Gebeliğe Hazırlık Femara ile gebe kalan var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorum da aynı şeyi söyledi. Bizde 2 yıldır istiyoruz. Umarım tüp bebege kadar gitmeden olur hamile kalırız. güzel haberi alırsan yaz buraya

Ben femerayla hamile kaldım ama malesef düşük yaptım inş sizde güzel haberler alırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız

Ben de oyle gordum canim doktora da sordum hapin etkisidir dedi ama uzun uzun sürünce insan tedirgin oluyor neyse ki dünden beri yok. Zaten yarin iliski gunu doktorun verdiği süreye göre. Beni çağırıp yumurta kontrolü yapmadı. Yapicam da demedi. Bakalim denicem bu ay. Insallah güzel.haberlerimiz olur da yazarız burdan. Benim görünen bir sorunum yok şükür eşimin de yok yumurta da oluşuyordu ama boş beklemek istemiyorum diyorsan bu hapı öneririm dedi doktor yüzde 7 şans oranı var fazla yok dedi. Senin var miydi bir problem?

Aslında yumurta takibi yapmalıydı doktorunuz. Canım bence ovulasyon testi al sen yap daha da verimli olur senin için hem o günü de kacirmamis olursun. Şuan benim de görünür bilinir bir problemim yok. 11 gün kaldı adetime bir kaç gün sonra adet belirtim olmazsa erken Gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Sonucu yazarım inşallah. Sende yaz

Oyle yapicam zaten canım. Ovulasyon testleri var öyle de kontrol edicem. 1 gun arayla 3 4 kez ilişki demisti ama ben hem öyle yapıp hem ovulasyom takibi yapmayı düşünüyorum. Ben daha yumurtlamaya gelmedim canım senin gelmis zamanı. Insallah güzel haberlerini aliriz

İnşallah canım benim cumartesi günü çatlama oldu. O gün itibariyle gün aşırı ilişkiyle çalışıyoruz . Kasik ağrım çok var. Bir iki gün daha geçsin erken gebelik testi yapayım diyorum bakalım.

Merhabalar bende femara ilk kullanımında hamile kaldım şükürler olsun
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Masallah sagkikla kucaginiza alin insallah Bende bugun basladim femara kullanmaya 5gun sabag aksam kullancam 10.gun kontrole gitçem insallah,bugun doktora heyacandan sormayi unuttum ilaç kullanirken ve 5. Gunden sonra iliski olcakmi yoksa yumurta çatladiktan sonrami olcak

Beni kontrole ilacı kullandıgım 11.13 günler çağırdı ovulasyon testi yapmamı söyledi günleri yakaladım doktoruma gönderdim sonucu yumurtlama günlerini değerlendirdim rabbim verdi şükürler olsun

Beni kontrole ilacı kullandıgım 11.13 günler çağırdı ovulasyon testi yapmamı söyledi günleri yakaladım doktoruma gönderdim sonucu yumurtlama günlerini değerlendirdim rabbim verdi şükürler olsun
Saglikla kucaginiza alin insallahBu ovulasyon testini eczanelerden mi aliyoruz,beni 10.gun çagirdi,sukur suan iyi hersey normal dedi bakalim hayirliysa hayirlisiyla Allah'im saglikla nasip etsin insallah,benim 7yasinda çok sukur bir oglum var kadesi olsun çok istiyor 3yildir korunmuyorum ama onceden gitmemistim doktora

Ben trendyoldan almıstım canım laboquick çok da iyi bence tavsiye ederim

Bende de pko var femara kullandım bundan önce klomen kullanmıştım o hiç işe yaramamıştı. Yumurtalıklarım şişti doktor 1 gün arayla ilişkiye gireceksin dedi 1 günü atladık o gün yada bir gün öncesi çatlamış yumurtalarım ilişkiye girmediğim gün çatlamış hay böyle şansa dedim doktorumda kızdı haliyle boşunamı uğraşıyoruz diye. Neyse pazartesi salı tekrar gir ilişkiye çarşamba gel dedi yarın gidicem yumurtalıklarım daha şişliği inmemişti pazartesi günü şimdi ne olacak çok merak ediyorum ben daha rahim filmi falan çekilmedim ama hormon testlerim güzel çıkmıştı sizde durumlar ne olumlu sonuçlar aldınızmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…