- 18 Haziran 2023
- 22
- 1
- 6
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3-4 gün daha bekle erken gebelik testi ile bak canım benimde öyle olmuştu belim kopacak gibiydi..İlişki üzerinden bugün 8 gün geçti dünden beri bel ağrısı yaşıyorum eğilince belim kırılıyor bacaklarıma kadar vuruyor ağrısı ama kasık ağrım yok yorumlayabilir misiniz soğuk mu aldım diye düşünüyorum yoksa yerleşme ağrısımı psikolojim bozuldu![]()
kalçalarımın tam üstü iki tarafta ayaktayken pek hissetmiyorum ama oturunca eğilip doğruluğunca çok kötü adetim günüme daha 14 gün var test için erken değil miCanım falza umutlanmadan yap testi...bu dmnemlerde stes falan çok etkiliyor stres yaoma bu arada bel ağrın yanlara doğru vuruyor mu, ve sık idrara öıkuyor musun
ciddi anlamda cok stres yapmanızı önermiyorum bende stres yaptığım icin nerdeyse tüm belirtileri hissediyor gibiydim yorumları okuyordum belirti olarak 1 saat sonra o belirtiyi hissediyordum o yüzden kendinizi rahat tutun o sekilde daha iyi anlarsınız biraz bekleyin umutlanmanız da sonrasında sonuc istediginiz gibi olmazsa kendinizi üzersinizkalçalarımın tam üstü iki tarafta ayaktayken pek hissetmiyorum ama oturunca eğilip doğruluğunca çok kötü adetim günüme daha 14 gün var test için erken değil mi![]()
Evet haklısınız rabbim hayırlısıyla en güzel vakitte bana herkese nasip etsin inşallahciddi anlamda cok stres yapmanızı önermiyorum bende stres yaptığım icin nerdeyse tüm belirtileri hissediyor gibiydim yorumları okuyordum belirti olarak 1 saat sonra o belirtiyi hissediyordum o yüzden kendinizi rahat tutun o sekilde daha iyi anlarsınız biraz bekleyin umutlanmanız da sonrasında sonuc istediginiz gibi olmazsa kendinizi üzersiniz
canım adetine daha 14 gün varmıs muhtemelen yumurtlsma dönemindesin daha bilmiyorsan diye söyliyim yumurtlama olmadan hamilelik olmaz, ovülasyon testleri var yumurtlsma takibi için onlsrdan alın bence yumurtlama günleriniz değerlendirinkalçalarımın tam üstü iki tarafta ayaktayken pek hissetmiyorum ama oturunca eğilip doğruluğunca çok kötü adetim günüme daha 14 gün var test için erken değil mi![]()
Benimde yumurtama günümdeki ilişkiden 7 gün sonra 2 gün kasık bel ağrım aldu kopacak tabiri yerinde olur. Sonra ağrı geçti şuan adetime 4 gün var hiç bir belirti yok ne adet belirtisi ne hamilelik belirtilerinden test falan yapmadım gecikme olursa yapıcamİlişki üzerinden bugün 8 gün geçti dünden beri bel ağrısı yaşıyorum eğilince belim kırılıyor bacaklarıma kadar vuruyor ağrısı ama kasık ağrım yok yorumlayabilir misiniz soğuk mu aldım diye düşünüyorum yoksa yerleşme ağrısımı psikolojim bozuldu![]()
Canım merhaba senin. Sonuç belli oldumu bende catlatma iğnesi yaptım on gün oldu adete sekiz gün var ama iki gündür feci bel ağrısı yaşıyorum ya ayaklara vuruyor kasıkta hiç bir şey yok ağrı falan kızlar ne olur bir yorumİlişki üzerinden bugün 8 gün geçti dünden beri bel ağrısı yaşıyorum eğilince belim kırılıyor bacaklarıma kadar vuruyor ağrısı ama kasık ağrım yok yorumlayabilir misiniz soğuk mu aldım diye düşünüyorum yoksa yerleşme ağrısımı psikolojim bozuldu![]()
merhaba adetime 2 gün var bel ağrım bugün dindi şimdi turuncu sarı arası akıntı ve göğüs hassasiyeti var göğüsler her adet döneminde oluyorda akıntı ilk defa yaşıyorum hasta olmaktan korkuyorum bakalım rabbim kısmet eder inşallah günüm geçerse de testi öyle yapacağımCanım merhaba senin. Sonuç belli oldumu bende catlatma iğnesi yaptım on gün oldu adete sekiz gün var ama iki gündür feci bel ağrısı yaşıyorum ya ayaklara vuruyor kasıkta hiç bir şey yok ağrı falan kızlar ne olur bir yorum
Bugün test yaptım adetimden 2 gün geçti pozitif rabbim herkese nasip etsin inşallahCanım merhaba senin. Sonuç belli oldumu bende catlatma iğnesi yaptım on gün oldu adete sekiz gün var ama iki gündür feci bel ağrısı yaşıyorum ya ayaklara vuruyor kasıkta hiç bir şey yok ağrı falan kızlar ne olur bir yorum
İnşallah rabbim nasip ederMerhaba aynı durumu ben yaşadım bana da dua edin lütfen![]()
Tekrar yaptın mı testMerhaba kizlar bende aynı durumdayım bugün hastalanmam lazımdı ama olmadı sabah test yaptım negatif çıktı kaset teste yapmıştım aşırı bel ve sırt ağrım var yaklaşık 6.7 gündür adet belirtilerim var ama olmuyor
Yapmadım canım adet de olmadım ne adet belirtisi var ne bebek yapmıyorum test negatif görmek istemiyorum çünkü bel ağrım sırt ağrım kasık ahrim hepsi geçti yani 5 günde adetim gecikti şimdilik beklemedeyimTekrar yaptın mı test
Benim adetimin üstünden 2 gün geçince pozitif gördüm tabi her Bünye farklı istersen kan testi verYapmadım canım adet de olmadım ne adet belirtisi var ne bebek yapmıyorum test negatif görmek istemiyorum çünkü bel ağrım sırt ağrım kasık ahrim hepsi geçti yani 5 günde adetim gecikti şimdilik beklemedeyim