- 3 Haziran 2021
- 146
- 141
- 33
- Konu Sahibi Seymanur12
-
Benim doktorum da aynı şeyi söyledi. Bizde 2 yıldır istiyoruz. Umarım tüp bebege kadar gitmeden olur hamile kalırız. güzel haberi alırsan yaz buraya1 senedir deniyoruz biz de. 3 tedavi yöntemi öneriyorum dedi bis beklemek istemeyen çiftler için dedi. 1.si femara 2.si asilama 3.su tüp bebek. Femarayi 6 ay öneriyorum dedi. Ama ben o kadar beklemem dedim olmazsa gelirim dedim tamam dedi. Insallah hayirlisiyla olur da bu ay isteyenlerin başka bir şey denemeyiz
Ben femerayla hamile kaldım ama malesef düşük yaptımKızlar femara ile hamile kalan var mi. Bu ay doktor kontrolünde başladım geçen hafta çarşamba günü yumurtam 11cm di. Pazartesi gel bakalım dedi. Cumartesi günü ağrım oldu. Pazartesi günü gittiğimde doktor büyük ihtimalle çatlamış dedi. Cumartesi günü başladık gün aşırı ilişkiye. Daha devam etmeli miyim. Kasık ağrım var. Hamilelik bu kadar erken belirti vermez herhalde
İnşallah canım. Peki sonradan tekrar hamile kalabilirim miBen femerayla hamile kaldım ama malesef düşük yaptıminş sizde güzel haberler alırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
Amin inşallah canım gözün aydın darısı başıma inşallahMerhabalarbende femara ilk kullanımında hamile kaldım şükürler olsun
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Daha yeni düşük yaptım 2. Kaybım buİnşallah canım. Peki sonradan tekrar hamile kalabilirim mi
İnşallah canım. Sen de en kısa zamanda hayırlısı ile kucağına alırsın inşallahDaha yeni düşük yaptım 2. Kaybım bufemera etkili bi ilaç gerçekten inş sende hamişsindir
Ben de oyle gordum canim doktora da sordum hapin etkisidir dedi ama uzun uzun sürünce insan tedirgin oluyor neyse ki dünden beri yok. Zaten yarin iliski gunu doktorun verdiği süreye göre. Beni çağırıp yumurta kontrolü yapmadı. Yapicam da demedi. Bakalim denicem bu ay. Insallah güzel.haberlerimiz olur da yazarız burdan. Benim görünen bir sorunum yok şükür eşimin de yok yumurta da oluşuyordu ama boş beklemek istemiyorum diyorsan bu hapı öneririm dedi doktor yüzde 7 şans oranı var fazla yok dedi. Senin var miydi bir problem?Evet canım ben geçen ayda femara yi kullandım ama covid oldum gidemedim doktor a. Bu ay adetim 3 gün geçti 2 gün kahverengi leke geldi sonra adetim başladı 11 gün sürdü ve çok fazla kanamam oldu. Hatta kontrol e gittim adetim bitmisti doktor ultrason la bakarken bastırdı karnıma o anda yine kanamam olmuş. Femara nin etkisiymis araştırmalarıma göre
Insallah bu sefer saglikla kucağınıza alırsınızBen femerayla hamile kaldım ama malesef düşük yaptıminş sizde güzel haberler alırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
Aslında yumurta takibi yapmalıydı doktorunuz. Canım bence ovulasyon testi al sen yap daha da verimli olur senin için hem o günü de kacirmamis olursun. Şuan benim de görünür bilinir bir problemim yok. 11 gün kaldı adetime bir kaç gün sonra adet belirtim olmazsa erken Gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Sonucu yazarım inşallah. Sende yazBen de oyle gordum canim doktora da sordum hapin etkisidir dedi ama uzun uzun sürünce insan tedirgin oluyor neyse ki dünden beri yok. Zaten yarin iliski gunu doktorun verdiği süreye göre. Beni çağırıp yumurta kontrolü yapmadı. Yapicam da demedi. Bakalim denicem bu ay. Insallah güzel.haberlerimiz olur da yazarız burdan. Benim görünen bir sorunum yok şükür eşimin de yok yumurta da oluşuyordu ama boş beklemek istemiyorum diyorsan bu hapı öneririm dedi doktor yüzde 7 şans oranı var fazla yok dedi. Senin var miydi bir problem?
