Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

İnsallah canım, 2 gune hersey belli olur insallah:)

Arkadaşlar merhaba
yogun bir gunun ardından eve anca geldim.hastaneye gttim bugun..dun acildeki dr bronşit demişti bana. bugun hem ozele hemde devlet hast.gittim ikiside bronşit olmadıgını soyledi
kas spazmı geçiriyormuşum. yarın kan tahtili yaptırcam sadece..hamilelik riski oldugu içinde kadın doguma gittim. dr bana bakmadı bile:)
10 gun onceden kanda belli olmazmış. adetten 3 gun once belli olur dedi..kas gevşetici alamıyorum kadın dogumcu risk varsa kullanamazsın dedi ve iğnede vurulamadım.sadece parol kullanıyorum suan.
Rabbime sukurler olsun bronşit değilmisim cok korktum..ama oksuruk ve sekresyon olmadıgı için tahmin etmistim olmadıgını.iyiki bugun gitmisim yoksa bosuna agır antibiyotikler kullanacaktım.

hatin arkadaşımızı tebrik ederim.gözün aydın canım.sağlıkla kucagına al bebisini inşaallah.darısı başımıza :)

sancım bi kaç gündür vardı biliyosun ama bugün midemde bulanmaya başladı kii her adet öncesinde oluyo benim neyse hakkımda hayırlısı koyu kırmızıarı görene kadar umuda devaaamm :)

İnsallah canım, 2 gune hersey belli olur insallah:)

hakkımda hayırlısı olsun :)
sen aldın mı doktor randevusu ?

hoşgeldiiinn esessss :)

Test gebelik icin hmn yap

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

merhaba kızlar nasılsınız :) benım adetıme daha 13 gun var,ben bıraz beklemedeyım..su an yumurtlama donemındeyım ama hıc belırtım yok.bu yumurtlama olmadıgı anlamına mı gelıyor ? ınternetten hesaplamama gore 6-11 arası yumurtlama donemımmıs.ama ben 5 gun daha koyup 6-16 arasında duzenlı yapıyorum.

sızınde yumurtlama donemınde agrınızın olmadıgı oldu mu hıc

Tesekkur ederim, insallah hepimiz evlatlarımızı saglıkla kucagımıza alırız. Bu arada cok gecmis olsun.

Ben yumurtlama doneminde en ufak bisey hissetmiyorum canım. Normalbence.

Yok canım randevusuz bi saglık merkezi varmıs, hem sigortayada bakmıyormus sabah oraya gidicem insallah.

Dedigin gibi ayni saatte 4 saat sivi az alarak yapiyorum valla senin desteginle devam edecegim sagol canim:) yarin sabah senin haberlerini de bekliyorum Rabbim gonlunun muradini versin hayirlisiyla

4 sıvıyı az deil hiç alma :)
En fazla 2 3 güne çıkar o kadar bile sürmez bence :)
İnşallah hayırlısı ile hepimiz müjdeyi veririz :)

hosbuldum tatlım nasılsınız bakalım
topiğimde kaynatıyoruz sbaahtan beri simdi buraya geldim

İyi yaptın bizde sabah beri sevinçli haberlerle keyifliyiz devamı gelir inşallah :)

Test gebelik icin hmn yap

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Yarın sabah yapıcam inşallah :)

herkesin belirtisi aynı olmuyo...
agrı ya da akıntı kişiye göre degişiyor..
tam yumurtlama gününü bilmiyosan adete kadar düzenli ilişkiye devam et çünkü geçte yumurtlayabilirsin :)

adet donemıne kadar 5 aydır hep duzenlı yapıyorum.bazen bakıyorum seffaf bı sıvı gelmıs ama ertesı gun gormuyorum ya da farketmıyorum. parlodel kullandıgım ıcın bu aydan pek umudum yok.gecen ay baslamıstım bu hapa.28 gunde adet olmustum.muhtemelen bu ay da adet olucam galıba

Insallah bakalim bugun hic sivi almadan yapmistim:)

sen ne kadar zamandır istiyorsun ?

Yumurtlamanı tam takip edemiyorsan ovu testini tavsiye ederim ya da doktor kontorlunda yumurta takibide yaptırabilirsin...
dedigin ilac hakkında hiç bi bilgim yok ne için ki o ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…