Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Maşallah canım kolay gelsin :)
Altından kalkarsın sen eminim :)
Boş kavanozdan mumluk nasıl oluyomuş kız?

Ben ütüyü seven nadir kadınlaranıımmm
pantolan kısmı biraz sıkıcı olsa da genel olarak zevkli geliyooo

hım süpürüp silmen bi saat sürmez tüm evin kolay gelsin sana da bana canım
YOK CNM 1 SAATE BİTİREMEM BEN BİRAZ MIZMIZIM :) SANADA KOLAY GELSİNNNN ŞEKERİMM :)

Bazı şeylerin araya girmesiyle aksayan programıma yemek yapmak ile devam ediyorum :)

not:koltuk örtülerimi hallettim

Hiç sorma canım ya.
Kasık ağrılarım dışında iyiyim.
Sen de ben gibi kaçaklardansın sanırım :)
:))) ewet canım yaa bu gebelik muhabbetleri iice bunalıma sokuor insanı hep belirti arıorum bu düşünceden kendimi kurtarmalıyım o yüzden çok sık girmemeye karar verdim bu arada sen hamileymissin sanırım tebrik ederim

uhibbike nasılsın canım nasıl gidior

Kızlar bisey sircam ben her gün sporunu yapıyorum ekmeği ve şekeri kestim ona rağmen kilo alıyorum vermek yerine yürüyüş yapma imksnim olmuyor ama her gün 1 sa spor yapıyorum ama kilo almama anlam veremyorum kan hapı kullanıyorum acaba ondanmi yoksa tiroitlerimde mi problem var bilgisi olan varmı

Özgeee biz artık gebelikten pek bahsetmiyoruz bak temizlik yemek derdimiz

Benim pek bilgim yok ama kan ilaçlarının kilo yaptıgını duymuştum tabi ne kadar dogrudur bilemem...
bende yürüyüş yapmayı çok istiyorum ama olmuyo yaa doya doya yürümeyi özledimmm

Azimle ütümü de bitirdim bugün :)

(aferin isteyen çocuklar gibiyim dimi)

neyse bi ders çalışmam kaldı istediğim kadar olmasa da biraz onu da yapıcm
herkese hayırlı akşamlar

saolasııınnnn:)
bende başladım bi yerden bakalım bitecek mi
GÜNAYDINNNN UHİİİİ :) DEDİĞİM GİBİ DÜN EWE GİTTİM VE BİR TELEFON TRAFİĞİ DERKEN BİR BAKTIM SAAT 18:30 EŞİM GELMİŞ AŞAĞIDA BENİ BEKLİYO KVYE GİDECEKTİK :) VE BEN HİÇBİRŞEY YAPAMADIMMM SEN YİNE İİSİNNN :)

CNM BENDE İKİ SENE KAN İLACI KULLANDIM HAPLAR İĞNELER TÜPLER VE 55LERDEN 65LERE ÇIKTIM VE ŞUAN 60IN ALTINA İNEMİYORUM MALESEF AMA TİROİDİNDE ETKİSİ VAR KİLODA BAKTIRMANDA YARAR VAR

Anladım canım benim.
Hayır hamile değilim aksine adetim tatlım.
Biriyle karıştırıyorsun sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…