Amin inşallah malesef 2 kez düşük yaptım ben şu an gebe diilimInsallah bu sefer saglikla kucağınıza alırsınızallah isteyen herkese versin inşallah saglikla.
En hayırlı zamanda nasip etsin size bana ve isteyip bakabilecek herkese İnşallahAmin inşallah malesef 2 kez düşük yaptım ben şu an gebe diilim
Oyle yapicam zaten canım. Ovulasyon testleri var öyle de kontrol edicem. 1 gun arayla 3 4 kez ilişki demisti ama ben hem öyle yapıp hem ovulasyom takibi yapmayı düşünüyorum. Ben daha yumurtlamaya gelmedim canım senin gelmis zamanı. Insallah güzel haberlerini alirizAslında yumurta takibi yapmalıydı doktorunuz. Canım bence ovulasyon testi al sen yap daha da verimli olur senin için hem o günü de kacirmamis olursun. Şuan benim de görünür bilinir bir problemim yok. 11 gün kaldı adetime bir kaç gün sonra adet belirtim olmazsa erken Gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Sonucu yazarım inşallah. Sende yaz
Oyle yapicam zaten canım. Ovulasyon testleri var öyle de kontrol edicem. 1 gun arayla 3 4 kez ilişki demisti ama ben hem öyle yapıp hem ovulasyom takibi yapmayı düşünüyorum. Ben daha yumurtlamaya gelmedim canım senin gelmis zamanı. Insallah güzel haberlerini aliriz
Amiiin inşallahEn hayırlı zamanda nasip etsin size bana ve isteyip bakabilecek herkese İnşallah
Masallah sagkikla kucaginiza alin insallahMerhabalarbende femara ilk kullanımında hamile kaldım şükürler olsun
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Beni kontrole ilacı kullandıgım 11.13 günler çağırdı ovulasyon testi yapmamı söyledi günleri yakaladım doktoruma gönderdim sonucu yumurtlama günlerini değerlendirdim rabbim verdi şükürler olsunMasallah sagkikla kucaginiza alin insallahBende bugun basladim femara kullanmaya 5gun sabag aksam kullancam 10.gun kontrole gitçem insallah,bugun doktora heyacandan sormayi unuttum ilaç kullanirken ve 5. Gunden sonra iliski olcakmi yoksa yumurta çatladiktan sonrami olcak
Saglikla kucaginiza alin insallahBeni kontrole ilacı kullandıgım 11.13 günler çağırdı ovulasyon testi yapmamı söyledi günleri yakaladım doktoruma gönderdim sonucu yumurtlama günlerini değerlendirdim rabbim verdi şükürler olsun
Ben trendyoldan almıstım canım laboquick çok da iyi bence tavsiye ederimSaglikla kucaginiza alin insallahBu ovulasyon testini eczanelerden mi aliyoruz,beni 10.gun çagirdi,sukur suan iyi hersey normal dedi bakalim hayirliysa hayirlisiyla Allah'im saglikla nasip etsin insallah,benim 7yasinda çok sukur bir oglum var kadesi olsun çok istiyor 3yildir korunmuyorum ama onceden gitmemistim doktora
Bende de pko var femara kullandım bundan önce klomen kullanmıştım o hiç işe yaramamıştı. Yumurtalıklarım şişti doktor 1 gün arayla ilişkiye gireceksin dedi 1 günü atladık o gün yada bir gün öncesi çatlamış yumurtalarım ilişkiye girmediğim gün çatlamış hay böyle şansa dedim doktorumda kızdı haliyle boşunamı uğraşıyoruz diye. Neyse pazartesi salı tekrar gir ilişkiye çarşamba gel dedi yarın gidicem yumurtalıklarım daha şişliği inmemişti pazartesi günü şimdi ne olacak çok merak ediyorum ben daha rahim filmi falan çekilmedim ama hormon testlerim güzel çıkmıştı sizde durumlar ne olumlu sonuçlar aldınızmı ?Kızlar femara ile hamile kalan var mi. Bu ay doktor kontrolünde başladım geçen hafta çarşamba günü yumurtam 11cm di. Pazartesi gel bakalım dedi. Cumartesi günü ağrım oldu. Pazartesi günü gittiğimde doktor büyük ihtimalle çatlamış dedi. Cumartesi günü başladık gün aşırı ilişkiye. Daha devam etmeli miyim. Kasık ağrım var. Hamilelik bu kadar erken belirti vermez herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?