Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

sen ne kadar zamandır istiyorsun ?

Yumurtlamanı tam takip edemiyorsan ovu testini tavsiye ederim ya da doktor kontorlunda yumurta takibide yaptırabilirsin...
dedigin ilac hakkında hiç bi bilgim yok ne için ki o ?

prolaktınım 30 cıkmkıstı benım.doktorum da oyle cko fazla yuksek degıl demıstı.hormonun dusmesı ıcın bu hapı verdı.bu ay 2. ayım..

Ben yumurtlama sikintisi yasiyorum cnm ama yumurtladigimda olmuyorvo sgri

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

heralde ben konusan arkadasları yanlıs anladım.. ben yumurtlama donemınde agrları oluyo sanıyodum.. galıba yumurtluyorum kasıgım agrıyo fln dıyolardı.. bakalım artık 2 hafta sonra ınsallah hayırlı haber verırım ınsallah :)

prolaktınım 30 cıkmkıstı benım.doktorum da oyle cko fazla yuksek degıl demıstı.hormonun dusmesı ıcın bu hapı verdı.bu ay 2. ayım..

hee şimdi anladım :)

Hakkında hayırlısı olsun inşallah çok beklemeden rabbim nasip etsin sana da tez zamanda

evet öyle zaten :)
Benimde yumurtlama döneminde kasıklarım da sancılar olur :)

ama herkeste olcak diye bişeyde yok tabi bu belirti en nihayetinde belki sende de farklı belirti oluyodur mesela akıntı olabilr gögüsler hassaslaşabilir arzu ve istek artabilir vs

anladım canım dogru soluyosun

ayy bu arada benim satta 10 Nisan dııııı :)))
Eger nasip olursa bana da şuan 4 hafta 4 günlük oluyom

ay ben çoştum yineeeee tamam sakinleşiyim

Ay insallah canım yaaa bide bizim dogum tarihleride aynı oluyor:). Esimle suan ayrıyız telefonda soyledim, oyle ekstra surpriz filan yapmadım ben hemencecik soyledim:)

Ay insallah canım yaaa bide bizim dogum tarihleride aynı oluyor:). Esimle suan ayrıyız telefonda soyledim, oyle ekstra surpriz filan yapmadım ben hemencecik soyledim:)

ayy sanırım bende süpriz falan bekleyemicemmmmm :)

ay tabi nasip olursa
Allahım inşallaahhh umutlarımı boşa çıkarmaz yaaa:18:

ayy bu arada benim satta 10 Nisan dııııı :)))
Eger nasip olursa bana da şuan 4 hafta 4 günlük oluyom

ay ben çoştum yineeeee tamam sakinleşiyim

canımcııımmm, napıosun ne durumlardasıııınnnn???
bende yine enteresan durumlar var, geçen ay yaşadıklarım tekrar ediyo gibi:) önce baş ağrısı, şimdi de çok açık pembe azcık akıntı
geçen ayki direk kan gibiydi ama pembeydi adetimin başlangıcı ondan yerleşme mi acaba demiştim. bu sefer de akıntının kendisi açık pembe:))
nolcak benim bu halim

ayy sanırım bende süpriz falan bekleyemicemmmmm :)

ay tabi nasip olursa
Allahım inşallaahhh umutlarımı boşa çıkarmaz yaaa:18:

İnsallah canımm, hayırlısı olsun, simdi heyecanla senin sonucunu bekliyorum, bu topicte heyecan bitmeyecek:)

şimdi okudum bu mjını:)
hayırlısı canım benim. hiç çıkmıyo değil sonuçta. testini aldın dimi???
sabah erkenden yap ve hmn yaz sakın bekleme. meraktayız

Son düzenleme:
sen ne kadar zamandır istiyorsun ?

Benim biraz uzun hikaye aslinda gecen yil martta ilk bebegimi kaybettim kalbi durdu 10 haftalikti ekimde 2. Bos gebelik oldu 8 haftalik kurtaj oldum ve gectigimiz subatta da kimyasal gebelik yasadim canim toplamda 1.5 yil oldu iste hepsi Allah hepimize saglikli nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…