uhibbuke canım bat 1 ekim canım günceller misin
luciiiiii profilde ki hatun sen misin çok havalııı
benim liste uzuuun
şimdi namaz kılıp ütüye başlıyorum ve bayaga bi var 2 saatten az sürmez eminim :)
sonra oturma odasının koltuk örtüleri serilecek(takıntılı biri oldugum için oda yarım saat sürer)
sonra akşam yemegi yapılacak ve bugün sınav için konu anlatım kitabından en az 100 sayfa konu ders calısılacak:)
vee evdeki boş kavanozları degerlendirmek için mumluk yapıcam(yani bugün boş vaktim kalırsa dinlenirken ugraş buldum :) )
ayy çook işim varmışşşş ben hala burdayım
iyi etmşsin ama kaldır bence de nazar falan degmesin :)evet benim kaldırıcam bugünlük koydum
Maşallah canım kolay gelsin :)
Altından kalkarsın sen eminim :)
Boş kavanozdan mumluk nasıl oluyomuş kız?
YOK CNM 1 SAATE BİTİREMEM BEN BİRAZ MIZMIZIM :) SANADA KOLAY GELSİNNNN ŞEKERİMM :)Ben ütüyü seven nadir kadınlaranıımmm
pantolan kısmı biraz sıkıcı olsa da genel olarak zevkli geliyooo
hım süpürüp silmen bi saat sürmez tüm evin kolay gelsin sana da bana canım
YOK CNM 1 SAATE BİTİREMEM BEN BİRAZ MIZMIZIM :) SANADA KOLAY GELSİNNNN ŞEKERİMM :)
:))) ewet canım yaa bu gebelik muhabbetleri iice bunalıma sokuor insanı hep belirti arıorum bu düşünceden kendimi kurtarmalıyım o yüzden çok sık girmemeye karar verdim bu arada sen hamileymissin sanırım tebrik ederimHiç sorma canım ya.
Kasık ağrılarım dışında iyiyim.
Sen de ben gibi kaçaklardansın sanırım :)
biraz geç oldu ama hoşbulduk canım :) iiyim ben şükür ii gidio sen nasılsınHos geldin ozgee nerelerdesin sen nasil gidiyo
uhibbike nasılsın canım nasıl gidiorevet yaa degişiklikler bayaga kafa karıştırıcı ama bazı özelligini sevdim mesela msj yazarken bayaga pratik olmuş ama alıntılanan msjlarımın bildirimini tam anlamakta zorlanıyorum ya
sancın nasıl oldu senin?
burda hava çok sıcak yaaa ben bugün piştim resmen
:))) ewet canım yaa bu gebelik muhabbetleri iice bunalıma sokuor insanı hep belirti arıorum bu düşünceden kendimi kurtarmalıyım o yüzden çok sık girmemeye karar verdim bu arada sen hamileymissin sanırım tebrik ederim
uhibbike nasılsın canım nasıl gidior
Kızlar bisey sircam ben her gün sporunu yapıyorum ekmeği ve şekeri kestim ona rağmen kilo alıyorum vermek yerine yürüyüş yapma imksnim olmuyor ama her gün 1 sa spor yapıyorum ama kilo almama anlam veremyorum kan hapı kullanıyorum acaba ondanmi yoksa tiroitlerimde mi problem var bilgisi olan varmı
GÜNAYDINNNN UHİİİİ :) DEDİĞİM GİBİ DÜN EWE GİTTİM VE BİR TELEFON TRAFİĞİ DERKEN BİR BAKTIM SAAT 18:30 EŞİM GELMİŞ AŞAĞIDA BENİ BEKLİYO KVYE GİDECEKTİK :) VE BEN HİÇBİRŞEY YAPAMADIMMMsaolasııınnnn:)
bende başladım bi yerden bakalım bitecek mi
inşallah kalkarım :)
boş kavanozu süsleyip içine küçük mum koycam :)
ama fırsat kalırsa tabiiii
CNM BENDE İKİ SENE KAN İLACI KULLANDIM HAPLAR İĞNELER TÜPLER VE 55LERDEN 65LERE ÇIKTIM VE ŞUAN 60IN ALTINA İNEMİYORUM MALESEFKızlar bisey sircam ben her gün sporunu yapıyorum ekmeği ve şekeri kestim ona rağmen kilo alıyorum vermek yerine yürüyüş yapma imksnim olmuyor ama her gün 1 sa spor yapıyorum ama kilo almama anlam veremyorum kan hapı kullanıyorum acaba ondanmi yoksa tiroitlerimde mi problem var bilgisi olan varmı
:))) ewet canım yaa bu gebelik muhabbetleri iice bunalıma sokuor insanı hep belirti arıorum bu düşünceden kendimi kurtarmalıyım o yüzden çok sık girmemeye karar verdim bu arada sen hamileymissin sanırım tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?