fazla mı ileri gittim?

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
molada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum

molada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum

Keşke demeseydin. Kadıncaz ekmek parasını kazanıyor alın teri ile saygı duymak zorundayız.

Walla Allah razi olsun boyle topluma acik yerlerde veya sirketlerde tuvaletleri temizleme amacli calisan insanlara. Onlar sayesinde tiksinmeden tuvaleti kullanabiliyorum. Boyle onlari asagilamak aklimin ucundan bile gecmezdi. Cok rahatsiz etti bu davranisiniz beni.. Eger imkaniniz varsa ozur dileyin de bir de hakkini helal etmesini soyleyin.

molada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum[/ kötü olmuş,

Tipik hatasını kabul edip özür dilemeyen yurdum insanı.Üzgünüm ama durumun aynen böyle.
Trafik başta olmak üzere sıkça karşılaşıyoruz.Kimse hatasını kabul etmiyor,hep bir haklı çıkma çabası.

Aa unutmuşum pardon demek yerine üste çıkmaya çalışmışsın.Üste çıkmak için kadını aşağılamışsın.
O kadının görevi senin açık bıraktığın musluğu kapatmak değil.Ben senin unuttuğuna da inanmıyorum.
Musluk unutulmaz,ellerin kirlenmesin diye bırakmışsın ama yakalanmışsın bence.

ikiniz de abartmışsınız.Ama sizin ki çok ayıp olmuş.Kadın işini yapıyor nihayetinde.Vicdanınızın rahatsız olacağı kadar var.
Bir kusurdan sonra hemen bir iyilik yapmak icab eder.Mola yerinde gördüysen kadını bir daha göremeyeceksin muhtemelen.Bir fakiri ya da ihtiyaçlıyı sevindir onun niyetine.

Suyu kapamak senin görevin onun değil, bende olsam bende kizardım. Her ortamın davranış şekli vardır tuvaletinde aynı şekilde. İyi eline almamış seni... kicimizdan çıkan pisliğin kalıntısını (mikrobunu) temizleyen kişiler o insanlar. Ozur dilemek yerine uste çıkmak da terbiyesizliğin daniskasi olmuş.

Cok ayip etmissiniz. Kadinda cok duzgun davranmamis ama sizin soylediklerinizi kabuledilebilir kilmiyo bu durum.
Yinede icinizin rahat etmemesi bile guzel. Bir daha boyle duruma dusurmezsiniz umarim kendinizi

Düşmez kalkmaz bir Allah insanları kırmak küçük görmek ne kadar kolay olmuş ben böyle bir yanlış yapsam oturur ağlardım vicdanım ömür boyu rahat etmezdi helallik Almanız lazım kadından

Back
X