fazla mı ileri gittim?

Cok ayip olmus gercekten. Ben olsam sakin bir kafayla gidip kadondan Özür dilerdim. gercekten had safhada asagilamissiniz hemde hic gorevi olmayan bir konu ile ilgili.
toplumda temizlik isi ile ugrasan insanlar bu zihmiyetlerin baskisi ve tavirlari altinda kaldigi icin utaniyorlar.. bizim universitedeki temizlikci ablayla biz ayni mahallede oturuyoruz. Eskiden konusurdu ayni mahallede oturdugumuz farkettiginden beri uzak duruyor. Çünkü utaniyor bu meslek grubu.. yillrca hir hakir gorulmus.

bir de utanmadan bize mi soruyorsunuz fazla mı ileri gittim diye? o değil de oldum olası suyu açık bırakanlara gıcık olurum. millet elinin temizliğini düşünmekten akan giden ziyan olan suyu umursamıyor bile. sanki o eller beş dakika içinde bir yerlere dokunup kirlenmiyor. çevre duyarlılığı sıfır, aferin kadına iyi azarlamış az bile. keşke onun gibiler çoğalsa. işini hakkıyla yapıp kazanan ve yaptığı işe duyarlı insanlar olsak.

Bugűn haberlerde vardı 1 lira wc parası için çalışan adamı òldûrmüs vicdansız adam.Bayana üzüldüm açıkcası, sizin yerinizde olsam küçük bir hediye alıp gider ve özür dilerdim.Yarın ne olacağımızın garantisi yok.

Hala özür dilemek En azından helallik almak gibi bi şansın var nerde çalıştığını biliyorsun git ve konuş bak ne kadar ferahlayacaksın

Muslugu acik birakanlara ben de sinir oluyorum. Biri gormese bir suru su akip gidecek. Ayrica boyle bir sey nasil unutulur ki? Evinizde unutulmuyorsa disarda da unutulmaz. Eminim hazir yikanmis ellerle musluga dokunmamak icin acik biraktiniz. Umumi tuvaletlerde acik birakilan musluklarin sebbei o cunku.

En sevmediğim insan tipi bencil olandır.. musluğu açık bırakmayı bırakın damlasa gıcık olur zorla kapatırım.. su kadar önemli nimet var mı? Umarım bir daha kimse musluk açık bırakmaz daha dikkatli oluruz...

hata etmişsiniz kadın ne derse desin kusura bakmayın dalgınlığıma geldi filan deseydiniz keşke... ama vicdanen rahatsız olmuşsunuz buda güzel.. hepimiz ara sıra haddimizi aşarız... dert etmeyin bir daha daha ilimli olmaya çalışın..

bı ınsan wc dekı muslugu kapamayı nasıl unutur
wc den cıkarken arkana bakmıyormusun ?

kusura bakma dalgınlıgıma gelmıs dıyebılırdın
ben olsam demın cıktıgım wc ye baskasının gırıp arkamdan muslugu kapatmasından rahatsız olur hemen gırer kapatırdım

Gerçekten aşırı ayıp etmişsin. Ben o hanıma böyle bir cevap versem yerin dibine girmek isterdim o an. Çok üzücü.. O zaman hizmetliler var diye, onların işi bu diye herkes batırsın tuvaletleri, bıraksın muslukları açık, sifonu bile çekmesin zahmet etmesin. Olacak iş mi?

İnsanın yaptığı hatayı bile fark etmesi güzel bir davranış imkanım varsa git o kadından özür dile

Gerçekten aşırı ayıp etmişsin. Ben o hanıma böyle bir cevap versem yerin dibine girmek isterdim o an. Çok üzücü.. O zaman hizmetliler var diye, onların işi bu diye herkes batırsın tuvaletleri, bıraksın muslukları açık, sifonu bile çekmesin zahmet etmesin. Olacak iş mi?
hatta oldu olacak bızım yerımıze tuvaletlerını yapsınlar
ay cok sınır oldum
ben resmen wc ye gırmeden once tertemız yapıp cıktıkdan sonrada tertemız yapıyorum
1 kere bıle muslugu acık unutmadım
musluk nasıl acık unutulur ya :D

Back
X