sende haklısın hakkında hayırlısı olsun arkadaşım :)
Slm bende corekotu bal tarcin deneyecegim ve klomen kullancam peki sen dr kontrolunde misin
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
hadi yaaaa :)))
Allah kolaylık versin için tamamen temizlenip bi daha ki aya hazırlansın inşallah :)
Nasil yapıyorsun bu formulu anlatir musin bende yapcam ne zaman baslaniyo ayrintili okarak anlatabilir misin canim bi de hayit hapi var mus duyan kullanan yada bilen varsa anlatabilir mi
Amin canım cumlemiz icin insallah :)
inşallah cnm bakalım sıra sizde inşallah sizden hayırlı haberler alırız :)
İyi yapmışsın kafana pazartesi diye şart koşarak :)
bende sabah ki sabırsızlıgımı biraz attım üstümden ama şu ovu testini yapcam karar verdim
inşallah yaaaa hepimiz verelim müjdeleri bir an önce :)
Bu gunlerde pek giremiyorum buraya, yap canım elinde bisuru var sonucta :)
İyi yapmışsın kafana pazartesi diye şart koşarak :)
bende sabah ki sabırsızlıgımı biraz attım üstümden ama şu ovu testini yapcam karar verdim
inşallah yaaaa hepimiz verelim müjdeleri bir an önce :)
:) uhibbuke canım yaa sen çok fazla odaklanmışsın bence biraz beynini boşalt rahatla akışına bırak daha da yeni evliymişsin kendine eziyet etme annem yaaa :)
yaa aslında arkadaşlar biliyor beni burda herkese sabırlı olmayı tavsiye eden son derece olumlu biriyim :)))
ama ilk kez bu ay böyle oldum 9 aydır ilk kez acayip bi telaş var....olumsuzda sonuç olsa bi an önce biliyim istiyrummmmmm
yaa aslında arkadaşlar biliyor beni burda herkese sabırlı olmayı tavsiye eden son derece olumlu biriyim :)))
ama ilk kez bu ay böyle oldum 9 aydır ilk kez acayip bi telaş var....olumsuzda sonuç olsa bi an önce biliyim istiyrummmmmm
ayyyyyy canım bnm zaten insanın içine doğuyo biliomusun benim öyle olmuştu ikigün vardı adetime yapmıştım test çıkmıştı inşallah senin de içine doğuyodur :)
kıyamam ben sana
yap hepsini yap testlerin sen, sana feda olsun ovu. testlerinin hepsiciği
slm cnm...topiğin hayırlı olsun...
dün aksm test yaptım ama negatif cıktı eşim cok ısrar deiyor dayanamıyorum bndee...ama erken daha regl 3gün gecikti hayırlısı inş.
çörekotu+bal+tarçın karıştırıosun adetinle birlikte başlıosun 20 gün sabah akşam 3 çay kaşığı yiyosun yumurta kalitesini artırıyo. inşallah işine yarar :)
teşekkür ederim canımmmm yaaa :))))
sizde olmasanız kafamda deli sorular döner dururdummm
ovu testi ile ögrenenler topigini okudum sabah beri :)))
resmen bir sürü kii var adetinden 5 6 gün önce pozitif görüp hamile olan bile var :)
ve açıkama da şuymuş
ovu döneminde artışı olan lh hormonu ile hcg hormonu yapı bakımından benzer özellikteymiş ve ovu testi hcg yi lh olarak algılıyomuş :))
teşekkür ederim canımmmm yaaa :))))
sizde olmasanız kafamda deli sorular döner dururdummm
ovu testi ile ögrenenler topigini okudum sabah beri :)))
resmen bir sürü kii var adetinden 5 6 gün önce pozitif görüp hamile olan bile var :)
ve açıkama da şuymuş
ovu döneminde artışı olan lh hormonu ile hcg hormonu yapı bakımından benzer özellikteymiş ve ovu testi hcg yi lh olarak algılıyomuş :))
Karisimin belli bi orani var mi goz k arari mi benim adetim 7 gun gecti gelmedi yani bu ay baslasam olur mu acaba
biliyom bilmem miiiibenden kaçar mıııı bikaç ay önceye kadar da ovu testleriyle kafayı yemiştim. idrarımı görmekten sıkılmıştım
onun için yap diyorum ya. 5 gün önceden koyu çift görenler genelde hamile oluyo.
Bendr okumuştum onlarin hepsini yapmistimda pozitif cikiyo zaten ovulasyon ama hamile olsan olmasanda vucut yumurtayi daha vucutdan atmadigi icin pozitif cikiyor sabirli olup zamanini bekle derim ben sonra daha buyuk hayal kırıklığı yasarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?