aslında imkanın olsa da bi kaçamak hemen kan versen...saglık ocaklarında misafirim desen yapıyolar olmadı bi özele git 1 saatte sonucu telefondan bile ögrenirsin :)
Uhibbukecim bekleme kararı aldım, pazartesiye kadar olmazsam giderim, ama ya olursam ya 😔
iyiyim bende bu belirsiz ruh hali hariç :)
yaa beklemek çoookkk zor saır sabır diyorum işte :)
olumlu ya da olumsuz bilsem ne oldugunuda hayırlısı ile :)
aslında imkanın olsa da bi kaçamak hemen kan versen...saglık ocaklarında misafirim desen yapıyolar olmadı bi özele git 1 saatte sonucu telefondan bile ögrenirsin :)
ayyyyy yine heyecanlandıımmmm :)))
ya ben adet oldugum günü saymıyorum öyle sayarsak evet bat 12 si oluyo :)
Belirsizlik cok zor gercekten ya. İnsallah sonucunda guzel haberler alirsin.
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Canım testi attım ama yinede koyamazdım annemlerdeyim, telefondan girme imkanım var, telefondanda koyulmuyor.. zaten cok silik, fotografta belli olmayabilir. Sabah namazına kalkmıstım ilki o zamandı, sonra geri uyudum ve bisey yiyip icmedim, o idrarla yaptım ilk sayılır oda.
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım yaa ama cidden bir an önce ögreneyim bişey istiyorum :)
Ben de hala adeti bekliyorum dr'a gitmek icin. Sokturucuye ragmen gelmezse yuh dicem artik.
igne derken kan testi mi ?
ya ilçe de bi hastane var ve çookk uzak
ha deyince gidemem eczaneden de test almaktan bıktım netten de ovu testlerini yeni sipariş etmiştim şimdi gebelik testi söylesem eşim kızacak :)
habire netten bişey istiyom :))
aramıza hoşgeldin :)
öncelikle rabbim evladına saglık uzun ömür versin inşallah...
hayırlısı ile hayırlı zamanda da 2.müjdeyi nasip etsin ):
ben gecen ay sogan kürü yaptım ama tamamen öylesine onun dışında bu ay da ovu döneminde kuru incir yedim hergün...
bildigim kadarı ile burda kür yapan falan yok ilaçta kullanan çok yok...
sadece cemre yumrtlama döneminde şuan progestana başladı hayırlısı bakaım :)
İnşallah bir an önce olursun sende için rahatlar en azından yaaa
igne derken kan testi mi ?
ya ilçe de bi hastane var ve çookk uzak
ha deyince gidemem eczaneden de test almaktan bıktım netten de ovu testlerini yeni sipariş etmiştim şimdi gebelik testi söylesem eşim kızacak :)
habire netten bişey istiyom :))
aramıza hoşgeldin :)
öncelikle rabbim evladına saglık uzun ömür versin inşallah...
hayırlısı ile hayırlı zamanda da 2.müjdeyi nasip etsin ):
ben gecen ay sogan kürü yaptım ama tamamen öylesine onun dışında bu ay da ovu döneminde kuru incir yedim hergün...
bildigim kadarı ile burda kür yapan falan yok ilaçta kullanan çok yok...
sadece cemre yumrtlama döneminde şuan progestana başladı hayırlısı bakaım :)
Canım testi attım ama yinede koyamazdım annemlerdeyim, telefondan girme imkanım var, telefondanda koyulmuyor.. zaten cok silik, fotografta belli olmayabilir. Sabah namazına kalkmıstım ilki o zamandı, sonra geri uyudum ve bisey yiyip icmedim, o idrarla yaptım ilk sayılır oda.
ilk idrarın mıydı canım?[/QUOTE
Sevin canim bence sen dahs gunu gecmeden silikte olsa cizgiyi gormussun benim 5 gun gectiginde bile bisey cikmadi kan testinde
Anliyorum. Hangi sehirdesin ki sen ilceyi soylemene gerek yok
Daha vskit var zaten bemlemek en dogrusu
Hic sorma ya. Cok bunaldim valla.
Hos buldummmm ben ilac baslayacagim tedaviyle oldu kuzum buda oyle olacak sanirim hayirlisi olsun aminnnnn
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
ilk idrarın mıydı canım?[/QUOTE
Sevin canim bence sen dahs gunu gecmeden silikte olsa cizgiyi gormussun benim 5 gun gectiginde bile bisey cikmadi kan testinde hala da belli olan bisey yok
Mardin deyim :)
en dogrusu bence de beklemek ama en zoru da o yaaa :)))
rabbim gönlüne ferahlık ve huzur versin inşallah :)
Rabbim hayırlı bi zamanda çok bekletmeden nasip eder inşallah
Ne guzel. Hep merak ederim oralari.
Namazlardan sona iki kisiye ve kendime dua ediyordum simdi toptan kadinlar kulubundeki arkadaslara diye duaya gectim kendimi bi gatip hissediom dua ederken
Ne guzel. Hep merak ederim oralari.
Namazlardan sona iki kisiye ve kendime dua ediyordum simdi toptan kadinlar kulubundeki arkadaslara diye duaya gectim kendimi bi gatip hissediom dua ederken
Mardin deyim :)
en dogrusu bence de beklemek ama en zoru da o yaaa :)))
rabbim gönlüne ferahlık ve huzur versin inşallah :)
Rabbim hayırlı bi zamanda çok bekletmeden nasip eder inşallah
Allah kabul etsin arkadaşım
uhibbuke nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?