Ya benim göğüs ağrım yok hafif büyüdüler adet dönemi gibi hamiş değil miyim..ve felaket gazım var sanki karnım yer değiştiriyo gurul gurul
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Birbirimize iyi kötü destek oluyoruz burda
Hepinizin bu sevinci tez zamanda yaşamasını isterim:)
Bende bugun yaptiricam varsa cikar artik boyle guzel haberleri aldikca hemen gidesim geliyor hastaneye ama bi yandanda korkuyorum Allahim hayırlısı ile bizimde kucagimizi doldursun
Arayıp duruyo adet oldunmu olcanmı
Heyecanlı
Cuma günü kan testi yaptırayım diyorum
O sonuçla beraber bebek ayakkabısı alıp süpriz yapmayı düşünüyorum
Evin girişinde dresuar var onun üstüne koyucam
Geliyorum babacım yazıcam :))
kızlarr ne düşünsem bilemedim. yumurtlamadan sonraki 13. günüm
15. gün yyapıcaktım ama dayanamadım. 2 gün sonra tekrrarlıcam :)
Eki Görüntüle 1111105
Bende bugun yaptiricam varsa cikar artik boyle guzel haberleri aldikca hemen gidesim geliyor hastaneye ama bi yandanda korkuyorum Allahim hayırlısı ile bizimde kucagimizi doldursun
Ayy harikaaa:)) bendede batımdan once yaptıgım testte silik cıkmıstı:) bugun koyu cizgiyi gordum. İnsallah sende gorursun:)
Senin adetinde mi gecikti ne kadar oldu gecikeli
Yumurtlamadan sonraki 13. Gün yaptırabilrsin
10 gun gecikti canim sonra geldi ama ne adete benziyodu nede yerleşmeye an l amadim yani 4. Gun kan testi y aptirdim 1.3 cikti ama yinede umudumuzu kesmedik cunku 18 gun bile ogrenen olmus hamileligini 30 nisanda adet olmam gerekliydi
Is cikisi hastaneye gidip acilde yaptircam zaten hsmile degilsemde kist fekan varfirt cunku bu kadar az gelmesi normal degil insallah hamileyimdir dua wdin banaAyyy hadi inşallah güzel haberler alırsında bizimle paylaşırsın canım ya hep birlikte seviniriz. Güzel haberler alınca motive oluyoruz bizde :) Bugün kesin yaptrıacak mısın ben hiç sabredemiyorum hamile olmadığımı bildiğim halde bile test yaptığım olmuştu :))
Is cikisi hastaneye gidip acilde yaptircam zaten hsmile degilsemde kist fekan varfirt cunku bu kadar az gelmesi normal degil insallah hamileyimdir dua wdin bana
Baska ne belirtiletin vardi canim hic agrim sizim olmadi sadece adet oldugum gun yani 10.gun birsz agrim oldu o kadar dayanılmaz yada abaryilacak bisey degildi peki miktari nasildi ki cok az geldi benim 2 3 damla gun boyu senin nasildi canimİnşallah canım gönülden diliyorum ki hamilesindir. Bende de kist sorunu vardı uzun süre de hap kullandım ama çok şükür şimdi iyiyim. Kist çok fena ağrı yapar ama onu ayırt edersin canım olsaydı
Baska ne belirtiletin vardi canim hic agrim sizim olmadi sadece adet oldugum gun yani 10.gun birsz agrim oldu o kadar dayanılmaz yada abaryilacak bisey degildi peki miktari nasildi ki cok az geldi benim 2 3 damla gun boyu senin nasildi canim
Baska ne belirtiletin vardi canim hic agrim sizim olmadi sadece adet oldugum gun yani 10.gun birsz agrim oldu o kadar dayanılmaz yada abaryilacak bisey degildi peki miktari nasildi ki cok az geldi benim 2 3 damla gun boyu senin nasildi canim
Merhaba arkadaslar ayni duygulari paylasan biri olarak yazilariniz hoşuma gitti okumakla kalmayip yazmaya karar verdim:) Allah hamile olanlara sag salim kucagina almayi nasip etsin olmayanlara da tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Sagol canim zaten bugune kadar hic bi sorunum olmsdi cok sukur hep gununde hatta saatinde gelirdi ama gecikince cok sevindim sonrs cikmayinca cok uzuldum yani bi karisik durumBen normal adet oluyordum ama inanılmaz sancılı oluyordu hala bile ilacı bıraktıktan sonra ağrılarım oluyor ama eskisi kadar değil. Ağrı yumurtalıklarımın olduğu yerdeydi canım ama bariz sancıydı yani hafif değil şiddetliydi bi de. Sonra geçti rahatladım baya bi annem ısrar etti doktora gidelim diye sonra gittik öğrendim ki kist patlamış ağrım ondan geçmiş apar topar ameliyata aldılar ama seni korkutmak için söylemiyorum canım bişeyin yoktur inş ama dediğim gibi kistin ağrısını mutlaka hissedersin anlaşılmayacak gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?