Gebeliğe Hazırlık Femara ile gebe kalan var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seymanur12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
146
141
33
Kızlar femara ile hamile kalan var mi. Bu ay doktor kontrolünde başladım geçen hafta çarşamba günü yumurtam 11cm di. Pazartesi gel bakalım dedi. Cumartesi günü ağrım oldu. Pazartesi günü gittiğimde doktor büyük ihtimalle çatlamış dedi. Cumartesi günü başladık gün aşırı ilişkiye. Daha devam etmeli miyim. Kasık ağrım var. Hamilelik bu kadar erken belirti vermez herhalde

Ben de bu ay ilk defa femara kullandım 5 gün günde 1 tane ptesi bitti yarın kontrolüm var inşallah işe yaramıştır. Pko var 2 yıldır bebiş istiyorum bir kaybım var. Merak ettim takip edeyim ben de canım. Belirti için erken gibi ama yerleşiyor da olabilir çünkü 6 günde rahme varıyormuş ctesi döllendiyse bir ihtimal olabilir tabi testlerde çıkmaz henüz Siz kaç gün günde kaç tane kullandınız ilk femara kullanışınız mı? Hayırlısı olur inşallah

Ben adetin 3.hünü başladım 5 gün kullandım. İnşallah bu defa tutar. Benim eşimden kaynaklıdı sorun. Bu ay onun sonuçları da güzel çıktı. Ümitliyim bu ay da inşallah hüsran olmaz sonum

Ben adetin 3.hünü başladım 5 gün kullandım. İnşallah bu defa tutar. Benim eşimden kaynaklıdı sorun. Bu ay onun sonuçları da güzel çıktı. Ümitliyim bu ay da inşallah hüsran olmaz sonum
İnşallah Sizde problem yoksa neden femara kullandınız ki yumurta gelişimi ve rahim duvarı kalınlığınız normalse gerek yok aslında... Her gün bir tane mi kullandırttı doz nasıldı canım?

İnşallah Sizde problem yoksa neden femara kullandınız ki yumurta gelişimi ve rahim duvarı kalınlığınız normalse gerek yok aslında... Her gün bir tane mi kullandırttı doz nasıldı canım?
Hormonlarim normal di ama son 2 ay da adet düzensizliği ve rahim duvarı incelmesi oldu. Eşimin de bu ay sonuçları güzeldi Onun için denedi doktor

Hormonlarim normal di ama son 2 ay da adet düzensizliği ve rahim duvarı incelmesi oldu. Eşimin de bu ay sonuçları güzeldi Onun için denedi doktor
Heh tamam işte bu da çok büyük bir problem canım benim de öyle ilk defa bu ay oldu normalde geç de olsa adet oluyordum yumurtlama oluyordu bu ay yumurtlama olmamış ve rahim duvarı kalınlaşmamış ondan verdi... Hayırlısı bakalım beni de haberdar et olur mu? Bir de yumurtlama testi yapıyor musun? Geçen ctesi mi oldu yumurtlama doktor ne dedi rahim duvarı kalınlaşmış mı?

Yumurta testi yapmıyorum canım. Doktor takip etti. Bu ay. Pazartesi günü gittiğimde çatlamış dedi. Kasik ağrım var. Bakalım bir kaç gün geçsin erken gebelik testi yapıp yazicam buraya

Yumurta testi yapmıyorum canım. Doktor takip etti. Bu ay. Pazartesi günü gittiğimde çatlamış dedi. Kasik ağrım var. Bakalım bir kaç gün geçsin erken gebelik testi yapıp yazicam buraya
Anladım canım ben yine de yumurtlama testi de yapıyorum belki sen de yapmışsındır dedim kasık ağrısı yumurtlama sırasında da oluyor ya 2. kez yumurtlama oluyordur belki diye hayırlısı olsun 6-7 gün sonra yapsan çıkar bence çünkü ctesi yumurtlama olsa pazar döllenme olsa haftaya pazar bat günün oluyor. Haftaya perş-cuma erken testte çıkar

Ay hadi İnşallah güzel haber paylaşırız birbirimizle

merhabalarr :) femara tedavisi ne işe yarıyor acaba ? bilgi verebilirmisiniz.

Merhaba :) Femara yumurta kalitesini artırıyor canim. Tek ve kaliteli yumurta oluşmasını destekliyor
iğnelerdenmiii o bende başka bişe sandımm benimki hangisiydi unuttum aşılama olacağım zaman
yumurta kalitesi yükselsi yumurtalar oluşssun diye iğne vermişti banada heralde onun gibi bişe

iğnelerdenmiii o bende başka bişe sandımm benimki hangisiydi unuttum aşılama olacağım zaman
yumurta kalitesi yükselsi yumurtalar oluşssun diye iğne vermişti banada heralde onun gibi bişe
İğne değil canim hap. Hap kullandiktan sonra çatlama olmazsa ovitrelle iğne ile çatlatma sağlanıyor. Benim yumurta kendisi çatlamışti onun için iğne ye gerek kalmadı. 2 ay daha doğal yollardan olmazsa 3 ay aşılama denenecek öyle de olmazsa tüp bebege yönlendirecek doktorum

anladımm ovitrelle bende olmuştumm çatlamıştı ama doğal yollada olmadıı maalesef
bende tüp bebeğe geçiyorum bu ay hayırlısı
senin için de hayırlısı olsun şindiden

anladımm ovitrelle bende olmuştumm çatlamıştı ama doğal yollada olmadıı maalesef
senin için de hayırlısı olsun şindidene
T
Teşekkür ederim canım senin için de hayırlısı olsun inşallah. Dua et bana

Reactions: Jou
Teşekkür ederim canım senin için de hayırlısı olsun inşallah. Dua et bana

Benim doktoruma seninkiyle aynı yolu izliyor canim. Bu adetimin 5.gunu başlattı 5 gun kullandım. 4 gun ara verip 5.gun iliskiye girin dedi bakalim denicez ilk kez bu ay. Ama ben femarayi kullandigim icin sanirim adetim bitmedi gitti normalde 7 gun sürer bu sefer 11 gun sürdü. Tam kanama gibi değil de aralıklı aralıklı kanama oldu. Sen de böyle bir şey oldu mu

1 senedir deniyoruz biz de. 3 tedavi yöntemi öneriyorum dedi bis beklemek istemeyen çiftler için dedi. 1.si femara 2.si asilama 3.su tüp bebek. Femarayi 6 ay öneriyorum dedi. Ama ben o kadar beklemem dedim olmazsa gelirim dedim tamam dedi. Insallah hayirlisiyla olur da bu ay isteyenlerin başka bir şey denemeyiz

Evet canım ben geçen ayda femara yi kullandım ama covid oldum gidemedim doktor a. Bu ay adetim 3 gün geçti 2 gün kahverengi leke geldi sonra adetim başladı 11 gün sürdü ve çok fazla kanamam oldu. Hatta kontrol e gittim adetim bitmisti doktor ultrason la bakarken bastırdı karnıma o anda yine kanamam olmuş. Femara nin etkisiymis araştırmalarıma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…