- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
Burda çok süper sunumlar yapıyorlar biraz örnek alırsak zamanla yaparız diye düşünüyorum benndesunum konusunda bende biraz başarısızım yaane yapalım öğrenicez
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda çok süper sunumlar yapıyorlar biraz örnek alırsak zamanla yaparız diye düşünüyorum benndesunum konusunda bende biraz başarısızım yaane yapalım öğrenicez
![]()
ya çok teşekkür ederim bendeOyumun Kime gideceği belli oldu.
Eline sağlık. Çok güzel duruyor.
süper bencede yorumları beklerim o zamanGelip gidip bu tarife bakiyorum.
Daha once de yorum yazmistim, bulgur yag sarimsak uclusune bayiliyorum.
Ben bunu yapicam aksama
Sonucu yazarim :)
Teşekkürlerya çok teşekkür ederim bendebu arada imzanı biraz geç algıladım koptum ama çok anlamlı
süper bencede yorumları beklerim o zaman![]()
ya çok teşekkür ederim bendebu arada imzanı biraz geç algıladım koptum ama çok anlamlı
süper bencede yorumları beklerim o zaman![]()
Ben iki kisiye senin olculerde yaptım.
Mide fesadi gecirdik![]()
Teşekkür ederim bendeEllerine sağlık , başarılar dilerim .
Sık yaparım , fazla yapıp buzluğa da atanlardanım .
Teşekkür ederimUzun zamandır canım cekiyor ama yaptıgımda kendimi tutamayıp fazla yiyorum diye yapmıyorum
(Zira vermem gereken çoook kg var :) )
Ellerinize sağlık gercekten güzel görünüyor tekrar aklıma düşürdünüz :)
Yarışmada başarılar![]()
Teşekkür ederimbende kilo vermeye çalışıyorum ya ama buralarda da takılıyorum nasıl olacaksa bu iş
az yedim yaptıklarımi dağıtım çok yemeyim diye
![]()
Benimde sözüm ve kendime belli hedeflerimde belli tarifleri deniyorumBugün bende yemek topiğinden çıkmadım nasıl diyetteyseeemmm
geçen yarışmanın birincisi lahmacun böregi aklımda şuan dört dönüyoooo ayyy töbeler olsun
tekrar başarılar dileriimm![]()
Teşekkür ederimharika görünüyorrrr ...ellerinize sağlık,başarılar dilerim :)