- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
Ayy aynen ben de tam ne var bunda yazacaktım ki o kısma geldim.Konudan hiç bir şey anlamadım ama bunu görünce vardır bi bokluk diyorum
Ne oluyoruz yaa.böyle erkek mi olur be.Yıllar yıllar önce bir sevgilimle ayrılık konuşması yapıyordum ben kafamda bitirmişim tabi çoktan. Karşımda ağlamaya başladı, değişik değişik hareketlere girdi. Sandı ki etkileneceğim. Beni bir gülme krizi tuttuMedeni şekilde ayrılamadım maalesef
Heee bu nedir yaa.böyle ağlayan zırlayan erkek mi olurmuş.dünyanın suyu çıktı haa gerçekten.ağlayan, zırlayan, küsen, trip atan erkek mi olur ?Erkeklerin sulu göz olanlari bana hic guven vermiyor ya.Dogru soylese de yalan gibi geliyor. Bi defa kendi niyetine guvenen insan koli tasidi diye zir zir aglamaz. Aglayacaksa yapmaz. Var bir sey demek ki.
Ne garip seyler
erkek arkadaşları hastalanınca onlara da bu kadar yardımsever babacan mı yaklaşıyor.kesinlikle korkmasından kaynaklı yalan söyledi ama bunlar güven sorunu yaratan şeyler ayrıca eşimde aşırı hayır diyememe durumu vardır o anda bahane bulamıyor ayrıca bu kadar 3. kişileri düşünmesi rahatsız ediyor beni daha önce iş yerinden bi kadın hasta olmuştu dikkat edin kendinize bol bol c vitamini uzun uzun mesaj atmış karşısındaki insan da canımlı cicimli konuşmuş kalp mesajları ben şunu söylemeye çalışıyorum fazla kahramanlıkta iyi bişey değil kızı tanımıyorum ama genelleme yapıyorum her ihtimal olabilir belki önceden gördü evli olduğu bilmiyor bahane de olabilir her şey olabilir niye başkalarının ekmeğine yağ sürüyor tamam ilerlerse eşim tabiki sınır koyar ama ben o raddeye gelecek kadar da kimseye fırsat versin istemiyorum tanımıyor etmiyor yardım için tanımadığım insanın kapısını çalmam her şeyi düşünürum ben
Eşimin hareketlerini farklı tarafa çekiyorlar diyor :/ bir değil iki değil herkes nasıl eşini yanlış anlayabilir ki? Tüm kadınlar mı kötü niyetli? Bence gayet doğru anlıyorlar bu kadının eşini.Konu sahibi hala kadınları suçlama kafasında. Kadınlar hep peşinde muhteşem kocişinin
Maşallah abiye bak yürüyen cinsellik resmen, tam bir kadın mıknatısı, yazık yapışıp duruyorlar. :/Eşimin hareketlerini farklı tarafa çekiyorlar diyor :/ bir değil iki değil herkes nasıl eşini yanlış anlayabilir ki? Tüm kadınlar mı kötü niyetli? Bence gayet doğru anlıyorlar bu kadının eşini.
Aslında belki gözü açılır diye erkeklere de bu kadar düşünceli mi diye sordum ama cevap vermedi :/ işyerinde sadece kadınlar hasta olmuyodur herhalde. Adam hasta olan erkek iş arkadaşlarına da böyle mesajlar atıyor mu acaba? Veya onları da evine bırakmak için akşam trağinde yollara düşünüyor mu sanmam.
Bir de 10. katta oturan kızın onların katına gelip, zillerini çalıp eşini yardıma çağırdığını düşünüyor. Kız koskocaman bilmem kaç katlı apartmanda kendi katında bile olmayan bir adamın evine kadar gidip çağırmış yersen. Kız eminim ki bu adamın dairesini bile bilmiyodur. Belki bu olaydan önce varlığından bile haberi yoktu. Zaten 10 küsür katlı apartmanda asansör vardır neden adamı çağırsın koli için? Adam koli taşıyan kızları görünce hemen sazan gibi atlamış, kendini göstermeye çalışmış belli ki.
