj atmış kız da canımlı cicimli konuşmuş tamam canım ve kırmızı her yerde kalp olan emoji var ya onu atmış ve bi kuzeni de var aşırı samimi kızla sözde ailesi abi kardeş gibi büyüdüler diyor ama kızın yaklaşımı farklı beni çok kıskanıyor bi ara eşim kızın annesinin ve kıızn yanında benim için prensesim dedi kız gözleri doldu hani senin prensesin benden falan ya da kızla bişey konuşuyorum abin beni çok kıskanır falan kız da ay bnei de çok kıskanırdı balkona çıkarmazdı falan kendiyle beni kıyaslıyor eli zaten hep yüzünde gözünde eşimin ve sürekli çok yakışıklısın demeyi ve hayranlıkla yüzüne bakmayı da unutmaz. biz nişanlıykende yeni tanıştığı karı koca çift vardı adam izinliydi eşimde izinliydi sabahtan gitmezdi akşam kızın çıkış saatine yakın yolumun üstü deyip kızı alıp evlerine giderdi bu da saçma görüşmek istiyorsan git evine akşam dön 3lü muhabbet iyiyse sen git kızın çıkış saatini niye bekliyorsun yani bunu da bir kaç defa yaptı bu gibi şeyler

Saf demedim ki zaten. Azcık fena birine gelse bunu yoluk yoluk yapar. Koca adam ergen gibi hormon hormon gezerse onu yirler canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…