Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Slm bende corekotu bal tarcin deneyecegim ve klomen kullancam peki sen dr kontrolunde misin

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

yok cnm ben klomen kullandım sonucum acı oldu 7 ay önce üçüzlerimi kaybettim, şimdilik kendi haline bıraktım bikaç ay kendi haline bırakıcam, çok mecbur kalmadığım sürece düşünmüycem ALLAHIM inşallah bu defa kolayından verir.

hadi yaaaa :)))
Allah kolaylık versin için tamamen temizlenip bi daha ki aya hazırlansın inşallah :)

inşallah cnm bakalım sıra sizde inşallah sizden hayırlı haberler alırız :)

Nasil yapıyorsun bu formulu anlatir musin bende yapcam ne zaman baslaniyo ayrintili okarak anlatabilir misin canim bi de hayit hapi var mus duyan kullanan yada bilen varsa anlatabilir mi

çörekotu+bal+tarçın karıştırıosun adetinle birlikte başlıosun 20 gün sabah akşam 3 çay kaşığı yiyosun yumurta kalitesini artırıyo. inşallah işine yarar :)

Amin canım cumlemiz icin insallah :)

İyi yapmışsın kafana pazartesi diye şart koşarak :)
bende sabah ki sabırsızlıgımı biraz attım üstümden ama şu ovu testini yapcam karar verdim

inşallah cnm bakalım sıra sizde inşallah sizden hayırlı haberler alırız :)

inşallah yaaaa hepimiz verelim müjdeleri bir an önce :)

Bu gunlerde pek giremiyorum buraya, yap canım elinde bisuru var sonucta :)

Bu gunlerde pek giremiyorum buraya, yap canım elinde bisuru var sonucta :)

yok canım sen bu ara ailenle olmanın keyfini çıkar bol bol vakit geçir biz hep burdayız zaten :))

evet bu akşam denicem en azından bakalım 2.cizgi var mı yok mu :)))

:) uhibbuke canım yaa sen çok fazla odaklanmışsın bence biraz beynini boşalt rahatla akışına bırak daha da yeni evliymişsin kendine eziyet etme annem yaaa :)

:) uhibbuke canım yaa sen çok fazla odaklanmışsın bence biraz beynini boşalt rahatla akışına bırak daha da yeni evliymişsin kendine eziyet etme annem yaaa :)

yaa aslında arkadaşlar biliyor beni burda herkese sabırlı olmayı tavsiye eden son derece olumlu biriyim :)))
ama ilk kez bu ay böyle oldum 9 aydır ilk kez acayip bi telaş var....olumsuzda sonuç olsa bi an önce biliyim istiyrummmmmm

ayyyyyy canım bnm zaten insanın içine doğuyo biliomusun benim öyle olmuştu ikigün vardı adetime yapmıştım test çıkmıştı inşallah senin de içine doğuyodur :)

kıyamam ben sana
yap hepsini yap testlerin sen, sana feda olsun ovu. testlerinin hepsiciği

slm cnm...topiğin hayırlı olsun...

dün aksm test yaptım ama negatif cıktı eşim cok ısrar deiyor dayanamıyorum bndee...ama erken daha regl 3gün gecikti hayırlısı inş.

kıyamam ben sana
yap hepsini yap testlerin sen, sana feda olsun ovu. testlerinin hepsiciği

teşekkür ederim canımmmm yaaa :))))
sizde olmasanız kafamda deli sorular döner dururdummm

ovu testi ile ögrenenler topigini okudum sabah beri :)))

resmen bir sürü kii var adetinden 5 6 gün önce pozitif görüp hamile olan bile var :)

ve açıkama da şuymuş
ovu döneminde artışı olan lh hormonu ile hcg hormonu yapı bakımından benzer özellikteymiş ve ovu testi hcg yi lh olarak algılıyomuş :))

slm cnm...topiğin hayırlı olsun...

dün aksm test yaptım ama negatif cıktı eşim cok ısrar deiyor dayanamıyorum bndee...ama erken daha regl 3gün gecikti hayırlısı inş.

a.s seni gördüğüme sevindim :)
teşekkür ederim :)
ooo reglin gecmesi bile ne güzel umutsuz olma benceeee:)))
keyfini çıkar en azından gelmeyesice bat ın gelmemiş :)

çörekotu+bal+tarçın karıştırıosun adetinle birlikte başlıosun 20 gün sabah akşam 3 çay kaşığı yiyosun yumurta kalitesini artırıyo. inşallah işine yarar :)

Karisimin belli bi orani var mi goz k arari mi benim adetim 7 gun gecti gelmedi yani bu ay baslasam olur mu acaba

biliyom bilmem miiii benden kaçar mıııı bikaç ay önceye kadar da ovu testleriyle kafayı yemiştim. idrarımı görmekten sıkılmıştım
onun için yap diyorum ya. 5 gün önceden koyu çift görenler genelde hamile oluyo.

Son düzenleme:

Bendr okumuştum onlarin hepsini yapmistimda pozitif cikiyo zaten ovulasyon ama hamile olsan olmasanda vucut yumurtayi daha vucutdan atmadigi icin pozitif cikiyor sabirli olup zamanini bekle derim ben sonra daha buyuk hayal kırıklığı yasarsin

ayy hadi bakalım bu akşam bi denicem :))

hayal kırıklıgı yaşam çünkü illa pozitif çıkıcak beklentim yok sadece sabırsızım ve bişey yapmak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…