Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Haklisin canim en iyisi bir an once yapip ogrenmek

ayyy bi gittim geldim bayram havası esmiş buralardaa ne güzeeelll ne güzeeellll

bildiginiz kalkıp oynayasım var ya huuuuuuuuuu çok keyifliyim :)

gidip şu ovu testini de yapıp geliyim bariii

Ay sende bize guzel haberler ver hadi:)

Haklisin canim en iyisi yapip ogrenmek

Heyecanlı bekleyişler yaaa bende çarşamba günü yapsam mı bi test :) Sen yarın yapacaksın değil mi ?

Heyecanlı bekleyişler yaaa bende çarşamba günü yapsam mı bi test :) Sen yarın yapacaksın değil mi ?

Çarşamba yaparsan bat ına 3 gün kalmış oluyo dimi çıkmayabilirde moralin bozulmıcaksa yap :)
Yarın yapıcam ama şuan ki halimden sonra cidden adet olma ihtimalim arrttı sanırım yapmasam mı test demeye bile başladıımmm:18:

huuu yarın sabah ilk idrarınla sabahın köründe yapıcağın testin evinde hazır mı şekerim:) değilse bugün hemen almanı tavsiye ederim.

cemreeeeeeeeee nerdesiiinnn :)
testi yaptım yine silik çizgi çıktı geçenkinden az daha belirgin :)

ama müthiş sancım ve her adette oldugu gibi mide bulantım var sanırım adet olucam belki yarın belki yarından da yakıınn:18:
kırmızıyı görene kadar umudaa devaaammmmmm

Çoktaa iyi karar vermşsiiinnnnnn:)
Hoşgeldn aramızaaa :)
amiin inşallaaahh tez zamanda hepimiz müjde veririz umarım :)
senin bat ne zamandı ilk saydaki listeye ekliyeyim adını istersen
Hosbuldum canim davet hak gitmeyen ahmak demisler:))) bat 28 mayis gibi gorunuyor bakalim hayirlisi ekleyebilirsin tabi sevinirim:)

Neyse o günkü psikolojime göre bakacağım artık :) Sen bilirsin canımm istersen bir gün daha bekle

Hayirlisi olsun umudumuzu kaybetmiyoruz kirmizilar gelene kadar:))

Hosbuldum canim davet hak gitmeyen ahmak demisler:))) bat 28 mayis gibi gorunuyor bakalim hayirlisi ekleyebilirsin tabi sevinirim:)

estg yaaa iyi kii geldin :)
İnşalllaaaah son bat ın olurrrrrrrrrrrrrrrrrr

Neyse o günkü psikolojime göre bakacağım artık :) Sen bilirsin canımm istersen bir gün daha bekle

Bilmiyorum bende sabah ki halime göre yaparım o zaman kadar olmazsam :)

sen H A M İ L E S İ N hiç boşa adet olcam deme

Canım oyle tahmin ediyorumki adetten once hormon yeteri kadar artmadıgı icin silik cizgi cıkıyor, 2 gun sonra koyu cizgiyi gorursun insallah:)

Eki Görüntüle 1111482 biraz once yaptim 19.gunu hala yok devam etmeli miyim ki gerci dayanamaz yaparim galiba:)

yap yaapppp devam et bak gör aynı koyulukta çıkcak bi iki güne :)
ama aynı saat ve sıvı almamaya dikkat et :)

sen H A M İ L E S İ N hiç boşa adet olcam deme

gerçekten inanarak diyosun dimi özgecim:18:
İnşallah yaaaa yarın sabah gebelik testi yapcam bakalım ama müthiş sancım vaaarrrrrrr

Canım oyle tahmin ediyorumki adetten once hormon yeteri kadar artmadıgı icin silik cizgi cıkıyor, 2 gun sonra koyu cizgiyi gorursun insallah:)

ya zaten bu yaptıgımda ovu testi çıkmaması çokda etkilemedi beni ama sancımın artması ve adet belirtim olan bulantı olması canımı sıktıııı hayılrısı artıkk

gayer en başından beri inanarak sölüorum ayrıca sen sancıya nie bakıosun her sancı adet sancısımı ona kalırsa bugün benim öle sancım vardıki tmm dedim adet oldum ama olmadım üşütmede olabilio ayrıca sana gelince gebelikte adet sancısı çekmeyen ben hiç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…