Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

İşte imtihanın sırrıda orda ne zaman olacagını bilmeden sürekli duaya devaammm

Canim allahim kabul etsn rabbim razi olsun senden cok sevindim insallah benimde beraber ayni sekilde seninde hbrni aliriz

Canim allahim kabul etsn rabbim razi olsun senden cok sevindim insallah benimde beraber ayni sekilde seninde hbrni aliriz

inşallah hepimiz tez zamanda veririz müjdeyii :)
eee nasılsın ilk şaşkınlıgı attın sanırım üstünden :)

cemre gelse de alsa haberi müthiş şaşırıcak :)

inşallah hepimiz tez zamanda veririz müjdeyii :)
eee nasılsın ilk şaşkınlıgı attın sanırım üstünden :)

cemre gelse de alsa haberi müthiş şaşırıcak :)

Aminn canim insallah
Iiyim valla attim daha iiyim kendimi hicc umitlendirmicem sanki duymadiim hic ole hissetmeye caliscam
Ewet cemre cok sasircak ama bana hep diodu ben senden umitliyim die:) hayirlisi yaa ins vardir bisiler

Aminn canim insallah
Iiyim valla attim daha iiyim kendimi hicc umitlendirmicem sanki duymadiim hic ole hissetmeye caliscam
Ewet cemre cok sasircak ama bana hep diodu ben senden umitliyim die:) hayirlisi yaa ins vardir bisiler

evet yaa cemre hissetmiş gibi sürekli senden ümitliyim diyodu malum oldu demekki kıza
hakkınd hayırlısı neyse o olsun canım :)
en azından imkansız diye düşünmeyi hiiiç hayatımıza sokmuyoruz

Allah isteyen herkeze tez zamanda versin inş cok zor bende uzun zamandır bekliyorum rabbim kimseyı aratmasın

amiinn inşallah...
rabbim size de tez zamanda nasip etsin..
ne kadar zamandır bekliyorsunuz ?

:)) ewet ama insallah dogru hissetmistir rabbimden tek dilegim bu ayda ayni husrani yasatmasin haklisn gercektn imkansiz die bisi yok rabbimin kudreti cok buyuk

Kixlar kocislerde problem olan vatmi bizde harekeyliliklr ilgili bisiler vardi....smd ne durumda nmbilmiyorum macun ve pekmez sldim ona basliyim dimi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Seker pembecim keciboynuzu pekmezi de ii gelio canim :) ben esime yedirdigim ay hamile kaldim..gerci bizim iki iliski sonucunda surpriz oldu ama..ben keciboynuzunun da etkiledigini dusunuorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:)) ewet ama insallah dogru hissetmistir rabbimden tek dilegim bu ayda ayni husrani yasatmasin haklisn gercektn imkansiz die bisi yok rabbimin kudreti cok buyuk

Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı bilendir ve müjdemizi bize en güzel zamanda nasip edecektir inşallaahhh :)

Kizlar esinde problem olanlar mutlaka arastirsinbir cok insan hami l e kalmış bu suyla ümitsizliğe düşmek yok. ..

özgeeee noluyo yaaa:)))
aptal oldum resmen okurken
sondan başladım okumaya, okudukça meraklandım hatta çatladım, kendi kedime pc ye bakarak, noluyo yaaa noluyo yaaaa diye sesli olarak konuştum pcyle:))) mesajın kendisine ulaşana kadar meraktan öldüm bittim. neyseki sonu güzel oldu merakımın. çok mutlu oldum inş. güzel haberler alırsın yakın zamanda ben demiştiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm bugüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnn şimdi mjımı bulup tekrar hatırlatıcam sizeee
sen de geç yumurtlamışsın demek. bizim batlar uzayabilir ozaman seninle. ister misinz hepimiz bu ay mutlu sona ulaşalım
bi de hamile olmasan da üzülme sakın, en azından ümitsiz bi durum olmadığını görmüş oldun...

işte burdaaaaaaaaaaa bu sabahki mesajım sana özgecim

Kizlar meryem suresinden baska ne okunacak bilen carmi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Bu ayda hamile kalamazsam soğan kürüne başlıcam
Çevremdede soğan kürüyle hamile kalan çok var

Kızlar selamlar, ya annem acayip moralimi bozuyor yanına gidip konusamıyorum 😔 ben umitlenmiyim diye yapıyor sanırım ama uzuyor beni yinede. Arada bi sancı geliyor rahim kısmıma, anneme dedim, o zaman adet olcaksın hamileyken sancı gelmez oraya dedi .

Bu ayda hamile kalamazsam soğan kürüne başlıcam
Çevremdede soğan kürüyle hamile kalan çok var

Bende gecen ay denemiştim hakkaten bayaga şifalı ama ben hamile kalamadım :)

Nasıl sancı olmazzzz :)
arkadaşım 3 aylık hamile sancıları bi iki haftadır azaldı doktor normal denişti rahim kendini hazırlıyo:)
hem daha adette olmadın aslında bari bi idrar testi yapsan belki koyulaşmıştır ):

Valla aynen öyle oldu canım.
İnşallah iyi haberlerle gelicem diye umuyorum.

İnşallah inşallaahh

:)))sorma ya harbidende bende aptal oldum canım evet geç yumurtladığım gibi bi başlarda yumurtlamışım o çatlamış bu ikincisiydi :)bakalım ne olcak hayırlısı olsun insallah bu arada günaydın tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…