Adam kendi kuzeni, arkadaşının karısı falan da dahil olmak üzere etrafındaki her kadına seke seke yürüyen bir karakter belli ki. Bir kriteri, kırmızı çizgisi de yok bu konuda. Dişi sineğe yürüyecek elinden gelse.Eşimin hareketlerini farklı tarafa çekiyorlar diyor :/ bir değil iki değil herkes nasıl eşini yanlış anlayabilir ki? Tüm kadınlar mı kötü niyetli? Bence gayet doğru anlıyorlar bu kadının eşini.
Aslında belki gözü açılır diye erkeklere de bu kadar düşünceli mi diye sordum ama cevap vermedi :/ işyerinde sadece kadınlar hasta olmuyodur herhalde. Adam hasta olan erkek iş arkadaşlarına da böyle mesajlar atıyor mu acaba? Veya onları da evine bırakmak için akşam trağinde yollara düşünüyor mu sanmam.
Bir de 10. katta oturan kızın onların katına gelip, zillerini çalıp eşini yardıma çağırdığını düşünüyor. Kız koskocaman bilmem kaç katlı apartmanda kendi katında bile olmayan bir adamın evine kadar gidip çağırmış yersen. Kız eminim ki bu adamın dairesini bile bilmiyodur. Belki bu olaydan önce varlığından bile haberi yoktu. Zaten 10 küsür katlı apartmanda asansör vardır neden adamı çağırsın koli için? Adam koli taşıyan kızları görünce hemen sazan gibi atlamış, kendini göstermeye çalışmış belli ki.
Konu sahipleri böyle mantıklı cevaplar gelince de sus pus oluyorlar. Sorgulama 0(sıfır)Eşimin hareketlerini farklı tarafa çekiyorlar diyor :/ bir değil iki değil herkes nasıl eşini yanlış anlayabilir ki? Tüm kadınlar mı kötü niyetli? Bence gayet doğru anlıyorlar bu kadının eşini.
Maşallah abiye bak yürüyen cinsellik resmen, tam bir kadın mıknatısı, yazık yapışıp duruyorlar. :/
Elo hanım ben de sizi nerden hatırlıyorum derken bakın ne buldum. Saf, bir kar tenesi kadar temiz, kadınların her davranışını kötü yere çektiği eşinizin marifetleri. Maşallah inşallah.ya bi kadın olarak aşırı erkekçi kadını bu kadar hor görmesi oğluna herkes ister ama kız kolay evlenmez düşüncesi beni çileden çıkarıyor sen kadınsın yahu üstelik anlatıyor gelinken daha beterlerini yapmışlar ezik ezik konuşmalar ben feminist bi insanım bu kadar erkeği yüceltmeleri beni aşırı sinir ediyor. Üstelik oğlunu geçmişteki yaptığı çapkınlıklar yüzünden şuanda bana bulaştırdığı hastalıkla uğraşıyorum hem de takibini yapmazsam birinci derece kanser olma riskim var tamam bilmiyolar söyleyemiyorum da içten içe gıcık oluyorum onlar bana bunu yaşattı aslında beni el üstünde tutmaları lazım diye ama boşa sonuçsuz çünkü asla bilemeyecekler
Kolları kopmuştur, beli ağrımıştır yazık. Masaj yapsın konu sahibi.Koli çok ağırdı belki.
Kaçırmışsın kadınıElo hanım ben de sizi nerden hatırlıyorum derken bakın ne buldum. Saf, bir kar tenesi kadar temiz, kadınların her davranışını kötü yere çektiği eşinizin marifetleri. Maşallah inşallah.
Gelir ya yine. Kocasına tüp müp taşıtır zalım kadınlar bu sefer.Kaçırmışsın kadını
Bence direkt hıyarla koşmaktan arada ağlamaktan tuz eriyorEşinizin bu zaafı biraz fettan bir kadına denk geldiğinde hayvan gibi kullanılacak iş ortamında, eşinize söyleyin de her hıyara tuzla koşmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?