evet daha zamanı var sanırım ama o zaman ne zaman keşke bilsek de ona göre strese devam etsek
en azından kafaya takmayız boşyere
nede olsa daha zamanı var diye
Allah razı olsun kuzum rabbim dualarını kabul etsin inşallah
Bugün ders çalışmaya başladım kızlar :)
farklı şeylerle ugraşmak cidden benim kafamı dagıtıyo dün ki halime nazaran müthiş huzurluyum :)
hatta bugün bi ara sancıyla adet oldum diye lavaboya kosmak bile keyfimi bozmadı :)
( tabi oldum sanmışım henüz olmadım)
Akşam namazından sonra 40 fatiha okumak son zamanlarda çok sık karşıma çıkıyordu bu akşam onu okudum ve herkese dua ettim forumdan çıkmadan en son özgenin konusunu konustugumuz için ilk aklıma o geldi itiraf etmeliyim :)
Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah
Canim allahim kabul etsn rabbim razi olsun senden cok sevindim insallah benimde beraber ayni sekilde seninde hbrni aliriz
inşallah hepimiz tez zamanda veririz müjdeyii :)
eee nasılsın ilk şaşkınlıgı attın sanırım üstünden :)
cemre gelse de alsa haberi müthiş şaşırıcak :)
Aminn canim insallah
Iiyim valla attim daha iiyim kendimi hicc umitlendirmicem sanki duymadiim hic ole hissetmeye caliscam
Ewet cemre cok sasircak ama bana hep diodu ben senden umitliyim die:) hayirlisi yaa ins vardir bisiler
Allah isteyen herkeze tez zamanda versin inş cok zor bende uzun zamandır bekliyorum rabbim kimseyı aratmasın
evet yaa cemre hissetmiş gibi sürekli senden ümitliyim diyodu malum oldu demekki kıza
hakkınd hayırlısı neyse o olsun canım :)
en azından imkansız diye düşünmeyi hiiiç hayatımıza sokmuyoruz
amiinn inşallah...
rabbim size de tez zamanda nasip etsin..
ne kadar zamandır bekliyorsunuz ?
:)) ewet ama insallah dogru hissetmistir rabbimden tek dilegim bu ayda ayni husrani yasatmasin haklisn gercektn imkansiz die bisi yok rabbimin kudreti cok buyuk
cemreee çok ilginç bişi oldu bugün sancım artınca dra gittim ultrasyona aldı ve bir yumurtamın çatladığını ikincisininde olduğunu söledi bugün yarın çatlar dedi yani gerçekten iki kez yumurtlamışım bu ay garip olan ikinci şeyde iltihabım olduğunu söledi ve antipıyotik yazmadı çünkü senden gebelikten şüpheliorum dedi bişiler gördüm ama emin deilim dedi ayy şok oldum ya böle bişi olamaz eşim varikosel dedim ölede bi olurki eşinin sperm değerleri çok kötü deil sadece hareketliliği zayıf dedi ve bana simir testi yaptı bi hafta sora alıcakmışım sonucu bi ilaç falan kullanma dedi bu ay adetin gecikirse kesinlikle hamilesin dedi ayy çok şaşırdım yaa olamaz böle bişi ya kafam karışık bi tuhafım off ne güzel ümidim yoktu şimdi bu dr ümitlendirdi beni yaaa üstelik kesin hamile deseydi demedide şüpheleniorum dedidua edin bana ne olurrr
Allah Allah, bebiş belirtileri bunlar dicem ama, dalga mı geçiyosun diceksin. onun için demedim say. (gerçi ben hiç bişeyden umut kesmeme taraftarıyım. Allah bilir yani olup olmıcanı. bakarsın sana süpriz yapar yawrun. )
iş pek yoksa dinlenmene bak canım. yorma kendini pek ve yemene içmene dikkat et. vitamin yapıcı şeyler ye ki güç enerji olsun. umarım en yakın zamanda toparlarsın
ohhhhh miss gibi ne güzel kafa dagıtmışsındır :)
İnşallah yarında hayırlı haberler dönersin
Bu ayda hamile kalamazsam soğan kürüne başlıcam
Çevremdede soğan kürüyle hamile kalan çok var
Kızlar selamlar, ya annem acayip moralimi bozuyor yanına gidip konusamıyorum 😔 ben umitlenmiyim diye yapıyor sanırım ama uzuyor beni yinede. Arada bi sancı geliyor rahim kısmıma, anneme dedim, o zaman adet olcaksın hamileyken sancı gelmez oraya dedi.
Valla aynen öyle oldu canım.
İnşallah iyi haberlerle gelicem diye umuyorum.
özgeeee noluyo yaaa:)))
aptal oldum resmen okurken
sondan başladım okumaya, okudukça meraklandım hatta çatladım, kendi kedime pc ye bakarak, noluyo yaaa noluyo yaaaa diye sesli olarak konuştum pcyle:))) mesajın kendisine ulaşana kadar meraktan öldüm bittim. neyseki sonu güzel oldu merakımın. çok mutlu oldum inş. güzel haberler alırsın yakın zamandaben demiştiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm bugüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnn şimdi mjımı bulup tekrar hatırlatıcam sizeee
sen de geç yumurtlamışsın demek. bizim batlar uzayabilir ozaman seninle. ister misinz hepimiz bu ay mutlu sona ulaşalım
bi de hamile olmasan da üzülme sakın, en azından ümitsiz bi durum olmadığını görmüş oldun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?