Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Canım herkesin belirtisi aynı olmayabilir hemen telaş yapma
Hiç belirtisi olmayan bile oluyo

Birbirimize iyi kötü destek oluyoruz burda
Hepinizin bu sevinci tez zamanda yaşamasını isterim:)

Amiiiin inşallah bu dualara hep en içten şekilde amin diyorum :) Bugün işyerinden bi arkadaşımın daha güzel haberini aldım çok mutlu oldum darısı bizim başımıza inşallah canımm. Allah yüzümüzü hep güldürsün inşallahhhhhhhhh

Bende bugun yaptiricam varsa cikar artik boyle guzel haberleri aldikca hemen gidesim geliyor hastaneye ama bi yandanda korkuyorum Allahim hayırlısı ile bizimde kucagimizi doldursun

Bende bugun yaptiricam varsa cikar artik boyle guzel haberleri aldikca hemen gidesim geliyor hastaneye ama bi yandanda korkuyorum Allahim hayırlısı ile bizimde kucagimizi doldursun

Senin adetinde mi gecikti ne kadar oldu gecikeli

Super bi plannn bayildim

Yumurtlamadan sonraki 13. Gün yaptırabilrsin

Ayy harikaaa:)) bendede batımdan once yaptıgım testte silik cıkmıstı:) bugun koyu cizgiyi gordum. İnsallah sende gorursun:)

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canımm :)))
Çok heycanlı bişey
İçimizde canlı bişey var O.O

Senin adetinde mi gecikti ne kadar oldu gecikeli

10 gun gecikti canim sonra geldi ama ne adete benziyodu nede yerleşmeye an l amadim yani 4. Gun kan testi y aptirdim 1.3 cikti ama yinede umudumuzu kesmedik cunku 18 gun bile ogrenen olmus hamileligini 30 nisanda adet olmam gerekliydi

10 gun gecikti canim sonra geldi ama ne adete benziyodu nede yerleşmeye an l amadim yani 4. Gun kan testi y aptirdim 1.3 cikti ama yinede umudumuzu kesmedik cunku 18 gun bile ogrenen olmus hamileligini 30 nisanda adet olmam gerekliydi

Ayyy hadi inşallah güzel haberler alırsında bizimle paylaşırsın canım ya hep birlikte seviniriz. Güzel haberler alınca motive oluyoruz bizde :) Bugün kesin yaptrıacak mısın ben hiç sabredemiyorum hamile olmadığımı bildiğim halde bile test yaptığım olmuştu :))

Is cikisi hastaneye gidip acilde yaptircam zaten hsmile degilsemde kist fekan varfirt cunku bu kadar az gelmesi normal degil insallah hamileyimdir dua wdin bana

Is cikisi hastaneye gidip acilde yaptircam zaten hsmile degilsemde kist fekan varfirt cunku bu kadar az gelmesi normal degil insallah hamileyimdir dua wdin bana

İnşallah canım gönülden diliyorum ki hamilesindir. Bende de kist sorunu vardı uzun süre de hap kullandım ama çok şükür şimdi iyiyim. Kist çok fena ağrı yapar ama onu ayırt edersin canım olsaydı

Kizlar ben ilkindede boyle dusundum olmadibesim evde ve 1 hafta izinliydi yapamadim simdi eger hamile kalirsam test cubugu bir emzik bi nazarlik birde babam beni cok seviyor yazan citcitli badi yada onluk alip isyerine kuryeyle yolliycam birde not yazicam siki dur baba ablama kardes sana evlat olmaya geliyorum yazan yolliycam plan bu nasil kizlar

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

İnşallah canım gönülden diliyorum ki hamilesindir. Bende de kist sorunu vardı uzun süre de hap kullandım ama çok şükür şimdi iyiyim. Kist çok fena ağrı yapar ama onu ayırt edersin canım olsaydı
Baska ne belirtiletin vardi canim hic agrim sizim olmadi sadece adet oldugum gun yani 10.gun birsz agrim oldu o kadar dayanılmaz yada abaryilacak bisey degildi peki miktari nasildi ki cok az geldi benim 2 3 damla gun boyu senin nasildi canim

Baska ne belirtiletin vardi canim hic agrim sizim olmadi sadece adet oldugum gun yani 10.gun birsz agrim oldu o kadar dayanılmaz yada abaryilacak bisey degildi peki miktari nasildi ki cok az geldi benim 2 3 damla gun boyu senin nasildi canim

Ben normal adet oluyordum ama inanılmaz sancılı oluyordu hala bile ilacı bıraktıktan sonra ağrılarım oluyor ama eskisi kadar değil. Ağrı yumurtalıklarımın olduğu yerdeydi canım ama bariz sancıydı yani hafif değil şiddetliydi bi de. Sonra geçti rahatladım baya bi annem ısrar etti doktora gidelim diye sonra gittik öğrendim ki kist patlamış ağrım ondan geçmiş apar topar ameliyata aldılar ama seni korkutmak için söylemiyorum canım bişeyin yoktur inş ama dediğim gibi kistin ağrısını mutlaka hissedersin anlaşılmayacak gibi değil

Ayrıca bi de ayağa kalktığımda sanki bişey aşağı doğru baskı yapıyor gibi acım oluyordu en belirgin belirtilerden biri de buydu canm

Hoşgeldinn :) İyi yapmıssın valla inşallah hepimiz gönlümüzdekine kavuşacağız :)

Sagol canim zaten bugune kadar hic bi sorunum olmsdi cok sukur hep gununde hatta saatinde gelirdi ama gecikince cok sevindim sonrs cikmayinca cok uzuldum yani bi karisik durum

Kızlar yaaaa
Ben şu Glifor denen lanet ilacı kullanıyorum ama 3 gündür midem ağzımda geziyorum.
Çıkardım çıkarıcam ya midem fena bulanıyor.
Sanırım devam edemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…