Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben size de kafayı takar planlı yaşamanız için baskı yaparım. Zamanla sizde benim gibi biri olur çıkarsınız :)Seninle tanisalim ben sana iyi gelirim sen bana cunku senin tam tersinim :)
Ben şanslıyım evet. Bu şansımı da iyi değerlendirmeye çalışıyorum. Kendi ailemde zamanında bizim için birikim yapmış her zaman geleceğimizi düşünmüşler bende öyle olmak istiyorum.
Sadece mantıklı diye evlenilmiyor tabi. Anlaşmak, birbirini tamamlamak, saygı, sevgi bunlar çok önemli. Hiçbir zaman körkütük birine aşık olmadım zaten ben. Öyle birşey yaşamak beni korkutur.
aynen bende anlattiginiz gibiyim ama anlattiginizdan biraz az çünkü kafayi yiyecegimi düsünerek korkuyorum bazen saliyorum amaaan bosver diyorum evt bi zararini görmedim ama takıntı ve diger ruhsal hastaliklara dönecek diye hayatin akışına birakiveriyorum kendimi bnce sizde arada boyle yapinMerhaba hanımlar,
Ben düşünüp, taşınmadan plansız hiçbir iş yapamıyorum.
1,5 yıllık evliyim maddi bi sıkıntımız yok çocuk fikrini bile benimseyemiyorum. Ona yetebilir miyim daha iyi imkanlar sağlamılıyım düşüncesiyle erteliyorum.
Kafamda sürekli planlar, projeler...
Eşimin işlerini bile en ufak ayrıntısına kadar takip ederim. Hayatta hep fazla detaycıyımdır.
Evlenmeden önce başka taliplerimde vardı birinden hoşlanmama rağmen eşim daha mantıklı geldiği için onu seçtim. Her konuda mantığım devreye girer. Otokontrolümü hiçbir zaman devre dışı bırakıyorum.
Bu huyumun bi zararını gördüm diyemem fakat beynim haddinden fazla dolu oluyor.
Aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Aslan burcuyum.Başak burcu musunuz ?
Güzel bi şiirmiş neyseki 85 yaşıma daha çok var :)
İnsanı yıpratıyor evet ama faydası zararından daha çoktur diye düşünüyorum.
Hem mantık hem aşk varsa çok güzel tabi. Ben sırf aşık oldum diye biriyle evlenemezdim.Elbette, ama aşık olanlar mantıksız olur gibi bir algı var genelde. Duruma göre, aşk evliliği yapmak mantıklıdır kimi zaman.
Önümde birkaç hedefim var belki onları tamamladıktan sonra biraz daha az düşünmeye çalışırım.aynen bende anlattiginiz gibiyim ama anlattiginizdan biraz az çünkü kafayi yiyecegimi düsünerek korkuyorum bazen saliyorum amaaan bosver diyorum evt bi zararini görmedim ama takıntı ve diger ruhsal hastaliklara dönecek diye hayatin akışına birakiveriyorum kendimi bnce sizde arada boyle yapin
Bende hep öyleyim 5 yıl sonra bulunduğum durumdan ne kadar ilerlemiş olurum. Şimdi ne yapsam 5 yıl sonra karşılığını alırım. Çocuğum olsa hangi okula gönderirim böyle herşeyi düşünürümBen de oyleyim
5 yıllık kalkınma planı yapıyorum desem abartmış olmam.
Derslere bende takıntılı değildim son yıl çok dikkatli çalıştım sadece.Hiç bir zaman planlı yaşayamadım, istiyorum ama olmuyor..Yarın öğlen vize var ben daha kapak açmadım burda oyalanıyorum uykum da geldi.Sabah ola hayrola kafasındayım.
Eşim kalk bi yere gidiyoruz dese nereye gidiyoruz diye bile sormam,geçen öyle Zonguldak’da buldum kendimi(İstanbul’da yaşıyorum)
Hani merak da etmiyorum hiç ..İşini gücünü,aldığını verdiğini..Haber değeri taşıyan bişey olursa zaten söyler.Kafam kaldırmaz mümkün değil
Bekarken anacım “gamsız”derdi ..Ama çok da saçma şeylere dertlenebiliyorum, yanlış anlaşılmaktan falan çok korkarım, insan ilişkilerinde detaycı ve kontrollüyüm ama günlük hayatta cık..
Ben başkasının işini yapmam. Bencilimdir birazda önce kendi mutluluğum ben mutlu olursam çevremdeki insanları mutlu edebilirim diye düşünürüm.Faydasi cok evet ama bu sekilde yasamak beni yoruyor artik. Millet alisti nasil olsa dusunecegimi bildikleri icin cevremdeki insanlar cok rahat benimm bilmiyorum sizinde oyle mi. Bende artik kafam bos olsun surekli birseyleri takip edip kontrol etmek istemiyorum. Cocuk yetistirirken bile bu durumumun saglikli olmayacagini dusunuyorum cocugun psikolojisine ozguvenine de yansir