- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi lilith2013
Ayıp etmek deyımı yaptıgınız terbıyesızlıgı tarıf etmede yetersız kalır. Kadın kım bılır ne kadar uzulmustur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçende tuvalette gördüğüm kız geldi aklıma on tane peçeteye elini silip lavabonun orada bıraktı onları az kalsın kusacaktım üstüne ıykmolada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum
bencede ablanı rahat bırakmalısınOyyy kadın üzülmüstir
Ama pismansan özür dileme ihtimalin varsa dile.
Yoksa tovbe et iyiligi icin dua et
Ve bidaha asla boyle bisey yapma
Ablanida rahat birak bence![]()
offf ne diye dramatikleştirirsiniz.ben de çocukken annemle gündeliğe gittim.ne o kadın ne de siz iltimas geçilecek konumda değilsiniz ki.kadın tuvalet temizliyor diye acımışsınız.içten içe aşağılayanlar acıyanlar bence.merhamete layık olacak ne var.hepimizin iş yerinde burnu b.ktan kurtulmuyor.Fazla ilerimi gitmek yazık size yazık... Size hangi sen tonuyla konusursa konussun siz o kadına gene aynı kelımelerı edecektınız. Bu arada o kucumsedıgınız hor gordugunuz meslegı yapan bır annem var emln olunkı anneme yapılmıs gıbı sınırlendım. Sıze soylenecek cok laf varda konusmayacagım!