Fazla rahat sevgili ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Kizlar yeni bi sevgilim var gecen 1 bucuk aylik 3 aydirda konusuyoruz Ornek veriyorum bugun arkadasimin dugunu vardi sabah onla kuafore gttim sonra fotograf cekimi sonra dugun bana bir kez olsun sormadi ne giydin sizi kim goturdu neyle gelcen napiyosun bu kadar umursamazlik fazla degilmi bu hep boyle suan ayni sehirde degiliz o subaylik okuyo ogrenci birazda yogun bi haftada ama ben bu durumdan hoslanmiyorum sizce ne yapmaliyim?

e çocuk yoğun. üstelik o okul öyle normal bir okul gibi değil canım. konuşmaya fırsat bulabileceği bir alan yok.
hem de ne yani her dakika sorup kısıtlamasını falan mı istiyorsun ?

Haber alabildiğine şükret bence. Harp okulundaki arkadaşım telefonu eline zor alırdı...

Kıskanç olunca yobaz oluyorlar, rahat olunca gevşek etiketi yiyorlar. Adamlarda ne yapacağını şaşırdı

hesap sorar gibi değil de genel olarak naptığını merak etmemesi hoş değil.

ne giydin falan diye hesap sormasını ummuyordun inş.

daha seni benimsememiştir de ondan gibi yeni bir ilişki her yaptığınızı söylemeyin onu merak ettirin.

Bende her yaptığını rapor eden rapor isteyen insandan hoşlamıyorum
Düğüne gitmişsin eğlenmiş dönmüşsün bitti kiminle gittin ne yedin ne içtin kiminle konuştun eteğinin boyu çorabının rengi bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…