Haklisin canim en iyisi bir an once yapip ogrenmekBazen belli olmayabiliyormuş öyle diyorlar sonradan da çıkabiliyormuş ama istersen yarın sabah ilk idrarınla test yap olmadı bi doktora görün canım en azından şu aklındaki soru işaretlerine bi cevap bulursun böyle şüphe düşmüş içine belli ki
ayyy bi gittim geldim bayram havası esmiş buralardaa ne güzeeelll ne güzeeellll
bildiginiz kalkıp oynayasım var ya huuuuuuuuuu çok keyifliyim :)
gidip şu ovu testini de yapıp geliyim bariii
Haklisin canim en iyisi yapip ogrenmekBazen belli olmayabiliyormuş öyle diyorlar sonradan da çıkabiliyormuş ama istersen yarın sabah ilk idrarınla test yap olmadı bi doktora görün canım en azından şu aklındaki soru işaretlerine bi cevap bulursun böyle şüphe düşmüş içine belli ki
Haklisin canim en iyisi yapip ogrenmek
Evet battan 6 gün önce öğrendim canım ama ben erken yumurtluyorum ondan
haydi yap yap yap yaaaaaaaaapppp
Ay sende bize guzel haberler ver hadi:)
Vee yaptım geldim :)
Geçen gün yaptıgım testten çok az daha koyu ama hala silik..
umudumu kaybetmedim tabi ki ama sancılarım acayip arttı ve midem de bulanıyo (her adet öncesi bulanır))
hakkımda hayırlısı bakalım
Hoşgeldinn :) İyi yapmıssın valla inşallah hepimiz gönlümüzdekine kavuşacağız :)
Heyecanlı bekleyişler yaaa bende çarşamba günü yapsam mı bi test :) Sen yarın yapacaksın değil mi ?
huuu yarın sabah ilk idrarınla sabahın köründe yapıcağın testin evinde hazır mı şekerim:) değilse bugün hemen almanı tavsiye ederim.
Çarşamba yaparsan bat ına 3 gün kalmış oluyo dimi çıkmayabilirde moralin bozulmıcaksa yap :)
Yarın yapıcam ama şuan ki halimden sonra cidden adet olma ihtimalim arrttı sanırım yapmasam mı test demeye bile başladıımmm:18:
cemreeeeeeeeee nerdesiiinnn :)
testi yaptım yine silik çizgi çıktı geçenkinden az daha belirgin :)
ama müthiş sancım ve her adette oldugu gibi mide bulantım var sanırım adet olucam belki yarın belki yarından da yakıınn:18:
kırmızıyı görene kadar umudaa devaaammmmmm
Hosbuldum canim davet hak gitmeyen ahmak demisler:))) bat 28 mayis gibi gorunuyor bakalim hayirlisi ekleyebilirsin tabi sevinirim:)
Neyse o günkü psikolojime göre bakacağım artık :) Sen bilirsin canımm istersen bir gün daha bekle
estg yaaa iyi kii geldin :)
İnşalllaaaah son bat ın olurrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepimizin inşallah:) ama yoksa da adet olayim duzensizdi benim yeni duzene girdi gibi
cemreeeeeeeeee nerdesiiinnn :)
testi yaptım yine silik çizgi çıktı geçenkinden az daha belirgin :)
ama müthiş sancım ve her adette oldugu gibi mide bulantım var sanırım adet olucam belki yarın belki yarından da yakıınn:18:
kırmızıyı görene kadar umudaa devaaammmmmm
Vee yaptım geldim :)
Geçen gün yaptıgım testten çok az daha koyu ama hala silik..
umudumu kaybetmedim tabi ki ama sancılarım acayip arttı ve midem de bulanıyo (her adet öncesi bulanır))
hakkımda hayırlısı bakalım
Eki Görüntüle 1111482 biraz once yaptim 19.gunu hala yok devam etmeli miyim ki gerci dayanamaz yaparim galiba:)
sen H A M İ L E S İ N hiç boşa adet olcam deme
Canım oyle tahmin ediyorumki adetten once hormon yeteri kadar artmadıgı icin silik cizgi cıkıyor, 2 gun sonra koyu cizgiyi gorursun insallah:)
yap yaapppp devam et bak gör aynı koyulukta çıkcak bi iki güne :)
ama aynı saat ve sıvı almamaya dikkat et :)
gerçekten inanarak diyosun dimi özgecim:18:
İnşallah yaaaa yarın sabah gebelik testi yapcam bakalım ama müthiş sancım vaaarrrrrrr
ya zaten bu yaptıgımda ovu testi çıkmaması çokda etkilemedi beni ama sancımın artması ve adet belirtim olan bulantı olması canımı sıktıııı hayılrısı artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?