Kuzenle evlilik konusunda başım dertteydi konular açmıştım...
Ve kapanmıyor canımı çok sıkıyor ve acıtıyor hala ikna peşindeler kuzen de bir türlü evlenmiyor ilk önce ablam çekti şimdi ben mutlu evlilik bana haram sanki...
Ondan başkasıyla evlenemez mişim zaten istediğim gibi bir aday da yok aslında tam olmasa da karşıma da çıktı ama cinsliklerim ve gururum sayesinde fırsat kaçtı...
Evlilik gibi derdim olmasa da evde kalmış muamelesi de görmek insanın içini acıtır...Aile huzurum yılın başından beri yok....
Ne yapmalı,siz olsanız ne yaparsınız?
Kuzenim ve ailesi benim ailemde istiyor bu fedakarlık işte....
Hayatım cehennem gibi evlenmiyorum diye dua ediyorum bu cendereden kurtulayım diye.
Aşk,sevgi,muhabbet benim için de önemli onlar aşkın geçeceğini mantıklı davranıp huzurun önemli olduğunu söylüyorlar...
Erkekler konusunda şansızım bir de endişeli bir şekilde dua ediyorum sizde edin...
Kuzen ilk önce ablama talipti önce onun bekarlığı zehir oldu şimdi benim....
Çocuk ilk önce benle konuşsaydı benimde tavrım sert olurdu araya aileler girince fedakarlık bekleniyor....
bunebiçim iğrenç birşeydir kusura bkmayında öyle ilk önce ablana talip oldu hayaller kurdu neler düşündü belki olmayınca sizinle evlenmek istiyorvalla ben olsam ablam için hayaller kuran bi insanı (zamanında) koca olarak düşünemem zaten sende istemiyorsun bu aile baskısı nedir yaa
Ailem bu kişinin uygun olduğunu bundan başkasının olmayacağını söyleyip fedakarlık istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?