- 20 Kasım 2020
- 130
- 165
- 18
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım hayırlı olsun BebişinMerhaba Canlar :)
Ben Femara ile hamile kaldım bin şükür Rabbime ve ikinci denemede hamile kaldığım için elimde ilaç kaldı.
Biraz pahalı bi ilaç o yüzden de hediye etmek isterim gerçekten ihtiyacı olan birine.
Buraya yazanlardan birine hediye edeyim
Merhaba Canım :)Merhaba canım hayırlı olsun Bebişinbenim ihtiyacım yok ama bir şey sormak isterim bende femara kullanıyorum hatta şu an iğnenin 10. Günündeyim merak ediyorum sende belirtiler var mıydı kaç yumurtan vardı bir de pko muydun? Kusura bakma biraz çok sordum ama
![]()
Senin adına çok sevindim gerçekten canım hamişlerin duası kabul olurmuş benim içinde dua edersen çok mutlu olurumMerhaba Canım :)
Pko hastasıydım canım genç kızlığımdan beri adetim düzensizdi zaten sonra 1,5 sene bebek olmadı Femarayı kullandı doktorum benim hep tek yumurta oluşuyordu. İlki 29 mm olduğu için çatlatma iğnesi vermedi bana zaten o ay bebek olmadı. Adet oldum.
Sonra ikinci kez kullandım ilacı bi kontrole gittim 17 mm çıktı yine tek yumurta Doktorum daha sağlıklı bi yumurta dedi çatlayacak mı diye bakalım ona göre iğne vereyim dedi.
Muayeneye bi gittim yumurta olmuş 27 mm çatlamamış tabi büyüdüğü için iğne vermedi yine sadece rahim duvarımın kalınlığını çok beğenmişti.
Gelelim belirtilere o kadar azdı ki belirti herşeyim bir ay önceki adet belirtileri ile aynıydı. Mesela kasık ağrısı ve göğüs ağrısı gibi başka da bişey hissetmedim. 4 gün geciktim ben doktor da test yapalım dedi vee bin şükür ki hamileyimmm :) Femara çok iyi bir ilaç gerçekten de
Merhaba, ilac duruyormu bi arkadasim sormustu eger duruyosa onu yonlendiriyim, ucret karsiligi alablr :)Merhaba Canlar :)
Ben Femara ile hamile kaldım bin şükür Rabbime ve ikinci denemede hamile kaldığım için elimde ilaç kaldı.
Biraz pahalı bi ilaç o yüzden de hediye etmek isterim gerçekten ihtiyacı olan birine.
Buraya yazanlardan birine hediye edeyim
Merhaba duruyor ilaç ücret istemiyorum hediye edeceğim sadece kargo parasını ödemesi yeterli.Merhaba, ilac duruyormu bi arkadasim sormustu eger duruyosa onu yonlendiriyim, ucret karsiligi alablr :)
Canım umutlar asla tükenmez biliyor musun istemekten asla vazgeçme bende dua edeceğim sana bol bolSenin adına çok sevindim gerçekten canım hamişlerin duası kabul olurmuş benim içinde dua edersen çok mutlu olurum
Benim bu ay iki yumurtam oldu biri 19 mm biri 20 mm kadar. İğne vurulduktan iki gün sonraya kadar baya kasık ağrım ve şeffaf akıntım oldu ama sonra bunlar kesildi. Simdi sadece ara ara sarı renkte kokusuz akıntım geliyor başka da hiçbir şey yok o yüzden pek umudum kalmadı ama hayırlısı olsun artık![]()
Amin Allah razı olsun senden canımCanım umutlar asla tükenmez biliyor musun istemekten asla vazgeçme bende dua edeceğim sana bol bol
Senden de canım benimAmin Allah razı olsun senden canım
İhtiyac giderildi baskasndan bulduk tskMerhaba duruyor ilaç ücret istemiyorum hediye edeceğim sadece kargo parasını ödemesi yeterli.
Rica ederim ne demekİhtiyac giderildi baskasndan bulduk tsk![]()