ön yargılı davranıyorsunuz.bende 1 sene önce kanser olma alasılıgım vardı ameliyet oldum.şimdi iyiyim bu arada oglumda çok büyk bir ameliyat geçirdi 3 sene önce şu an çok yıpranmış durumdayım.eşim 9 kardeş sadece çok iyi niyetli oldugum için böyle düşünüyolar bende pisikolajim iyi olmadıgını bunun sonunda bende kötü duruma düşecegimi düşünüyorum.
sen de kendince haklısın ama onların size şuan ihtiyacı var sabır dileyin ve dayanmaya çalışın ALLAH rızası için deyin ve güç alın
dostluk kötü günde belli olur, herkes gerçek yüzünü göstermektedir,
vede kötü günler geçtiğinde kimler yanımdaydı deniliyor yanımda olmayanlar ise iyi günümdede yanımda olmasada olur deniyor!!![FONT="Arial Black"]unutma[/FONT]
dostluk kötü günde belli olur, herkes gerçek yüzünü göstermektedir,
vede kötü günler geçtiğinde kimler yanımdaydı deniliyor yanımda olmayanlar ise iyi günümdede yanımda olmasada olur deniyor!!![FONT="Arial Black"]unutma[/FONT]
ön yargılı davranıyorsunuz.bende 1 sene önce kanser olma alasılıgım vardı ameliyet oldum.şimdi iyiyim bu arada oglumda çok büyk bir ameliyat geçirdi 3 sene önce şu an çok yıpranmış durumdayım.eşim 9 kardeş sadece çok iyi niyetli oldugum için böyle düşünüyolar bende pisikolajim iyi olmadıgını bunun sonunda bende kötü duruma düşecegimi düşünüyorum.
peki onların evlerini satıp oraya taşınma durumları yokmu?yada ne biliyim ev kiralama falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?