adet mii olduuuunn
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı bi şekilde müjdene kavusursun
Tab ki doktor daha iyi bilir ama ben içmezdim içim rahat etmezdi....ıhlamur bol dinlenme terleme falan atlatmaya çalışırdım...Kizlar bsy sorcam gribim doktor ilaç yazdi sizce icmelimiyim bat 28mayis hamile olma ihtimalimde var ya ondan bsy olurmu acaba doktora sormayi unuttum
çatlıyorum resmen senin durumunu merak etmekten. içimden bi ses hep güzel haber gelicek diyo çünküüüübugün ovu. yapçan unutma
belirtilerini saysanaaa, göğüsler, akıntı ??? neler var sendeeee
normalde her adetinde gögsünde hassaslık oluyor muydu ?
Amin kuzum cumlemiz insallah...test isini nasptin kuzum
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Ya adet dönemimde oluyordu ama daha bi hafta var nerdeyse bu kadar erken olmazdı
Tab ki doktor daha iyi bilir ama ben içmezdim içim rahat etmezdi....ıhlamur bol dinlenme terleme falan atlatmaya çalışırdım...
Geçmiş olsun bu arada..
evet çay içiyom şuan 1 den sonra su bile yok :))))
baakkk şimdiiiiiiiiiiiiii
Özellikle sabahları olmak üzere gögüs uçlarımda müthiş bi hassaslık oluyo gün ortasında kayboluyo ama ya da azalıyo anlamıyorum :26:
akıntı sanırım yok gibi varsa da çok az ben anlamıyorum..
ara ara adet sancısı vuruyo ama uzun soluklu degil bi 5 dk sonra geçiyo
şuan beni tek heveslendiren gögüslerim çünkü bi kaç adet dönemidir bile hassas olmuyolardı :)))
Tab ki doktor daha iyi bilir ama ben içmezdim içim rahat etmezdi....ıhlamur bol dinlenme terleme falan atlatmaya çalışırdım...
Geçmiş olsun bu arada..
evet çay içiyom şuan 1 den sonra su bile yok :))))
baakkk şimdiiiiiiiiiiiiii
Özellikle sabahları olmak üzere gögüs uçlarımda müthiş bi hassaslık oluyo gün ortasında kayboluyo ama ya da azalıyo anlamıyorum :26:
akıntı sanırım yok gibi varsa da çok az ben anlamıyorum..
ara ara adet sancısı vuruyo ama uzun soluklu degil bi 5 dk sonra geçiyo
şuan beni tek heveslendiren gögüslerim çünkü bi kaç adet dönemidir bile hassas olmuyolardı :)))
ayyyyyyyyyy çok heyecanlı amaaaa
Güzel haberler bekliyoruz senden canım :)
Hadi hayirlisi kizlar...bisey sorcam kirli akintim var suanda ama okuyamam dimi.meryem suresi fln
veeeeee su içmeyi de bıraktım :)
saat 5 e şafak sayıyorum :)))
(görende gebelik testi yapıyorum sanır)
huuu yarın sabah ilk idrarınla sabahın köründe yapıcağın testin evinde hazır mı şekerim:) değilse bugün hemen almanı tavsiye ederim.
Hayır evde test yok eşime mi desem al diye :)
aslında ondan habersiz yapmak istiyordum ama yaa :)
bi de sabah namazında mı yapsam yoksa uyandıgımda mı ayy karar veremedim kafamda deli sorular
sabah namazında yap tabiii. çatlatçan mı bizi sen:)))))
test işini hallet bugün.
veeeeee su içmeyi de bıraktım :)
saat 5 e şafak sayıyorum :)))
(görende gebelik testi yapıyorum sanır)
Slm kizlarrr hatin sana cook sevindimmmhemde nsl.....ayyy ne guzel insallah sirayla hepimize gelir minik kuslarr 💗💕💞💖💗 cok istiyorum bende cumartesi dr ilaclarimi verdi bitkisel ilaclara da basladim ama korkuyorum acikcasi....hem bitkisel hem klomen hos dr bisi olmaz dedi sma
Merhaba arkadaslar ayni duygulari paylasan biri olarak yazilariniz hoşuma gitti okumakla kalmayip yazmaya karar verdim:) Allah hamile olanlara sag salim kucagina almayi nasip etsin olmayanlara da tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
hem deee nasııılllllllllllllllllllllllllllllll
bende bekliyorum yaaaa inşallaaahhh bakalım:)
Hayır temizlenene kadar okuyamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?