G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
Size göre çok fazla seçici olup kimseyi beğenmemek ve kendine uymayan bir erkeği beğenmek arasındaki fark nedir? Demin bir konuda bir arkadaşın mesajini okuyunca bu kafama takildi. Diyordu ki ben karsima cikan insanlarda hem mukemmeliyetci oldum cok secici davrandim sonra yas ilerledi cocuk ozlemi basladi, sonra bi mantik evliligi yaptim ama 1 ay da hayatim zindan oldu...
Simdi o zaman bunun dozunu bir bayan nasil ayarlayacak? Hangi kusurlari kabul etsin, evlensin ve hangileri kabul etmeyip evlenmesin?
kusursuz insan yoktur...ama evlenilecek erkekteki kusurlar derseniz bu kişiden kişiye göre değişir...,benim için en büyük kusurları sıralayım size....
geceleri dışarıda gezen erkekler..
içki,kumar vs.ye düşükün erkekler..
daimi düzgün bir işi olmayan erkekler...
evine bağlı olmayan,hep bekar gibi davranan erkekler...
bu tip erkekler hep itici gelmiştir bana....
bayanlar belli bir yaştan sonra seçici olurlar evet ama neyde biliyormusunuz...onlarıda sıralayım size...
boyu,posu,kilosu
saçı,başı,giyim tarzı...
maddi durumu...
hayat felsefesi...vs.vs..
işte belli bir yaştan sonra erkekten vazgeçme nedenleri bunlar en azından ben buunlara şahit oldum çevremde...
sevgiler...
tesekkur ederim guzel tespitler yapmissiniz
ama mesela evlenmeden evine bagli olup olmayacagini anlayamayiz artik sans
boyna posuna giyim tarzina sacina bunlara takilmamak lazim diyorsunuz yani, dogru mu anladim?
evlilik biraz nasip işi olmakla beraber, olmazsa olmazların vardır.ahlak saygı vb gibi.
ufak tefek, kaşıydı gözüydü vs takılmamak gerek .
gerçi gönül gözü başka oluyor kaşı da gözü de size başka görünüyor:))
cümlemiz için hayırlısı..
Size göre çok fazla seçici olup kimseyi beğenmemek ve kendine uymayan bir erkeği beğenmek arasındaki fark nedir? Demin bir konuda bir arkadaşın mesajini okuyunca bu kafama takildi. Diyordu ki ben karsima cikan insanlarda hem mukemmeliyetci oldum cok secici davrandim sonra yas ilerledi cocuk ozlemi basladi, sonra bi mantik evliligi yaptim ama 1 ay da hayatim zindan oldu...
Simdi o zaman bunun dozunu bir bayan nasil ayarlayacak? Hangi kusurlari kabul etsin, evlensin ve hangileri kabul etmeyip evlenmesin?
simdi ben de bir karar vermeliyim, biriyle tanistirildim ama gorunus olarak hosuma gitmedi
ne yapmaliyim
Seçimler kişinin kendi yüreği ve aklıyla alakalıdır,
Neyin özlemini çekiyorsa karşısındaki erkekte onu aramalı..
Ve onu o erkeğe verebilecek kapasite de olmalı..
Mükemmellikten kastınız nedir?
İyi bir tahsil, iyi bir gelir, boy, pos, endam..
Peki bu adam benmerkezli, mükemmelliyetçi, bencil ve takıntılı bir adamsa..
Yine bu kişiyle mutlu olabilir misiniz?
Kendinize sormanız gereken budur..
Kimse kimsenin yüreğini bilemez, o nedenle kimse kimsenin yerine bu soruya cevap veremez..
karakter olarak ısındıysan bir iki kez daha görüş baktın dış görünüşüne hala ısınamadın uzatma derimyerimseniben
çünkü insanın içi ısınması gerekiyor herşeyine her haline.
mesela ben boyuna takmıştım kısa fln diyodum sonra ay ne uygun boyu var demey e başladım:)) sevince bambaşka oldu benim için. boyu 1.76 bu arada:icecream:
evlilik güzel şey vesselam:icecreamhenuz 4 aylık evli olugum icin galbasırnaşık şey)
simdi ben de bir karar vermeliyim, biriyle tanistirildim ama gorunus olarak hosuma gitmedi
ne yapmaliyim
her kadının kıstasları benzerdir aslinda az cok...yani nedir yakisikli olsun, bana ilgili olsun, hediye alsin, gorgulu olsun, surpriz yapsin, esprili olsun, evine bagli olsun, sevgi dolu olsun, iyi bir isi ve geliri olsun, evi olsun arabasi olsun ve daha bircok kriter arttrabiliriz, boyle dusunenler var...Tabi bunlarin hepsine birden sahip bir erkek bulursan evlenirsin hemen de cok zor bana kalirsa hepsi birden...
Yani butun kriterlerinden hic taviz vermeyenler mukemmeliyetci oluyor bana gore...Mesela herseyini begeniyor da atiyorum sigara iciyor olmaz diyoe mesela. Baskasina da baska bisey buluyor ve hayalindeki erkek hic cikmiyor. E cikmaz tabi cunku o kadar mukemmel degil kimse...
Ben kendimce ozlemini cektigim seyleri ve nasil birini istedigimi cok iyi biliyorum...
Mesela birisine asik olursun ve onun dis gorunusu sana onemsiz gelir artik. Ama tanistirilma usulu olunca boyle olmuyor, en once dis gorunusunu goruyorsun o kisinin ister istemez eger dis gorunusu begenmediysen taniyip tanimamakta tereddut ediyorsun...Ama dogal olarak tanisan ve bzaman gecirip taniyip uzaktan asik olanlarda bu di gorunus meselesi o kadar onemli olmuyor
Yakışıklılık göreceli bir kavramdır ama mesela ben kalemle çizilmiş bebek yüzlü erkekleri oldukça itici bulurum.
Gözleri ve elleri çok önemlidir, bakmak ve dokunmak hayatımın olmazsa olmazıdır.
Zeka herşeyden önce gelir.
Aklıma olmadık zamanda olmadık bir şey gelir, çok planlı yaşamaktan hoşlanmam..
Bu liste böyle uzar gider..
Demek istediğim olmasını istediğiniz şeyler yüreğinizden gelen şeyler olmalı, toplumun önemsediği şeyler değil..
Ev, araba nedir ki? Sizi mutlu etmeye yeter mi?
Çalışıp paranızı kazanıyorsunuz, o da kazanıyorsa geçinirsiniz bal gibi..
Beraber eğlenebiliyor musunuz? Gülebiliyor musunuz? Önemsiyor mu sizi?
Bunlara bakın, gerisi mühim değil..
Peki gelecek korkusu size bir şey soracağım?
Mesela biriyle evlilik için tanıştırılmak size saçma geliyor anladığım kadarıyla..
Sokakta biriyle tanışır mısınız?
Diyelim kitapçıdasınız, geziniyorsunuz? Biri yanınıza geldi ve tanışmak isteğini söyledi..
Beğendiniz onu tavrınız ne olur?
canım ben genel istekleri saydim, onlar benim istekleriöm degil
:) ev araba vs bunlar benim kriterlerimde hic olmadi ki...
neylim kosku neyleyim sarayi ben onu sevmedikten sonra, gozlerine bakinca yuregim hoplamadiktan sonra...
Ben size göre değil kendime göre ve genelleştirerek yazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?