Fazla mı eski kafalı düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne oluyoruz yaa.böyle erkek mi olur be.

Erkeklerin sulu göz olanlari bana hic guven vermiyor ya. Dogru soylese de yalan gibi geliyor. Bi defa kendi niyetine guvenen insan koli tasidi diye zir zir aglamaz. Aglayacaksa yapmaz. Var bir sey demek ki.
Ne garip seyler
Heee bu nedir yaa.böyle ağlayan zırlayan erkek mi olurmuş.dünyanın suyu çıktı haa gerçekten.ağlayan, zırlayan, küsen, trip atan erkek mi olur ?

Böyle bir konuda eşim aglamaya kalksa işkillenirim. Ama şöyle de bir şey var ki insanlara yardım etme konusunda ben daha girişkenimdir o yüzden eşim rahat anlatırdı

erkek arkadaşları hastalanınca onlara da bu kadar yardımsever babacan mı yaklaşıyor.
Sanki sadece kadınlara bu kadar ince gibi hissettim. Bana çok ayy canım iyi niyetli maşallah gibi gelmedi. Sizi yemiş sanki :/

Konu sahibi hala kadınları suçlama kafasında. Kadınlar hep peşinde muhteşem kocişinin
Eşimin hareketlerini farklı tarafa çekiyorlar diyor :/ bir değil iki değil herkes nasıl eşini yanlış anlayabilir ki? Tüm kadınlar mı kötü niyetli? Bence gayet doğru anlıyorlar bu kadının eşini.

Aslında belki gözü açılır diye erkeklere de bu kadar düşünceli mi diye sordum ama cevap vermedi :/ işyerinde sadece kadınlar hasta olmuyodur herhalde. Adam hasta olan erkek iş arkadaşlarına da böyle mesajlar atıyor mu acaba? Veya onları da evine bırakmak için akşam trağinde yollara düşünüyor mu sanmam.

Bir de 10. katta oturan kızın onların katına gelip, zillerini çalıp eşini yardıma çağırdığını düşünüyor. Kız koskocaman bilmem kaç katlı apartmanda kendi katında bile olmayan bir adamın evine kadar gidip çağırmış yersen. Kız eminim ki bu adamın dairesini bile bilmiyodur. Belki bu olaydan önce varlığından bile haberi yoktu. Zaten 10 küsür katlı apartmanda asansör vardır neden adamı çağırsın koli için? Adam koli taşıyan kızları görünce hemen sazan gibi atlamış, kendini göstermeye çalışmış belli ki.

Maşallah abiye bak yürüyen cinsellik resmen, tam bir kadın mıknatısı, yazık yapışıp duruyorlar. :/

Adam kendi kuzeni, arkadaşının karısı falan da dahil olmak üzere etrafındaki her kadına seke seke yürüyen bir karakter belli ki. Bir kriteri, kırmızı çizgisi de yok bu konuda. Dişi sineğe yürüyecek elinden gelse.

Konu sahibinin bu olayların bu kadar farkında olmaması, kocasının über yardımsever kişiliğinden dolayı yanlış anlaşılıyor olduğunu düşünmesi çok enteresan.

Konu sahipleri böyle mantıklı cevaplar gelince de sus pus oluyorlar. Sorgulama 0(sıfır)

Elo hanım ben de sizi nerden hatırlıyorum derken bakın ne buldum. Saf, bir kar tenesi kadar temiz, kadınların her davranışını kötü yere çektiği eşinizin marifetleri. Maşallah inşallah.

Niye ağladı? Yani burnundan getirdiniz de sinirleri mi boşaldı?
Koli taşımasında sorun yok ama ağlaması çok garip ve düşündürücü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…