MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi piramses1982
-
Tamam da bosanma arifesindeyken "esimmmm almanyaaa" diye yirtindigim icin dondum buraya. Bosanamiyorum!!!! Cunku yalniz kalicam, orrada kalicam, oturum gidecek....belki bir daha kimse benimle olmayacak, yalniz mutsuz geberip gidicemAyrıca kimse sizin eğitiminiz için para vermek zorunda değil.
Kendi eğitim masrafınızı kendiniz karşılayın bir zahmet.
Sizinle hayat geçmez.
Her adımınız kararsızlık,tutarsızlık.
Burada yüzlerce yorum yapılmış size.
Hala dalga geçer gibi konu açıp aynı şeyi soruyorsunuz.
Adamla boşanın da bir rahat nefes alsın.
Bu ne ya.
Ya Hu!Dalga gecmiyorum. Yorumlarin yarisi kal yurtdisinda daha ne istiyorsun, diger yarisi don doktorana.
Corba oldum, zaten perisan durumdayim iyice corba oldum
Siz fedakarlık değil bencillik yapıyorsunuz.Tamam da bosanma arifesindeyken "esimmmm almanyaaa" diye yirtindigim icin dondum buraya. Bosanamiyorum!!!! Cunku yalniz kalicam, orrada kalicam, oturum gidecek....belki bir daha kimse benimle olmayacak, yalniz mutsuz geberip gidicem
Bugun dedim ki "bak yuksek lisansa cevireyim, o zaman 1 yil ders var, ders aralarinda gider gelirim, sonra tezi almanyada yazarim, biram da egitimime devam edeyim" "evlenmeden once almanyada yasayacagimizi kararlastirdik, gidersen bosanirim"bunun konuyla alakası ne?
orada kalmaya da kendi çıkarın için devam etmek istiyorsun.
dönsen yine kendi çıkarın doktoran için.
fedakarlık yaptığın durum ne tam olarak?
Tamam da bosanma arifesindeyken "esimmmm almanyaaa" diye yirtindigim icin dondum buraya. Bosanamiyorum!!!! Cunku yalniz kalicam, orrada kalicam, oturum gidecek....belki bir daha kimse benimle olmayacak, yalniz mutsuz geberip gidicem
Bugun dedim ki "bak yuksek lisansa cevireyim, o zaman 1 yil ders var, ders aralarinda gider gelirim, sonra tezi almanyada yazarim, biram da egitimime devam edeyim" "evlenmeden once almanyada yasayacagimizi kararlastirdik, gidersen bosanirim"
Yani egitimimi feda,ediyorum, doktorayi yuksek lisansa cevirmeyi kabul ediyorum, daha ne olsun
Son konunuz olmayacağı kesin.
Ayrıca konu farklı değil, hep aynı,
sadece başlık farklı.
Ama ben yorum yapmayacağım artık sizin konularınıza,gündeminiz hep aynı,
bozuk plak gibi takıldınız kaldınız,
Almanya'da kocamla mı kalayım?
Ailemin yanına İstanbul'a dönüp doktoramı mı tamamlayayım?
Kocamla kalırsam doktora yanıyor, ayrıca kocam benim için fedakarlık yapmıyor.
Uzun mesafe koşusu için 250 Euro ödeyecek ama benim eğitimim için para vermez.
İstanbula dönsem kocam beni boşayacak.
Hem pastam dursun, hem karnım doysun istiyorum, bu nasıl olacak?
Bilmeyenler için özet geçtim,bir hayır duanızı alırım artık konuyu okuyan arkadaşlar...
Diger kadinlarin bu durumda oldugunu dusunmuyorum, kimseye haksizlik etmeyelim.Ya Hu!
Siz hayatınızı etkileyecek kadar önemli bir kararı, burda hiç tanımadığınız insanların yorumlarına göre mi vereceksiniz?
Oldu olacak bir anket başlatın,
dön diyenler,kal diyenler diye.
Artık hangi taraf kazanırsa siz de ona göre ya eşinizle kalırsınız ya da İstanbul'a dönersiniz.
