bat'a 1 gün kaldı.
ayyy ne güzel yaa ben olsam testlere bogmuştum kendimi
cemre karar verdim bu akşam ovu testi yapıcam
ayyy ne güzel yaa ben olsam testlere bogmuştum kendimi
iyiyim özgecim seni gördüm daha iyi oldum :)
sabah beri testi ne zaman yapsam vs vs araştırıyom :)
belirsizlik en kötüsü yaaa :)
sen nasılsın ?
tatlım idrar testi yaptım negatif. kan testini reglim geçmeden yaptırmak istemiyorum. ayrıca özele gidip o kadr para vermek de istemiyorum ücretsiz yaptırmak varken. bekliycem.
dün annemle konuştum "nooldu geçti mi günün" dedi. "geçmedi" dedim ayrıca "hiç belirti yok" dedim.
annem de "günün 1 hafta geçmeden ne belirtisiymiş o" dedi. ben de bekliyorum bakalım regl geçecek mi geçmeyecek mi?
hakkaten sabırsızız galiba.
Allah seni naapmasın:)
tamam ama bi şartım var!
çizgi çıkarsa burdan bizimle de paylaşçan ama ona göre
kaç gün kaldı bata canım
bana kalırsa test mest yapma canım daha 13 ü senin adetin bu kadar erken yapsan gebe çıksan dra gitsen bile sana gebe demeyecekler boş yere canını sıkıp göndercekler adet günün geçsin öle yap başka şelerle ilgilen sabırlı ol biraz :)
bende iiyi gibiyim tatlım adet sancım başladı ya üşüttüm galiba çok erken daha onun haricinde bi sıkıntım yok çok şükür
ayy evet yaa çok sabırsızız :)
aslında bu kadar degildim de ahhh hamilelk beklentisi
benim günüm geldiginde seninki 1 hafta gecmiş olucak :)
belkide aynı anda veririz müjdeyi :)
tamam paylaşırım ama forumda ki topikte okudugma göre ikisi de genelde aynı koyulukta olursa oluyomuş bakalım :)
ya da bi akşam daha bekleyip yarın mı yapsam ovu.nun 10. günü :)
çooooookkk var :)
bakma benim bu panigimee :)
6 gün daha varr
ya inan olumluda olumsuz da sonuç kabulum ama ne oldugunu bilmeden beklemek en zoru sanırım
ders calışmaya başlamam lazım zaten :) bugün itibari ile tam bir ay kaldıııııı:18:
bence üşütmüş olabilirsin adet sancısı için bayaga erken senin yaa rabbim şifa versin sana daaa
erken daha canım 3 gün sonra belli olur ancakay hadi bakalım çok heyecanlı
Anneler günü geldi kızlar inşallah seneye bebeklerimizle geçiririz biz de anne oluruz
tamam paylaşırım ama forumda ki topikte okudugma göre ikisi de genelde aynı koyulukta olursa oluyomuş bakalım :)
ya da bi akşam daha bekleyip yarın mı yapsam ovu.nun 10. günü :)
çooooookkk var :)
bakma benim bu panigimee :)
6 gün daha varr
ya inan olumluda olumsuz da sonuç kabulum ama ne oldugunu bilmeden beklemek en zoru sanırım
ders calışmaya başlamam lazım zaten :) bugün itibari ile tam bir ay kaldıııııı:18:
bence üşütmüş olabilirsin adet sancısı için bayaga erken senin yaa rabbim şifa versin sana daaa
amin canım sağol daaaa sen kaç haftadır bekliosun bi hafta daha bekle ne kaybedersin negatif çıkıcak o bi garanti çünkü kim adetine 6 gün kala idrarda pozitifi görmüşki kan testine bile gitsen seni geri göndeririler :) sabırsız kızzzzz bi haftacık daha ne olcakkii
kızlar nabersiniz ben feci durumdayımbu ay çörekotu + tarçın + bal formülünü uygulamıştım ve reglim coşmuş durumda :) oturduğum yerden kalkasım gelmio :)
kızlar nabersiniz ben feci durumdayımbu ay çörekotu + tarçın + bal formülünü uygulamıştım ve reglim coşmuş durumda :) oturduğum yerden kalkasım gelmio :)
reglin bugündü dimi. bi iki gün bekle. olmassan kan testi verirsin. Allah korusun dış gebelik olursa, riskli bi durum çünkü. erteleme bence. umarım güzel haberi alırsın en yakın zamanda
Hatincim uzulme. Silik cizgiyi bile goremeyenler var. Suanda sabrini gostermelisin insallah haftaya olumlu seyler duyacaksin. Duymasan bile silik cizgiyi goren virdahaki aya belirgin cizgiyo gorur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?