fazla mı ileri gittim?

molada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum

hatalı olan sensin sonuçta musluğu sen açıyorsan sen kapatmalısın. pardon unutmuşum deseydin de buna rağmen konuşsaydı tamam cevap verirdin de senin görevin demek aşağılamak gibi olmuş. bana göre bir de kadına laf söyleyerek hakkına girmişsin. kendisine ulaşabilirsen ulaşmanı ve helallik almanı tavsiye ederim. okurken ben bile rahatsız oldum tavrından.

molada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum
Haksızlık etmişsiniz

kesinlikle ileriden de öteye gitmişsin.
senin musluğunu kapatmak onun görevi mi?
ayrıca kendi evinizde de musluğu açık mı bırakıyorsunuz.
hem suçlu hem güçlüsün. o kadın yerine olsam ben de fena dalardım.

haklısın abla. kadın seviyesizlik etmiş peşinden gelip hesap sormuş. Sigortası ve maaşı bu tür işleri yapmak için yatıyor. Misafir belli ki unutmuş bilerek yapmaz. o ne hakla peşinden geliyor. Sen yine iyi etmişsin ben tekme tokat dalardım. haddini bilsin herkes

Kimbilir kendini ne kadar kotu hissetmistir, biraz empati yapip kendinizi onun yerine koysaniz...hangi uslupla konusursa konussun bu sekilde bir karsiligi haketmedi bence,ustelik hata da sizde bundan sonra davranislariniza daha ozen gosterirsiniz umarim...

haklısın abla. kadın seviyesizlik etmiş peşinden gelip hesap sormuş. Sigortası ve maaşı bu tür işleri yapmak için yatıyor. Misafir belli ki unutmuş bilerek yapmaz. o ne hakla peşinden geliyor. Sen yine iyi etmişsin ben tekme tokat dalardım. haddini bilsin herkes
Şaka mısın sen? Tuvalete giren bi zahmet musluğu kaparsın. O insanların aldığı maaş Orayı temizlemek için. Elinizi yıkadığınız musluğu kapatmak zorunda değil. Sizin zihniyete göre musluğu açarkende çağırın öyleyse. İnsanları köle yerine koyarak ego mu yapıyorsun. Bide tekme Tokat dalarım diyorsunuz ne kadAr iğrenç bir ifade. Başkalarının yaptığı işi aşağılamak, insanları yaptıkları işle küçümsemek Nasıl bi zihniyettir anlamadım.

Unuttum diyorsunuz ben inanırım unuttuğunuza çünkü dalgın olduğumda bende yapıyorum aynı şeyi.hatta evimde yapıyorum. Geçen hafta üç defa evi su basmasına neden oldum. Arkanızdan koşup azarlamaktan daha kolay olabilirdi aslında musluğu kapatıvermek ama onun algılarını da bilmiyorum. Yaptığı işten dolayı kasıtlı yaptığınızı düşünerek öfkelenmiş galiba.Herkesin birçok sorunu var sizinde belki sorunlarınız vardı keşke karşı tarafta daha yapıcı olsaymış konu buralara gelmezdi.

Eski konuymuş ama size abla enişte olayından ötürü gıcığım sanırım o sebeple yazıyorum bırakın ileri gitmeyi dayağı hak etmişsiniz,keşke kadın süpürgesiyle dövseydi sizi :KK62:

Küçümsemedim(kadın oranın temizliğinden sorumlu) ve herkesin başına gelebileceğini söyledim. kendi evimizde bile neleri unutmuyoruz? kendi evimizde bile en aptalca şeyleri yapıyoruz.Evet o hizmmetlinin işi değil ama insanlık hali bilerek yapmamış ya. O kadın gelmiş sataşmış altta mı kalsın? Güzellikle söylemek var kavga eder gibi söylemek var.Ben o tip insanlara ağzının payını veririm.
Ayrıca herkes kendi fikrini söylüyor ben kimsenin yorumunu eleştirmiyorum doğrudur eksiktir yarımdır kendi fikri. Başkası da bana sataşmasın.

Çokkk çok ileri gitmişsin
Gerçekten vicdanın rahatsız olduysa tekrar git ve özür dile

Baya geçmiş umarım özür dilemişsindir

Haddinizi asmissiniz Hakaret etmissiniz terbiyesizlik etmissiniz ayip etmissiniz hepsinden onemlisi o kadina verdiginiz uzuntuyle kul hakkina girmissiniz..sizin anneniz ya da siz de ekmek parasi icin o isi yapabilirdiniz.biri boyle asagilasa hosunuza gder miydi..sizi kiniyorum..yarin bigun nolucagimiz belli olmaz dua edin de ah etmemis olsun Allah o pozisyona dusurmesin sizi..

Ne yapın edin bulun onu ve gönlünü alın. Gün gelir aynı lafı duyarsınız Allah korusun

Diğer konunuzdan sonra bunu gördüm. Kardeşini kocası aldatsa da boşansalar diye beddua eden, insanları hakir görüp kaba saba konuşan biri. Allah aşkına siz ne biçim insansınız yahu?. Hiç insani yönünüz yok mu? İnsanlıktan nasibini almamış derler ya... Kusura bakmayın da cidden çok tehlikeli, düşman başına denilecek bir türsünüz. Çevrenizdekilere Allah sabır versin.

Şaka mısın sen? Tuvalete giren bi zahmet musluğu kaparsın. O insanların aldığı maaş Orayı temizlemek için. Elinizi yıkadığınız musluğu kapatmak zorunda değil. Sizin zihniyete göre musluğu açarkende çağırın öyleyse. İnsanları köle yerine koyarak ego mu yapıyorsun. Bide tekme Tokat dalarım diyorsunuz ne kadAr iğrenç bir ifade. Başkalarının yaptığı işi aşağılamak, insanları yaptıkları işle küçümsemek Nasıl bi zihniyettir anlamadım.

Bu zihniyetler umumi tuvaletlerde sifonu çekmeyen, hatta tuvalete değil, kenarına eden tipler malesef. Kendi evleri dışında her tarafa zarar vermek normal bunlara. Hizmetçi varmış ya, bunların arkasından özel olarak pisliklerini temizlemeliymiş!

Ay yine tutamayacağım kendimi de banlanacağım diye korkuyorum, yoksa neler yazarım.

Kimbilir kaç kişi musluğu açık unuyor akşama kadar,kadın gördüklerini uyarmalı aksine ,zaten bu konularda kimseyi uyarmadığımız için herkes dilediği gibi hareket ediyor,musluktan alıp giden su parayla satın alınabilecek bir şey değil ,doğal kaynakları kullanırken herkesin dikkat etmesi ve dikkat etmeyenleri uyarması lazım.ayrıca çeşmeyi açık unutmakta bizde var sanırım,lavaboya gittiğinde çeşmeyi açmayı biliyorsunda kapatmak nasıl unutulur ki ,işimiz bittikten sonrası bizi hiç ilgilendirmiyo çünkü,bulmak istediğin gibi bırakmak yok bizde,nasılsa birileri gelip arkamızı toplar

Back
X