Hey Allahım,eğitimli,yaşını,başını almış,
doktora yapacak seviyeye gelmiş kadınlarımız bu durumdaysa benim söyleyecek sözüm yok.
Ben zaten sizi kastettim,çevremde başka bir örnek yok sizin gibi,nev'i şahsına münhasır birisiniz.Diger kadinlarin bu durumda oldugunu dusunmuyorum, kimseye haksizlik etmeyelim.
Delirecek kadar kararsiz olan benim!
Ve benim icin dogru olanin ne oldugunu goremiyorum, bildiginiz kor oldum,
Mantikli olani goremiyorum....
Yine mi sen doyenler olacak....
Yok bu sefer konu....
Esiniz icin ne zaman tum hayatimizi degistirecek "fedakarlik" yapardiniz? Ve bu fedakarlik tek tarafli, herseyi sadece siz yapiyorsunuz, "sartlarim bu yoksa bosaniyoruz" diyorsa ve nefesiniz kesiliyorsa?
Fedakarlik yaptigim durum doktoram....bosanma donenimizde, ilk seferinde yapamadigim icin icimdecuhde kaldigim doktoraya baska bir uni.de tekrar basladi.. kabul alinca o kadar mutkuydum ki, esimin adini agzima almiycam diyordum. Ancak 3 gun gecti "esiimmm almanyaaa oturum" demeye basladim ve araya araci koyarak gozum hicbirseyi gormeden bastim geldim. Ailem bile evlatliktan reddetti. Gelince "ay ben ne yaptim doktoram" dedim, gidersen bosaniriz dedi, cunku minimum 5 yil. Bugun dedim ki "bak yuksek lisansa cevireyim, o zaman 1 yil ders var, ders aralarinda gider gelirim, sonra tezi almanyada yazarim, biram da egitimime devam edeyim" "evlenmeden once almanyada yasayacagimizi kararlastirdik, gidersen bosanirim"önceki sayfa da sordum fedakarlık yaptığınız durum ne?
Fedakarlik yaptigim durum doktoram....bosanma donenimizde, ilk seferinde yapamadigim icin icimdecuhde kaldigim doktoraya baska bir uni.de tekrar basladi.. kabul alinca o kadar mutkuydum ki, esimin adini agzima almiycam diyordum. Ancak 3 gun gecti "esiimmm almanyaaa oturum" demeye basladim ve araya araci koyarak gozum hicbirseyi gormeden bosandim. Gelince "ay ben ne yaptim doktoram" dedim, gidersen bosaniriz dedi, cunku minimum 5 yil. Bugun dedim ki "bak yuksek lisansa cevireyim, o zaman 1 yil ders var, ders aralarinda gider gelirim, sonra tezi almanyada yazarim, biram da egitimime devam edeyim" "evlenmeden once almanyada yasayacagimizi kararlastirdik, gidersen bosanirim"Fedakarlık feda etmekten gelir. Fedakarlık kavramına karşıyım. Bir kişi kendisini feda ederek bişeyleer yapmamalı. Karşı taraf sen bunu yaparsan ben de bunu yapacapım gibi karşılıklı olursa olabilir.. İstediği şey neydi ki onu yazmamışsınız..
Kadınlar zaten karşılıklı ilişkilerde yeterince kendilerinden çok başkasını düşünüyorlar bir de böyle beklenti oluyor ya karşı taraftan sinir bozucu..
Evlendigimizde almanyaya tasinma ortak kararimizdi, sen kararimiza uymuyorsun, ben yanimda olan kadin istiyorum, yoksa bosaniriz diyor.Fedakarlık feda etmekten gelir. Fedakarlık kavramına karşıyım. Bir kişi kendisini feda ederek bişeyleer yapmamalı. Karşı taraf sen bunu yaparsan ben de bunu yapacapım gibi karşılıklı olursa olabilir.. İstediği şey neydi ki onu yazmamışsınız..
Kadınlar zaten karşılıklı ilişkilerde yeterince kendilerinden çok başkasını düşünüyorlar bir de böyle beklenti oluyor ya karşı taraftan sinir bozucu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?