- 2 Aralık 2015
- 32.688
- 108.506
- 598
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Seveceğimden eminim,damak tadıma uygun bir tarif,malzemelerden belli.Ablacım teşekkür ederim,tadı çok güzel özellikle sarımsak tadını veriyor diyebilirim. Deneyince seveceğine eminim detaylı anlatmaya çalıştım.
Güzel bakan gözlerin için ayrıca teşekkür ediyorum
Saolasın canım teşekkür ederimcok guzeeeeel cıtır patlıcan tam benlikkellerine saglık
Canım çok teşekkür ederimEllerinize sağlık yarışmada başarılar
Oyy hanım ablam benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinHarika olmuş hepside,ellerine sağlıkhele fellah köftesine bayılırım baiarılar diliyorum yarışmada..
Oyy hanım ablam benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Hepsi senin olsun ne demek ablacımRica ederim hayatım ne demek,fellah löfteyi ben alayım mümkünse
Köftenin üzerine maydonoz çok hoş oluyor nacizane tavsiyem
Saolasın canım teşekkür ederimFellah koftryi cok srverim elinize saglik
Hepsi senin olsun ne demek ablacım
Bende maydanoz koyuyorum da bu seferlik böyle yaptım görüntüsünü kapatmasın diye, çok yakışıyor gerçekten
Teşekkür ederim sağol :))
Evet çok yakışıyor maydonoz,böylede çok güzerl olmuş
Bende bayılırım yapayım dedimFellah köfteye bayılırım
Teşekkür ederim ablacım ilkini aldık bakalımEline saglık makyajseverim :68;
Canım madalyanda hayırlı olsun çok yakışmış
Tam ben yazacaktım sen yazmışsınEllerine ,emeğine sağlık canım
Fellah köftesine bayılırım..
Bizim orada bu köfteye sıkma köfte deniyor..Birde söylemeden geçemiyeceğim hamuru bıçakla kesmişsin..Biz elimizde sıkarız..İlk bu tür köfteleri yapmaya başladığımda bende tahtada kesip şekil vermiştim...Akraba çevremde hala dillerdedir :)
Daha 6.sınıfa gidiyordum...Akïl etmem şaşırtmıştı çevremi:)Annem evde olmadığı zamanlar yapıyordum.
İşin özü görünce bir tebessüm ettim ;çok hoşuma gitti...Çok uzattım galiba
Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim tatlımEllerine sağlık canım fellah köftesi enfes gözüküyor . Ben bol sarımsaklı şekilde çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?