Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Kizlar bsy sorcam gribim doktor ilaç yazdi sizce icmelimiyim bat 28mayis hamile olma ihtimalimde var ya ondan bsy olurmu acaba doktora sormayi unuttum
Tab ki doktor daha iyi bilir ama ben içmezdim içim rahat etmezdi....ıhlamur bol dinlenme terleme falan atlatmaya çalışırdım...
Geçmiş olsun bu arada..

çatlıyorum resmen senin durumunu merak etmekten. içimden bi ses hep güzel haber gelicek diyo çünküüüü bugün ovu. yapçan unutma
belirtilerini saysanaaa, göğüsler, akıntı ??? neler var sendeeee

evet çay içiyom şuan 1 den sonra su bile yok :))))
baakkk şimdiiiiiiiiiiiiii
Özellikle sabahları olmak üzere gögüs uçlarımda müthiş bi hassaslık oluyo gün ortasında kayboluyo ama ya da azalıyo anlamıyorum :26:
akıntı sanırım yok gibi varsa da çok az ben anlamıyorum..
ara ara adet sancısı vuruyo ama uzun soluklu degil bi 5 dk sonra geçiyo

şuan beni tek heveslendiren gögüslerim çünkü bi kaç adet dönemidir bile hassas olmuyolardı :)))

Ya adet dönemimde oluyordu ama daha bi hafta var nerdeyse bu kadar erken olmazdı

Ayy hadi insallah sute hazirliktirrr ama catlarkende oluyor

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗[/QUOTE]

Bekleyip göreceğiz hayırlara çıkarsın Rabbim :)))))))

ayyyyyyyyyy çok heyecanlı amaaaa

Güzel haberler bekliyoruz senden canım :)

Hadi hayirlisi kizlar...bisey sorcam kirli akintim var suanda ama okuyamam dimi.meryem suresi fln

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

ayyyyyyyyyy çok heyecanlı amaaaa

hem deee nasııılllllllllllllllllllllllllllllll

Güzel haberler bekliyoruz senden canım :)

bende bekliyorum yaaaa inşallaaahhh bakalım:)

Hadi hayirlisi kizlar...bisey sorcam kirli akintim var suanda ama okuyamam dimi.meryem suresi fln

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Hayır temizlenene kadar okuyamazsın

veeeeee su içmeyi de bıraktım :)
saat 5 e şafak sayıyorum :)))

(görende gebelik testi yapıyorum sanır )

veeeeee su içmeyi de bıraktım :)
saat 5 e şafak sayıyorum :)))

(görende gebelik testi yapıyorum sanır )

huuu yarın sabah ilk idrarınla sabahın köründe yapıcağın testin evinde hazır mı şekerim:) değilse bugün hemen almanı tavsiye ederim.

huuu yarın sabah ilk idrarınla sabahın köründe yapıcağın testin evinde hazır mı şekerim:) değilse bugün hemen almanı tavsiye ederim.

Hayır evde test yok eşime mi desem al diye :)
aslında ondan habersiz yapmak istiyordum ama yaa :)
bi de sabah namazında mı yapsam yoksa uyandıgımda mı ayy karar veremedim kafamda deli sorular

Hayır evde test yok eşime mi desem al diye :)
aslında ondan habersiz yapmak istiyordum ama yaa :)
bi de sabah namazında mı yapsam yoksa uyandıgımda mı ayy karar veremedim kafamda deli sorular

sabah namazında yap tabiii. çatlatçan mı bizi sen:)))))
test işini hallet bugün.

Canım tesekkur ederimm, insallah topicdeki herkes sırayla mujdeli haberini yazar buraya:)

Merhaba arkadaslar ayni duygulari paylasan biri olarak yazilariniz hoşuma gitti okumakla kalmayip yazmaya karar verdim:) Allah hamile olanlara sag salim kucagina almayi nasip etsin olmayanlara da tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

amin canım hoşgeldin

kızlarr ne düşünsem bilemedim. yumurtlamadan sonraki 13. günüm
15. gün yyapıcaktım ama dayanamadım. 2 gün sonra tekrrarlıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…