Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

aslında imkanın olsa da bi kaçamak hemen kan versen...saglık ocaklarında misafirim desen yapıyolar olmadı bi özele git 1 saatte sonucu telefondan bile ögrenirsin :)

Uhibbukecim bekleme kararı aldım, pazartesiye kadar olmazsam giderim, ama ya olursam ya 😔

Belirsizlik cok zor gercekten ya. İnsallah sonucunda guzel haberler alirsin.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

reglin bugündü dimi. bi iki gün bekle. olmassan kan testi verirsin. Allah korusun dış gebelik olursa, riskli bi durum çünkü. erteleme bence. umarım güzel haberi alırsın en yakın zamanda

Anliyorum. Hangi sehirdesin ki sen ilceyi soylemene gerek yok

Daha vskit var zaten bemlemek en dogrusu

Hos buldummmm ben ilac baslayacagim tedaviyle oldu kuzum buda oyle olacak sanirim hayirlisi olsun aminnnnn

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Hatincim uzulme. Silik cizgiyi bile goremeyenler var. Suanda sabrini gostermelisin insallah haftaya olumlu seyler duyacaksin. Duymasan bile silik cizgiyi goren virdahaki aya belirgin cizgiyo gorur

Anliyorum. Hangi sehirdesin ki sen ilceyi soylemene gerek yok

Daha vskit var zaten bemlemek en dogrusu

Mardin deyim :)
en dogrusu bence de beklemek ama en zoru da o yaaa :)))

Hic sorma ya. Cok bunaldim valla.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

rabbim gönlüne ferahlık ve huzur versin inşallah :)

Hos buldummmm ben ilac baslayacagim tedaviyle oldu kuzum buda oyle olacak sanirim hayirlisi olsun aminnnnn

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Rabbim hayırlı bi zamanda çok bekletmeden nasip eder inşallah

Mardin deyim :)
en dogrusu bence de beklemek ama en zoru da o yaaa :)))

rabbim gönlüne ferahlık ve huzur versin inşallah :)

Rabbim hayırlı bi zamanda çok bekletmeden nasip eder inşallah

Ne guzel. Hep merak ederim oralari.

Namazlardan sona iki kisiye ve kendime dua ediyordum simdi toptan kadinlar kulubundeki arkadaslara diye duaya gectim kendimi bi gatip hissediom dua ederken

Ne guzel. Hep merak ederim oralari.

Namazlardan sona iki kisiye ve kendime dua ediyordum simdi toptan kadinlar kulubundeki arkadaslara diye duaya gectim kendimi bi gatip hissediom dua ederken

evet bende buraya gelmeden önce buraları tv de falan görürken çooookkk uzak diyarlar geliyodu bana görme ihtimalim azdı yani :)
nasip olduktan sonra insan geliyo ve kendi adıma diyim iyi ki de gelmişim :) çok güzel diyarlar :) mardin olsun urfa olsun :)

Allah kabul etsin arkadaşım rabbim kalbindeki tez zamanda nasip etsin sana da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…